Sa merg urgent la psihoterapie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Luana, ti-am citit mesajele si am plans. Am plans de fericire ca voi fi mamica. Am realizat cata dreptate ai si cat de mult m-a binecuvantat Dumnezeu cu acest dar. Pe toate. Si tot El va avea grija de noi si de minunile noastre!
Iti multumesc!
Raluca, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Luana, sa-ti dea Dzeu sanatate!

Si eu sunt o "prapastioasa" de felul meu; daca n-as avea un sot super intelegator nu stiu ce s-ar fi intamplat cu mine...Sunt in 20 de sapt. acum la prima sarcina si ma sperii din orice... vise, reviste, zvonuri...Ieri am citit toata ziua despre fazele nasterii, cezariana...m-a apucat o frica de nastere...cand a venit sotul acasa am inceput sa plang cu sughituri ca mie mi-e frica de nastere, ca mi-e frica de spital...si colac peste pupaza azi-noapte mi-am visat bebelul ca avea vreo 3 ani si se certa cu mine urat de tot ca nu vroia sa-l sterg la fund! si era foarte nervos...l-am inchis in camera si am plecat; ciudat vis, m-a speriat! Dar sunt prostii pe care le pun pe seama hormonilor.

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Eu am fost o mamica de septembrie 2005 si continui sa le citesc pe fete.Am vazut ca Libra a pierdut sarcina.Cuvintele sunt de prisos, e adevarat, suntem alaturi de tine si daca simti nevoia sa te descarci, suntem aici.Eu am pierdut sarcina in februarie.

Moni si Maria 4,2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

Buna dimineata, fetelor!

cu 2 zile in urma, imediat dupa ce am trimis mesajul catre Libra, m-am tot gandit la indreptatirea mea de a-i scrie, pt. ca situatia mea este una "simpla", fara probleme de sarcina, cu rezultate normale etc. Am fost norocoasa si nu am incetat sa ma bucur de darul asta si sa ii multumesc cerului.

Fara indoiala ca INDOIALA isi face loc intr-o situatie traumatica si pe mine m-a ferit Dumnezeu si nu pot intelege pe deplin durerea cuiva incercat.

Stiu si eu situatii (de sarcina) sfasietoare din viata celor apropiati (prieteni, rude). Ii admir pt. curajul lor extraordinar de a o lua de la capat si de a REUSI. Nu stiu ce as fi facut eu, practic, in asemenea circumstante. Cred insa ca si pe ei i-a ajutat gandul bun, credinta, speranta.

Va imbratisez cu drag.

L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Optimism, asta este cuvintul de baza!
nu exagera nimic, nu strica nimic din bucuria imensa de a fi insarcinata. e adevarat ca nu trebuie sa ignori semnalele de alarma dar nimeni nu spune ca sarcina inseamna probleme, dimpotriva!. ceea ce simti tu simte si piticul tau, asa ca transmite-i de la inceput numai ginduri bune, dragoste si incredere. asa se va naste sanatos, frumos si cu pofta de viata.
numai bine si sa auzim de sanatate!
cu mult drag,
Roxana si Patrick (29.07.2004)

Mergi la inceput