Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 3
ardit spune:
uite o noua aspiranta, ii doresc numai bine si bb of corse:
dionisiade a postat:
"Salutari tuturor aspirantelor!
De catva timp citesc mesajele voastre si mi-am dorit sa intru in aceasta mare familie pentru a gasi sprijin moral si a schimba impresii referitoare la problema noastra.
Incercam de aprox. 3 ani sa avem un , dar fara succes. Daca este sa fac un rezumat: o lista lunga de medici ginecologi, tratament balnear, laparoscopie la Giulesti, stimulare ovariana, 2 inseminari. Totul fara rezultat.
Asa ca am luat totul de la inceput: analize, teste, tratamente, etc. Stie cineva daca in RO se face testul Krugel pentru sperma?
Pentru ca noi pana acum nu avem nici un diagnostic clar: nici un medic nu ne-a spus ce problema avem.
Citind tratamentul naturist al Liviei, am facut o programare la Dr. meu homeopat si azi merg pentru a-l confirma profilului meu. Avand in vedere ca nu prezinta contraindicatii cred ca il voi incepe in curand.
Astept raspunsuri/sfaturi/incurajari (in special adresa unui doctor bun care sa aiba timp de discutii si sa se dedice cuplului in intregul sau).
Va multumesc si va doresc o zi placuta."
dana p. spune:
Ce faci mai Florentina
? Chiar ma gandeam la tine zilele trecute ce-ai mai facut tu, si acum dau peste tine pe DC.
Recunosti personajul din poze, da?
Bine ai venit pe
si ce sa-ti zic sedere cat mai scurta la aspirante si trecere rapida la
!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
asteryaro spune:
Sunt tare suparata. Nu pot sa vin la intalneala
!
Mi-am facut 1000 de calcule, chiar nu se poate.
Dimineata am avut apa oprita pana acum, cand nu poate fi folosita, este foarte murdara. Rufele mele stau in masina, asteapta cuminti... Maine, odata cu Buna Vestire, este si ziua soacra-mii de nastere. Vizita + peste pregatit de mine, nu se stie la ce ora, functie de serviciul sotului, dar trebuie sa fie pana in ora pranzului... Deci logic, ar trebui sa ma pregatesc de azi. Am poftit amandoi la pastrav - nu il gasesc! Alt peste... nu stiu, trebuie sa fie peste slab. Daca plec la 15.00 din buzau, ma intorc undeva in jur de 21.00 cel mai devreme.
Concluzia: nu se poate.
Ce incurcatura... pe bune ca sunt tare suparata...
Nu-mi ramane decat sa va doresc distractie placuta si... astept pozicile.
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
gogosar spune:
DACA VRETI SA VA AMUZATI PUTIN:
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul,cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte,educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: "Doamna, dar sunt puse invels..." Intr-adevar, erau pe picior gresit...
Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le
puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia.
Insa atunci baietelul a zis: "Cizmulitele astea nu sunt ale mele!! "In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai
spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: "Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi."
Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A
reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.
Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat: "Si acum, unde iti sunt manusile?Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
"Raspunsul? "Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield..."
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Medeea76 spune:
Buna, fetele, n-am mai scris de mult, ocupata pana peste cap. Voiam doar sa va urez ca ziua de maine sa va aduca bucurie, sa va pup pe toate si sa va distrati deseara pe cinste!
Si intreb si eu, ce mai stiti de Irina Codrina?
Medeea
Relya spune:
Sorina
,draguta de tine ! saru'mana de intrebare !
Io nu fac prea bine. Stau pe ganduri …stii tu cum se spune : ca baba pe scaduri.
M-au invadat rushii din seara zilei nr.24 a CM ( adica aseara ) ce mai ….. m-am dereglat de tot !
Cu ceaiurile am incheiat . Am ramas doar cu kamaiany , acid folic, vit E , Mastodynon ( sa stii ca mi-a facut bine m-a lasat repede durerea de sani ) , muguri de zmeur.
Am vorbit saptamana trecuta cu medicul sa fac laparo ( ultima solutie) si după ce o zi - doua am fost in al noualea cer , acum după ce am mai aprofundat subiectul nu mai sunt asa de sigura.
Privind in urma realizez ca nu am facut totul ca la carte. Am facut doar cateva dozări hormonale ( FSH, LH, progesteron) care nu-s grozave , un HSG si …atat ! Doctorul meu, un tip de altfel f destept, nu a avut prea multa rabdare cu problemele mele marunte ( nu tu un cancer ceva, un fibrom cat casa, etc. doar o pacienta care are deja un copchil si o extrauterina si umbla pe la doctori sa mai facă unu , de parca n-are treaba acasa ) .
Acum sa fac laparo…Dar are oare rost cand profilul hormonal ( si ala incomplet) nu e prea grozav…. Pur si simplu nu stiu ! Ma gandeam sa reiau analizele ( dar tre sa renunt la naturiste ), sa-l bag si pe sotul meu sub microscop ( spermograma si spermocultura ) si după aia sa trag o concluzie…daca merita ! Prea am fost cobaiul medicilor pana acum…Nu mai vreau !
Mi-e sufletul bucati, am un nod in gat si-s cu ochii in lacrimi… Ma rog bunului Dumenezeu sa-mi lumineze mintea si sa ma indrume sa fac ce-i mai bine… sa merg mai departe sau sa ma opresc aici , acum !
Ufff , am vorbit numai de mine !!!
Sanatate multa, multa puiului tau.
Dionisiade, bine ai venit ! Sedere placuta si scurta pe aici !!!
toate fetele !
Relya
dionisiade spune:
Buna Dana,
ma bucur ca m-ai recunoscut. Mii de multumiri pentru mesajul de intampinare.
In general, noi suntem bine, sanatosi (pare-se), voinici, muncim la greu, stresul este cat casa (pe la servicii) si inca nu am reusit sa avem un bb (de aici, alt stres).
Ai vazut (pe scurt) care sunt problemele mele. Acum sunt intr-un moment in care nici nu mai stiu la ce doctor sa mai merg. Multi m-au dezamagit.
Azi merg la homeopat sa-mi confirme tratamentul naturist. Oricum, am vazut ca nu are contraindicatii si m-am horatat sa-l incerc.
Tu ce mai faci? Ai fost la Bucuresti? Ai reusit sa ai bb? La ce doctor mai mergi?
Astept vesti de la tine.
Cu drag,
Florentina
quote:
Originally posted by dana p.
Ce faci mai Florentina? Chiar ma gandeam la tine zilele trecute ce-ai mai facut tu, si acum dau peste tine pe DC.
Recunosti personajul din poze, da?
Bine ai venit pesi ce sa-ti zic sedere cat mai scurta la aspirante si trecere rapida la
!
Dana
Kariris spune:
Buna dimineata fetelor!
Astery, a fost fain ieri la intalneala, pacat ca n-ai putut veni si tu; am cunoscut niste fete minunate, eu insa am fost atat de emotionata incat am vorbit numai tampenii si nu am reusit sa abordez nici un subiect din cele pe care mi le propusesem. Interesant cum poti vedea niste oameni pentru prima oara in viata si totusi sa nu te simti straina de ei...
dana p. spune:
Buna dimineata! Azi sunt foarte matinala.
Uff ieri am scris un mesaj lung si cand sa-l trimit pauza - nu mai mergea site-ul.
Sa reiau azi ce am scris ieri.
Relya vrei bataita? Iar ai cazut in butoiul fara fund? Eu zic sa refaci analizele, sa le faci si pe cele pe care nu le-ai facut si sa o iei de la capat alaturi de noi.Trebuie sa te gandesti in acelasi timp si la pustiul tau care are nevoie de o mama care sa fie alaturi de el.
Flori, eu bantui cam de un an pe DC unde am intalnit niste fete extraordinare ( e putin spus) care te ajuta atunci cand ai orice fel de problema. BB nu am reusit sa am pana acum dar sunt optimista ca daca o sa-mi fac laparoscopie (de care imi este tare frica) o sa am sanse sa raman insarcinata ( ca acum am probleme ca nu raman dupa ce ca inainte aveam probleme cu tinutul sarcini)si cu tratamentul care o sa-l iau sper sa duc la bun sfarsit sarcina . Daca o sa mai am Doamne fereste inca un esec ma gandesc din ce in ce mai mult la varianta cu adoptia. Acum merg la Dr. Tutunaru din Bucuresti care o sa ma si opereze.Si eu am schimbat foarte multi medici pana sa ajung la doctorul actual.
Fetelor cum a fost la intalneala, vrem pozeeeeeeeee si rezumatul discutiilor.
Pupici cu lipici

la toate fetele
Dana