Mamici de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
carolinah spune:
Chiar ma gandeam ca mi-ar placea si mie sa am numarul de mobil al cuiva care are DPN mai departe ca al meu ca sa o pot suna dupa ce nasc sa va anunte. Pai atunci sa vedem cum facem.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
nefertari spune:
mikka - ce mari si frumosi v-ati facut !!! Ti-am vazut poza !
Pe Badiu l-ai mai vazut ? Eu ajung la el pe 1 aprilie.
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
mikka spune:
Gabitzam, esti Mama Dolores a noastra...
Pai sa dam dupa tine cu telefoanele?
Nefertari,
, numai ca io ma simt cam umflatzica... dar nu deschid acest subiect dureros... La Badiu ma duc chiar diseara, iti povestesc miine cum a fost.
DPN 15 mai
nefertari spune:
crissu - nu ma stresezi deloc .N-am intrebat de caseta -deci se pare ca nu scapi de sunat . Subiectul "cezariana" am promis acum ceva vreme ca nu-l mai dezvolt deci de la mine nici o vorba . Imi exprim doar nelinistea dar nu si parerile .
Pe de alta parte ,e mai bine sa stii cat mai putine - eu n-am stiut nimic si n-am mers cu frica .
Voi lasa nr.de telefon la Gabitza .Il am pe cel al lui Andutzy .
O singura rugaminte - fara suparare - imi plac mai mult sms-urile .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fran spune:
Gabitzam- am trimis un PM cu tel. meu
Si eu am net acasa, o sa mai bantui pe aici , puteti sa-mi trimiteti si mie tel pe PM
Sau mai bine ziceti cine vrea sa faca schimb de tel- si trimitem reciproc la toata lista?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Luluku spune:
Sunt de accord cu Gabitza, si in legetura cu nr. de tel si in legatura cu inca o intalnire in Aprilie
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
sperantza nu moare spune:
nefertari, am si eu pata cu doua nume diferite in dreptul parintilor in certificatul lui bebe
din aceleasi considerente, ca am nevoie de odihna, o prietena m-a sfatuit sa invit lumea doar la sfat - strictul necesar, si eventual acasa sa venim cu 2-3 prieteni, iar asa sa ne strangem mai multi la botez - e o idee buna, dar inca nediscutata cu tati
oricum daca se mai tergiverseaza mult n-are rost sa ma incapatanez
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
Pot sa centralizez eu o lista de telefoane, si cind e gata sa o distribui la mai multe fete.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
De accord - dau numarul meu de telefon si vreau cat mai multe nr de telefon , dar hai totusi sa ne mai vedem o data in aprilie...inainte sau dupa baby expo? ca sa discutam despre ce cumparaturi am facut?
Hai va rog eu....pliiiiiiiiiiiiiiiiizzz...
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mikka spune:
Cine a mai fost pe la Babyexpo, acolo nu au o cafenea, ceva, sa ne vedem chiar la fata locului?
DPN 15 mai