Miresele anului 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
daii spune:
Va multumesc din suflet ca ma intelegeti, fara sa va fi spus prea multe. Motivul este ca da, nunta ar putea fi anulata, nu doar amanata!!!
Asta este viata si sper sa-mi gasesc linistea si fericirea.
Va promit ca raman langa voi, si va voi ajuta oricand cu cea mai mare placere.
Pupicei si multe pt fetele mele, miresicile!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
Buna dimineatza, dragele mele!
daii, iubitzica, sa-ti dea DD putere sa treci peste toate hopurile, sa nu uiti sa zambesti si sa nu-ti pierzi nicicand speranta! Tu esti bine venita oricum si oricand, nu numai ca miresica de 2006, si daca vei simti nevoia de sfaturi, stii unde ne gasesti . Eu te scot din capul listutei, dar te clasez cu revenire, da?
(ca la armata)
pupuri multe si dulci, sa treaca!!!
Gio, hai sa traiesti si la mai mare! Buna cafea faci, zau...mai mai ca-mi vine sa te iau de nevasta ...da' ii dau intaietate lui Clau
Ce subiect mai dezbatem...hmmmm...stai sa "vaz".....ralu spunea ceva de inel de logodna....ce frumos....voi l-ati primit, l-ati comandat? Eu...nici una...nici alta ...dar, nu disper, stiu ca iubi meu munceste din greu si timp, mai este...deocamdata trebuie sa-l facem pe ford sa arate "mumos" si dupa aceea, restul....desi, recunosc, il astept cu mare emotie, si mai ales sunt curioasa cum va fi cererea in casatorie
auzi, ralu, orele astea, suplimentare, intra la socotela, au ba? Ca zau, e tare aiurea si in plus, ce randament mai dai la 11 noaptea? dupa audit, ne postam in fata firmei tale si-i cerem "lu' shefu'" contzediu!!! Pey ce, noi avem nevoie de miresica obosita, aici, pe forum???
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
ralu_trancu spune:
de la interviu mi s-a spus "LA NOI ORELE SUPLIMENTARE NU SE PLATESC"
dar de obicei nu stam ateata zile la rand pana la 11 , ci numai pana la 8, nu plec de aici inainte de 7 decat daca am ceva fff important de facut si atunci anunt.
randament! HA HA! cica sunt studii ca dupa 8 ore de munca nu mai dai randament, dar atatea cate stam noi. chair sia aia de la audit au zis aseara" you people work too long hours"
inelul astept sa il comandam , nu o sa fie scump de facut, pietricica aia care o va avea conteaza mult si aia o avem deja. cred ca inelul o sa fie cam pe la 4 mil cu tot cu manopera
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
daii, un singur sfat imi permit sa-ti dau, asa cum mi-au spus si mie alte fete, la randul lor, cand eram supi. Nu compar situatiile, nici nu vreau sa stiu mai multe, vreau doar atat sa-ti spun: daca motivul anularii il reprezinta parintii, luptati pentru dragostea voastra si nu luati in seama rautatile nimanui! Daca motivul este "ginerica", nu vreau sa comentez, ci doar sa-ti repet, sa-ti dea DD puterea de a trece peste, si de a lua cea mai buna decizie, pentru moment si pentru viitor...si de ce nu, poate pentru amandoi.
Gata, fruntea sus si linisteste-te.
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
magdala spune:
Buna dimineata, fetelor! pe toate.
Daii, imi pare rau daca lucrurile nu au mers cum te asteptai,si chiar daca, zici tu, ca nu vrei sa mai fii pe listuta, noi tot te asteptam pe aici, macar sa te sustinem si sa-ti oferim ajutor asa cum putem. Cand vei avea nevoie sa te sfatuiesti cu cineva sau doar sa te asculte, noi suntem aici, caci inainte de toate suntem prietene acum, nu doar miresici de 2006.
Felicitari Giova pentru steluta. Multumim de ciocolata calda.. Eu nu pot bea cafea.
asa ca ... ma ingras in schimb cu cioco.
Fetelor, v-ati gandit ce fel de aranjamente florale ati vrea sa aveti pe mese?
Mie mi-ar place ceva cu nisip,scoici, lumanari si petale de flori. Voi ce ziceti? fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ralu_trancu spune:
da chiar Giova, felicitari de steluta.
Magdala, eu am vazut aranjamente superbe pe aici, dar din nefericire au si super pret 250-500 mii. dupa marime si florile din care e facut.
la tine se potrivesc scoicile ff bine.
ma mai gandesc si va spun cum as face aranjamentele
http://community.webshots.com/user/trenurelu
daii spune:
Giova, felicitari pt steluta si la cat mai multe!!!
Va multumesc ca sunteti langa mine, chiar simt ca am langa mine niste prietene adevarate. Sunteti niste dulci si va doresc muuuuuuuuuuullllllllltaaaaaaaaaaaa iubire.
Pupicei multi, dragele mele cele mai dragi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Daii, in primul rand te pup si iti doresc sa ai parte de toata fericirea pe care ti-o doresti !!!
Giova felicitari pentru steluta !!!
Krelia, stiu ca in Bucuresti rezervarile la restaurant se pot face si mai in colo, dar in ardeal.....asa sta treaba....daca nu as fi mers acum nu mai gaseam cand imi doream eu ci doar ce imi ofereau ei.
Adevarul e ca depinde si de restaurant...daca vrei sa faci nunta la un restaurant mai solicitat trebuie sa stabilesti din timp data.
Si mie mi se pare repede....dar asa e pe aici cu 1 an inainte aranjezi! Oricum restaurantul imi pune la dispozitie si aranjamentele florale din partea lor asa ca de treaba asta am scapat...!
INELUL....l-am primit in februarie....e foarte frumos...exact cum mi-l doream!!
Va pup pe toate!!!
PUSI
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
Giova spune:
o ora am lipsit din birou si ati scris mult. nici nu stiu cu ce sa incep, sper sa raspund la toate.
In primul rand multumesc de felicitari, o sa mi-o iau in cap.
DAII imi pare rau pt. tine, dar cum au zis si fetele suntem alaturi de tine. Sustin ce a zis Krelia, daca poti lupta pt. ce e al tau!!!
KRELIA eu am primit inelul, in 27 aug. 2004. Frumos, exact cum imi place (aur alb+diamant).
OOANA si eu am rezervat restaurantul, daca mai stateam cine stie, daca mai era liber in ziua respectiva. asa ca, mai bine din timp.
MAGDALA sunt superbe aranjamentele cu nisip, scoici, mai ales ca la tine se potriveste si cu decorul natural (mare, plaja, etc). Dar vorba lui Raluca, costa mult.
Si eu imi doresc ceva aranjamente mai deosebite, restaurantul nostru ne ofera numai lumanarile si servetelele, care sunt pe albastru. nu stiu cat de mult ma incanta culoarea, dar si covoarele sunt albastre si tapiteria scaunelor. Manerele scaunelor sunt ca si suflate cu aur. cand voi merge acasa de Pasti, mergem acolo si fac poze sa vedeti si voi cum va arata sala.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
magdala spune:
Scumpe, Giova?.
Am uitat sa va spun ca daca le voi face cu scoici,ma voi ocupa eu de ele si ma vor costa ... sa vedem: sa zicem 5 aranjamente... 5 lumanari de marime medie si petalele de la 1 floare daca nu gasesc petale artificiale cum am vazut pe net.Eventual cateva fire de "iarba" uscata, special pt. aranjamentele florale, sau rafie. Scoici si nisip am din belsug si sunt gratuite.Singura problema este ca nu gasesc scoici decat iarna-primavara cand sunt aduse de apa deci trebuie sa le adun din timp.
Ce ziceti? Cred sa ajung cam la 100.000 lei/aranjament. Si daca gasesc petale artificiale le pot face si mai inainte.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!