Bebelusi de sept-oct 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI Alexia, Andrei, Amelia!

Un Paste Fericit celor care il sarbatoresc maine.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

LA MULTI ANI ALEXIA, ANDREI SI AMELIA!!!!!

Ellen lamureste-ne te rog si pe noi care-i faza cu jucariile ca nu am mai auzit asa ceva!!

Herra sper ca se simte mai bine Vlad........!

Felicitari Angela pentru dintisorul lui Licurici mic! Mai dar ce norocosi sunteti.....fara dureri!Va invidiem!

Noi iarasi am avut o noapte groaznica! Se trezeste saracutul bazuc in miez de noapte urlad de durere si abia se linisteste!Offfffff.......macar de-ar iesi odata si celalalt dintzoc, ca ma gandesc ca numai ala il poate chinui asa.....!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

pt lovitura la cap e suficienta o echografie transfontanelara la varsta asta, nu trebuie CT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Herra, imi pare rau ca sunteti inca bolnaviori.
Andora eu si Ionela avem taticii soldatoi. Al meu lucra de tura azi, dar si daca nu tot era la meci...
Adela, deci a mea tinteste bine, ce sa mai zic....o dau la tir. E adevarat ca daca nu as fi cantat in momentul ala nu inghiteam, dar...eram absorbita ce sa fac. Cat despre alte parti ale corpului...nici daca alaptam nu aveam atata lapte pe sani....asta e, sa fie ea sanatoasa.

Scuze, pentru ca nu am zis si eu La multi ani celor ce se sarbatoresc azi. O fac acum si sper sa ma iertati. Deci:
Alexia Maria - Roandre
Andrei - Adela Iepure
Amelia - Lilia Toma

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata asa mai pe la pranz..ca merge netul tare rau.
LA MULTI ANI ALEXIA, ANDREI SI AMELIA!!1 sa cresteti mari si sanatosi.

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

La Muuuuulti Ani! Alexia, Andrei, Amelia!

cum trece timpul...parca ieri ma uitam la tortul Alexiei si de-abia asteptam sa faca si al meu 6 luni...nu ca i-as fi facut vreun tort, ca n-am nici o treaba la capitolul asta...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nina, multumesc mult de informatie, o sa intreb dr sa ma linistesc de tot, dar ma gandesc - cum spuneati si voi - ca urmeaza un sir lungan de cazaturi prin care toti am trecut si nu suntem chiar toti afectati
Aissa si Ionela, noroc ca tati al nostru lucreaza [rogram normal, deja a venit acasa , lucreaza aici in DT la Orizont la MApN, asa ca e aproape de casa. Acummo sa iesim putin afar
Pa!

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://photos.yahoo.com/andreeaoracle
http://community.webshots.com/user/andreeaoracle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumim pt urari si urez si eu cat mai multe lunisoare Andreiutului si Ameliei!
Paste fericit pt cei ce sarbatoresc aceasta zi maine!

Eliana, asa patanie mai zic si eu. Am vazut pozele si m-ai dat gata cu maimutica incaltata. V-ati facut si voi mari...hihihi. Arata super bine parculetul de langa voi!

Ellen, ce inalta fetita ai!
Si eu vreau sa stiu care e faza cu jucariile sub forma de animale. Dar taiteii de casa si galustele cum le faci?

Davina, sper sa ii iasa si dintisorul nr 3 mai repede si sa n-o mai chinuie. Dar unde ii iese acum? La noi se vad cei 2 de sus si doar unul a spart putin gingia dar nu de tot.
Acum o pun si eu pe bebelina in patut cand nu sunt langa ea daca am ajuns Stan patitu'.

Anamari, care e faza cu cosuletul de Paste? De luat hainute noi stiu si eu dar de cosulet nu...

Herra, lasa ca scapati voi si de febra. Pe noi ne-a tinut 2 zile cand a racit. Alte simptome mai are?

Angela, tiii ce barbatoi ai sa nu zica el nimic cand ii ies dintisorii. Asa barbat mai zic si eu...hehehe.

NinaB, dar e chiar necesara cate o echografie transfontanelara pt fiecare cazatura?

Astazi noi avem in meniu ciorbita acrita cu lamaie si tare sunt curioasa daca ii va placea bebelinei....bineinteles, la biberon.
Vroiam sa va intreb, painica de cand se da? Sau este necesar sa se dea? Ma refer la painica cu ciorbita.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Alexia Maria - Roandre,Andrei - Adela Iepure si
Amelia - Lilia Toma....LA MULTI ANI SI MULTE MULTE BUCURII./
Am intrat si noi sa va salutam ....... ca avem multa treaba azi.....curatenie ,mancare si plimbareli afara cu bebe.....tare ocupati mai suntem.Dar suntem fericiti ca il avem pe tati ajutor aza.....hihihihi.

Andora,Aissa si Ionela....voi ave-ti tatici "soldatoi"...dar eu ce sa ma fac ca sunt chiar eu mamica soldatoi...????...dar care sta acasa cu bubu mik

Herra, imi pare rau ca sunteti inca bolnaviori

Un Paste Fericit celor care il sarbatoresc.
Pupici si ....pofta buna la bebici.

Oana si bubu mik Mihai Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce dor mi-a fost de voi!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput