Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 2
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Ieri nu am avut timp sa intru, dar am cetit azi tot.
Intalneala? Ce misto! Vreau pozici de la intalnirea aspirantelor.
In rest, sunteti bine cu toate?
Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine!
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetelor,eu azi sunt mai bine si mai optimista decit ieri.Ieri mi se inecasera barcile de tot.Sorinutza multumesc mult pentru site,am intrat si am citit acolo.Trebuie sa iau masuri altfel....sotul mi-a promis bataita daca mai vede suparici si bosumflici ca ieri.Sper ca tu esti mai bine.Te pupic pe tine si toate aspirantele
Mihaela
Alexa Ioana spune:
fetele frumoase ! ce mai faceti ?
ce faaaaaaaaain o sa va distrati in seara asta... si io vreau ...
sorinush, fusei la doctor, dar mai mult m'a dat peste cap decat sa ma lumineze... (de parca nu era suficienta ceata de pana acum... ) chistul de 2,5 de pe dreptul e tot acolo, dar singurel, fara satelitii care erau inainte. iar pe stangul, doar 1 buc. folicul de 1 cm (ziua 7, deci ok). restul de 3 chistulete a disparut... ceea ce e foarte ciudat, avand in vedere ca m'am si hiperstimulat putintel luna trecuta. chiar nu pricep ce se intampla. oricum, dr a zis ca vrea luna asta sa incercam fara stimulare, pt ca el are cateva cazuri la care nu o reusit inseminarea, dar s'a obtinut sarcina natural luna urmatoare. deci doar duphaston din ziua 12 luna asta. si pe urma vedem ce si cum, in functie si de ce traznai mai imi fac chisturile astea demente...
asa ca deocamdata putem spune ca nu am noutati.
va pupic, fetelor, si distractie placuta in seara asta la petrecarete !!!!
si nu uitati, maine e Buna Vestire !!!!!!!!!

tumpi spune:
cine mai doreste, cine mai pofteste sa o trec pe lista?
pana la pranz trebuie sa stiu aproximativ, fiinca vreau sa sun sa fac rezervarea .
pupici si o zi buna
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
ardit spune:
buna fetele frumoase!
ma duc si eu la treburi ca ieri mi-am facut de cap si v-am stresat cu dilemele mele, mai bine eram si io diplomata si taceam dreaku din gura!
deabea astept sa va vaz la hantalneala!
alaxa mama, asa ca scapi de cutzit precum vaz io bine!
sorinake pui, s-a topit nametele ala mare de acolo?!
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Ardit...
...mersi de "complement", da esti tu prea dragutza cu mine...da, s-a topit zapada, e mai cald, numai raceala mea si a domnisorului meu nu vrea sa treaca odata
...lui i-am facut antigripalul, asa ca e un alt smecher de virus.
Mihaela, asa te vreau, cu gura pana la urechi sa fii si vezi tu ca bine vor fi toate ! 
Roxana, pai alea ce au disparut erau probabil chistulete functionale, adica formate din foliculi, care se elimina in 1-2 cicluri. Deci e ok, scapi de laparo, nu ?!
Relya, pe unde esti dragutzo ? cum mai stai cu tratamentul naturist ? papi ceaiurile si pulberile ? Mai zi-ne si noua cate ceva.
toate fetele
Tmihaela spune:
Sorinutza o sa imi dau silinta sa fiu mai vesela,mai optimista si cit mai putin stresata si sa nu ma mai enervez repede.
Fetelor sa va distrati bine diseara si sa faceti cit mai multe poze sa le vedem si noi.
Mihaela
Alexa Ioana spune:
sorinush, habar nu am ce se va intampla. o sa incerc nici sa nu ma gandesc pana dupa ovulatie, cand o sa vedem ce ramane si ce dispare... poate, o data in viata, am si eu noroc...
ardit
sper sa ai dreptate si acum, ca intotdeauna...
fetelor, astenia asta de primavara ma zapaceste de tot! mi'e somn tot timpul. oare ce sa iau vitamine ? sau ce sa fac sa scap ?
tumpi spune:
Lume, Lume
, astazi 24.03.2005, orele 17.00 va aducem la cunostina ca la MOARA MARIEI din str. Blanari, nr. 14, mare intalnire mare

Rezervarea este facuta pe numele de Ioana pt o masa de 10 persoane, daca suntem mai multe facem rost de scaune, numai sa veniti.
PS:cine are nelamuriri sa ma caute pe PM

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
dana p. spune:
Salutare de la mare!!
Aici e soare si s-a incalzit afara si este tocmai bine de-o plimbare, dar eu trebuie sa stau la birou cu muncile astea

Ardit m-am lamurit cu mobila
.
Sorina, multumesc de gandul bun
dar nu cred ca scap asa usor fara laparo, numai sa-mi vina odata uratii.
Pe mine m-a cam pus pe ganduri ce s-a scris la subiectul cu laparoscopia in legatura cu kg luate dupa operatie, pai eu daca ma mai ingras mult ma da afara din casa barbatu'
.
Fetelor sa veniti cu poze si cu un rezumat al discutiilor purtate la intalneala!
Pupici cu lipici
pentru toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas