Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Saru' mana pt urare! Abia astept sa-i incalt; da' uitati-va numa', in alumul "Diverse" sa vedeti ce modele de sandale am gasit. Mi s-a pus pata rau de tot! Trebuie neaparat sa-mi fac unele cum sunt cele bordeaux, ca doar nu m-oi duce la petrecerile de anu' asta incaltata asa....orsicum! Ca am si eu pretentiile mele!! Dupa ce se incalzeste ma pun pe cautat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mey da chiar nu va plictisiti!
Ba cumparaturi , ba vreme...

Deci cu INMH-U e nasol de tot.. Am auzit eu la Guerrilla ca cica se anunta d'alea multe sub 0 si ca numa spre sfarsitu lunii vro 25 cu plus in fata..
Ziceati voi ceva de incaltari.. Nu e de buget de 5perechi/sezon, da' io mi-am luat neshte incaltari de la zara de nu va pot descrie! ca io mi-s inalta (176cm) si vreau toc, da nu foarte toc, ca mai am si carutz de impins din cand in cand doar daca nu cumva se hotaraste fi-miu sa ma scoata la bal la 6-7 luni...
Si eu sunt in mari dileme cu paru zilele astea.. Chiar ignor vremea ca am iesit mai acum o ora si mi-au inghetat amintirile mainilor ca mainile cazusera de mult la datorie , la impins carutzu printzului care statea confortabil sub pelerina de ploaie si de vant si se mai scancea din cand in cand, ca deh, chiar e mare plictiseala domne!
AAA, uitasem sa va spun, de incaltari cum e moda.. de asta ma tot invarteam in juru' cozii.. Se poarta talpa d'aia groasa , ortopedica... se poarta incaltari aurii/argintii... si cu flori .. Eu zic sa nu va faceti probleme, totusi.. suntem in Romania, de bine de rau. Aci merge tot.. Principiul este - ce vedeti pe tarabele din piata sau in Unirea s-a purtat acum 1-3 ani..
Mda , mi-a ajuns dezmatzu - shefu ma cheama la control .. are el nishte urlete dedicatzie speciala pentru mami

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Aoleu LORE !!!!!! M-a apucat durerea de inima !!!! DE CE FACI DE-ASTEA ?? VREAU SI EEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Pai ce fac, dom'le daca imi plac? trebuia sa mai spun in stanga si-n dreapta...si unde altundeva sa pot face asta daca nu aici? ca la mine la servici nu prea e cazu' cu astea care strang bani si se incalta cu d'alea de 100.000/perechea...si poarta pantofi de cand erau ele gravide acu' 9-10 ani...mai "vorbim maine ca plec acasa acu'
Ah, era sa uit...Kittie, daca la noi iesi acum pe strada cu pantofi care se incadreaza in tendinte se uita lumea ca la urs...asa am patit eu cand am venit di Italia de la ai mei cu pantofi cu vf ascutit....si seara de vis!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Coana, sunt de acord cu matale! Daca iesi aci cu trebi de se poarta acum AFARA se uita lumea ca la urs! Adica eu am patit pe propria-mi piele acu 3 ani cand mi-o venit consortu de la frantzia cu pantaloni in dungi (semnalez ca abia anu trecut si-au intrat in drepturi aci, la romaneshti).. Si m-am uitat lung la el, lung la pantaloni si lung in mintea mea "ce drq mi-o fi luat asta pijama sa merg cu ea pe strada????!!!" si cine purta pantalonii cu o mandeala rar intalnita ca nu mai era nimeni ca mine? inainte de moda ? hahaha
E o chestie misto aci - eu stau prin Floreasca si ma plimb cu carutu prin Dorobanti.. Ma tavalesc de ras cand vaz ce poarta high life=u romanesc.. Niste tinere sprintenele cu niste treburi pe care e mare cat casa firma (de renume) si pun pariu ca sunt luate de prin magazine gen Castel (unde sunt renumite tzepele) si asortate de numa numa.. adica e ceva de genul - ce a aparut in "look!" aia si pe ele ! Nu conteaza daca se potriveste, daca e bine pentru corpu ei.. etc... IAr la barbati "care este" , durere! Noroc cu masinile :)

