Aspirante optimiste(126)
Aspirantele optimiste care vor trece in curand la gravidutze:
Adar (Andreea),Victoria (Veronica),Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia), Bety (Beatrice),Pia (Oprina), Tumpi (Ionela ),Codri (Codruta), BurlacuP (Paula),MirelaV (Mirela),Alinuche (Alina),Beatrix (Melania),Cornelia1172 (Cornelia), Valentinag (Valentina Georgeta], Adelais (Maria-Alice), Madyn (Nicoleta Magdalena),Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria),Gabid (Gabriela),Karula (Raluca),Ellena (Elena Lacramioara), Stef ,Salmida (Adia Florentina),Ioana1971 (Ioana),Speranta (Angelica),Robert si Alina (Robert si Alina),Ilie si Suzana (Ilie si Suzana),MadalinaM (Nina),simona ,narcis [Narcisa],Dorina ,Remy (Camela),Mihaela & Cristi (Mihaela si Cristi),Mirela & Danut (Mirela si Danut),Laura 72819,Lili (Liliana),Aura ,OtiliaLia ( Otilia),Furnicutza ( Doina Tina),Buflea ,romaniaau (Florina),Lucia Munteanu (Manuela Lucia),Ilenya (Ileana),Camisv (Camelia),flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina),Ankka13 (Anca),Tzuc (Ecaterina), gogosar (Natalia Anca),erix ,giugiuca,steliana04 (Steliana),martha78 (Mihaela),Tinabeve (Valentina), deca (Carmen),eva alicia,alina constantin (Alina Ioana),dinah (Elena),Anca Wish (Anca),Chi (Cristina),claudia123 (Claudia,asi (Stanca),annaa (Ana Aurica),ardit ( Afrodita),Alexa Ioana(Roxana),Felicia (Felicia), nounou(Florina),RUXMAX (Ruxandra),GeorgianI( Georgiana),TERBITZA(Florina),dandana (Daniela),RO ANA (Liliana),Ellina( Elena),LindaG (Linda),danap ( Daniela), musete ( Laura- Lucia),Denisam (Denisa-Maria),acina (Anca),heleny (Heleny-Elena),Gabriela Elena,Relya ( Mirela),poliana,mishi (Mihaela),Floran (Florina),Nanae (Iuliana),costiniuc ( Ana Maria),Ileana,oanamagda (Oana Magdalena), adimercedes (Adriana),madalina.badescu (Madalina),Cristinna,Lumit (Luminita-Violeta),Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),Vale (Valerica), nicol78(Elena-Nicoleta),Mirona (Mirona),pusichet,Costi,Fanta [(Stefana),inapopescu (ina),zisaCami (Elena-Camelia),elli (Manuela), Sarrahh (Maria),Danubia (Danubia),viorela hoff (Viorela Hoff),Sorina7 (Sorina),Alé,dariana (Aurora Cristina),roxit,andra10 (Andra),Delia21 (Delia),Silvia_Pui (Claudia-Silvia),Liana30,R.R. (Rodica),Salomea (Elena),Jonica (Ioana),Marunzika (Ana Maria),liadi (Diana Lia),Maki (Otilia Eva),asteryaro (Elena Cristina),Misi (Simona Daniela),Ariadna33 (Carmen),Natalia26 (Raluca Elena),betty13ro (Beatrice Irinel),Tmihaela,thea_m(Teodora),luiza1318(Elisabeta),piciulici,dedi (Adela),ela2004 (Ionela),pupina bulina,GildaT (Eleonora),shylili (Florentina Luciana),lachione (Mihaela Laura),emoison,medeea76,cenusareasa (Lidia),puiusu (Oana),Hitomi(Simona),andan,bibyrox (Rozalia),maria alexia (Maria),mcbeal (Monica),laurici75,kim,camypro (Camelia),gabiu (Gabriela),Anku,Aysha2(Gabriela),danangie (Daniela Angela), Tzuni (Ella - Mihaela),Alisia (Alina),luli( Mirela),lauion, floarea de colt,carmen e( Carmen ),tania-z,pupesita ( Mihaela ), Pmihaela, cicuta (Luminita si Rodica),Lauricipani( Laura), Cristinna,puiudana2004
-dutze
andrruzza (Costinela), Infofun(Gabriela), Coral(Coralia), Geta Sava, mstroie (Mariana), Androix (Andreea), cornelia (Cornelia), babygirl (Adina), monu (Monica-Iuliana), Ruxel (Ruxandra Laura), Maruta, Merry Marry, Mercedes (Mercedes), andreea.a, Medeea76, totha, cipi, elenutza, mariamunteanu (Maria Raluca), Sheherezada (Florentina), Aurasa (Aurelia Marinica), Monica-Elena (Monica Elena), geaninaelena(Geanina Elena), laura_s (Laura), Lory2004 (Loredana –Elena), Mika1 (Mihaela), Anis (Alina), Irda,Andan, nique15(Ioana), tpaula (Paula), fabya (Rodica), Denisa 73, Ioana75 (Ioana), nicole74, lulu75 (Luminita-Loredana), Tia (Florina), Flavia Hurducas, lucia_cs (Lucia), RalucaN (Raluca), natydea (Raluca Andreea), Diafera (Aurora Elena), Lucia_B (Lucia), Tonnia (Antonia),Mirela Anca ,anya (alina), Hildegard, Roxee( Raluca)
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Raspunsuri
Kariris spune:
FETELE S-A BATUT IN CUIE!!!! MAINE E INTALNEALA!!!
Tumpi spune la toate unde faci rezervarea nu doar lui vale daca vrei sa venim si noi; io vin sigur ca de cateva luni tot tip dupa intalneala! Io propusesem deja o locatie dar daca s-a schimbat ceva postati fetelor si ne vedem maine!
tumpi spune:
MARE INTALNIRE MARE cine mai doreste cine mai pofteste sa vina la intalnirea de primavara a aspirantelor Joi 24.03.2005 ora 17.00-17.30.
Lista e deschisa oricui vrea sa vina.Locatia se propusese la un mom dat sa fie MOARA MARIEI, str. Blanari, nr. 14, ca sa mai schimbam putin decorul

Lista:
1.tumpi
2.dandana
3.asteryaro
4.ardit
5.Anca?
6.valentinag
7.lachione
8.madyn
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
bety spune:
pentru toate aspirantele!
Ce ma bucur ca o sa intalniti...sa faceti poze multe, sa va simtiti bine si sa beti ceva si pentru mine!
Sorina - Teo a vorbit cu Anca, e la reanimare si e bine. Si noi asteptam mai multe vesti de la ea.
Beatrice
Kariris spune:
Mmmmdaaaa.....hhmmmm.... vad ca organizatoarea nu vrea sa ma treaca pe lista ...si pace...ei las' ca ma duc la piscina cu ardit si laurici!![]()
tumpi spune:
gata lachione, nu mai plange puisor, te-am trecut
Kariris spune:
mercic
trimite-mi si mie un PM daca poti sa-mi dai un punct de reper pe unde vine moara asta..
Alexa Ioana spune:
pupici, fetelor !
ce fain ca va puteti intalni ! sa faceti poze, sa va vedem si noi !!!
voi stiti ce sarbatoare e vineri ? e Buna Vestire!!!! asa ca aveti grija sa veniti cu vesti bune ! mai aveti o zi jumate pana sa va faceti rost de teste cu doua liniute !!!

va pupic, si sa aveti o zi super ! 
http://community.webshots.com/user/alexaioana
Sorina7 spune:
Bety, multam de informatie, ma bucur mult de tot ca este bine, daca mai puteti vorbi cu ea sa ii transmiteti si de la mine multa sanatate, sa se refaca rapid si bine !
Roxana dragutzo, ce ai facut la doctor ? ceva noutati ?
no uite la bucurestence ca in sfarsit se intalnesc ! hooray ! vrem poze !...apropo, Arditutz dragutz, ne uitam toti 3 la pozele tale de pe munte si la indicatorul ala ingropat in zapada si nu am facut nici o pozioara impreuna !
...nu-i bai, asa sunt mai secretoasa ca nu ma stie lumea...
Laurici, cand poti tu dragutza, eu tot pe aici sunt.
...la sotul tau cum i-a zis, sa fie apa calduta, nu ? ca si la mine trebuie bazine, dar aici e rece tare si imi e frica sa nu stric alte "instalatii" reparand genunchi si spate...
toate fetele
ardit spune:
pai sorinuke draga me, io am vrut sa fiu discreta, ti-am aratat ca am pozar
da'nu te-am pozat... DAR vreau sa declar in fatza intregii natiuni a aspirantelor ca iesti o mumoasa scumpa!