Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor, iaca scriu si eu la jumatatea saptaminii. Am lipsit pentru ca aici lumea a petrecut pastele catolic, asa ca duminica am mincat cozonacel si friptura de miel, exact ceea ce mi-a interzis doctorul. Glicemia a iesit bine dupa masa de prinz, dar eu capoasa am mai mincat si seara o felie de cozonac asa ca analizele n-au mai iesit bune . Am lasat doua zile sa treaca si parca aseara as fi mincat si cu ochii o bucatzica de pizza, de unde bunica sa stiu ca brinza care am pus-o deasupra ma arunca din nou in ceruri, asta privind analizele. Asa ca dupa sperietura de aseara, m-am facut din nou cuminte si urmez indicatziile medicului . De ingrasat nu m-am ingrasat, ba saptamina trecuta chiar aveam un kg in minus, dar dupa pizza de aseara am revenit la normal, vorbind de greutate.
Iaca v-am innebunit din nou cu problemele mele.
Pupici la burtici si avetzi grija de voi si bebeii din burtica.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Si mie mi se pare o idee buna sa ne vedem la babyexpo.
Sper sa ma mai pot misca pana atunci...
Pe site-ul lor am vazut un "spatiu de relaxare pt. parinti si copii- Prigat" si probabil ca vor fi si ceva cofetarii etc- doar se asteapta sa apara si gravide- nu ?Daca nu, putem gasi o terasa ceva pe langa Sala Polivalenta ...
Ce ziceti de sambata - 16aprilie ? Ca vineri poate unele fete inca lucreaza si vor fi obosite...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Pai, mai cu grija Danelutza...nu ai cum sa mananci varianta diabet gestatzional free..adica un fel de mancare dietetica cat mai apropiata de ce ai voie? stiu ca suna ciudat...dar mai exista si varianta asta ptr cei care trebuie sa tina regim......sau nu aiputut sa te plangi la cineva ca sa iti faca bunaciuni numai ptr tin

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Luluku, cred ca a fost mai mult tentatzia sa maninc pizza aseara, dar acuma ca am vazut ca nu-mi face bine, nu ma mai apropii de nimic "interzis", asa ca azi am mincat doar ce mi-a spus doctorul si glicemia a iesit foarte bine. Cit priveste mincarea, cine sa-mi faca aici bunaciuni numai pentru mine, ca mamicutza mea e in tzara si de altfel nici nu i-am spus ca am probleme cu diabetul.
Dar vineri ma duc la control, la diabetolog, si daca nu ma prinde de urechi inseamna ca nu am exagerat.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Danelutza, sincera sa fiu eu nu stiu ce m-as fi facut daca doctoritza mi-ar spune ca trebuie sa tzin regim...as capia....mai ales ca visez dulciuri la greu. Tu cum reusesti?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46279" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (42)

Dupa ce se string telefoanele, o sa distribui lista cui o doreste si cui crede ca poate tine legatura in continuare cu forumul.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput