Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Chiar ma gandeam ca mi-ar placea si mie sa am numarul de mobil al cuiva care are DPN mai departe ca al meu ca sa o pot suna dupa ce nasc sa va anunte. Pai atunci sa vedem cum facem.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

mikka - ce mari si frumosi v-ati facut !!! Ti-am vazut poza !
Pe Badiu l-ai mai vazut ? Eu ajung la el pe 1 aprilie.

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitzam, esti Mama Dolores a noastra...

Pai sa dam dupa tine cu telefoanele?

Nefertari, , numai ca io ma simt cam umflatzica... dar nu deschid acest subiect dureros... La Badiu ma duc chiar diseara, iti povestesc miine cum a fost.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

crissu - nu ma stresezi deloc .N-am intrebat de caseta -deci se pare ca nu scapi de sunat . Subiectul "cezariana" am promis acum ceva vreme ca nu-l mai dezvolt deci de la mine nici o vorba . Imi exprim doar nelinistea dar nu si parerile .
Pe de alta parte ,e mai bine sa stii cat mai putine - eu n-am stiut nimic si n-am mers cu frica .

Voi lasa nr.de telefon la Gabitza .Il am pe cel al lui Andutzy .
O singura rugaminte - fara suparare - imi plac mai mult sms-urile .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Gabitzam- am trimis un PM cu tel. meu
Si eu am net acasa, o sa mai bantui pe aici , puteti sa-mi trimiteti si mie tel pe PM
Sau mai bine ziceti cine vrea sa faca schimb de tel- si trimitem reciproc la toata lista?

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Sunt de accord cu Gabitza, si in legetura cu nr. de tel si in legatura cu inca o intalnire in Aprilie

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

nefertari, am si eu pata cu doua nume diferite in dreptul parintilor in certificatul lui bebe

din aceleasi considerente, ca am nevoie de odihna, o prietena m-a sfatuit sa invit lumea doar la sfat - strictul necesar, si eventual acasa sa venim cu 2-3 prieteni, iar asa sa ne strangem mai multi la botez - e o idee buna, dar inca nediscutata cu tati

oricum daca se mai tergiverseaza mult n-are rost sa ma incapatanez

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pot sa centralizez eu o lista de telefoane, si cind e gata sa o distribui la mai multe fete.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

De accord - dau numarul meu de telefon si vreau cat mai multe nr de telefon , dar hai totusi sa ne mai vedem o data in aprilie...inainte sau dupa baby expo? ca sa discutam despre ce cumparaturi am facut?
Hai va rog eu....pliiiiiiiiiiiiiiiiizzz...

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Cine a mai fost pe la Babyexpo, acolo nu au o cafenea, ceva, sa ne vedem chiar la fata locului?

DPN 15 mai

Mergi la inceput