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai Lore dar stai si tu in pat un pik, si incepe cu vaicareala ca poate-poate il obishnuiesti si pe dumnealui...
Nu de alta, dar asa cum il educi, asa il ai! Eu l-am invatzat slugarit si asa s-a obishnuit. Dar..cu aspiratorul nu dau ! Poate sa ma picure cu ceara. Drept dovada, sambata am "varsat" un pic de pamant dintr-un ghiveci si i-am explicat ca trebuie sa stranga cu aspiratorul. Eiii, aseara pamantul era tot acolo! Noroc ca-i la loc dosit...dar eu tot il astept cu aspiratorul ala...Poate o sa creasca o floare acolo!
Despre papucei..Hmmmmm...mi-am luat si eu o pereche frumusei...de serviciu, cu un toc mic. Nu-s asa deosebiti dar daca-i plac lu' fii-mea este mare lucru! Astept si eu sa puna cineva pile la INMH!!! Plus ca noi nu mai avem caldura la calorifere

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Un salut calduros la toata lumea!!ca am febra!!!
Mai Lili...pai tu crezi ca eu nu stiu ce "poama" am in casa....acum sunt in perioada de reeducare(ca la inceput nu era asa, dar de vreo 2ani s-a facut print): nu mai fac nimic daca nu face si el; prin urmare, i-am spus: mancarea, spalatul(la masina of course) si calcatul sunt ale mele...curatenia, gunoiul, vasele sunt ale lui, iar restul sunt la comun dupa bunul simt al fiecaruia.Dar nu le prea pun eu pe astea la suflet; bine ca nu e din ala care sa-mi spuna ce sa fac, cand sa fac si cum sa fac..pt ca daca era asa....divortam in 24h!La el daca fac...bine daca nu..iarasi bine!
Mai...draguta Kittie cu puiut in carucior...tu n-ai observat ca cel putin 70% dintre romani nu stiu sa se imbrace?!Cand am fost in Italia si ma uitam pe strada, nici nu trebuia sa aud romaneste, ca stiam din prima care sunt romani: erau 2feluri:unii care munceau acolo si unii care erau in vacanta. Cei care munceau acolo erau si ei de 2feluri:unii bine imbracati, iar altii mai prost imbracati; cei care erau bine imbracati era clar ca erau de ceva timp acolo..ca altfel....
Daca vedeam o femeie cu fusta de stofa si bluza de matase...aia sigur era romanca!!!!Dar nu numai asta...nu prea stiu sa va explic dar..se cunoaste:e un haos total...tendinta majoritatii e sa se imbrace cu ceea ce e modern, dar sa coste cat mai putin...si de aici se trage concluzia ca se imbraca din magazinele cu kitch-uri (a se citi: tarabe sau mici boutiquri aprovizionate din Asia).De unde sa aiba educatie tinerii?!ideea e sa fie imbracati ca X sau Y ai caror parinti au bani si ca atare..cer la parinti care le cumpara ceva mai ieftin dar care are marca inscriptionata la vedere - ca asta conteaza f mult sa se vada ca ai blugi Cavalli, bluza D&G sau mai stiu eu ce...
Nu s-ar gandi niciodata sa se imbrace cu ceea ce le sta bine, nu neaparat cu ceea ce se poarta si daca vad pe vreunul imbracat altfel decat ei..automat il scot din "gasca de elita".Eu am fost privita tot timpul ciudat pentru ca niciodata nu m-am incadrat in tiparele curentului; mereu am fost altfel pt ca eu de mica am haine in proportie de 80% facute la comanda (mama a condus in trecut o sectie de creatie vestimentara si de atunci am luat microbul..).
Hai gata...ca v-am plictisit..eu oricum astazi sunt pornita..asa pe oricine si orice; am o zi din aia cand vad la toti defecte, dar categoric NU LA VOI, ma enerveaza cateva toape de la ine din birou: o sa fac intr-o zi o poza sa le vedeti si voi si atunci sa vezi comentarii!!!!!!


http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele,
Va multumesc pentru primire.
Am ceva curaj sa mai fac un BB cind deja am unul si ala mik dar voi stiti ca gemenii sunt curajosi. Eu sunt tare mindra sa fiu in Gemeni.
Va pupicesc pe toate gemanutele si sa fiti iubite.


Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

pai...eu abia astept sa-mi iau casa (sper sa o iau pana in iulie, cel tarziu august) si dupa aia intru in cantonament pt un bebelus...ca abia asteptam!!!!!sa avem si noi un "botz cu ochi" care sa ne faca nopti albe si zile frumoase!!Ce? numai voi sa aveti??????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Bey mare curaj cu bebe doi.. si eu visez numai la asta,nu m-as mai intoarce la birou niciodata ! Ca sa vezi de unde mi se va trage.. Chit ca am patit la nopti albe si la urlete cate nu mai intelegeam ce mi se intampla!

Lore... ai grija mama ce ti doresti! Sa dea Dumnezeu cupii cuminti si dragalasi sa tot faceti!

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput