Ajutati-ma va rog. Simptome la 18s de sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Juliafin, te rog sa-i transmiti tu sa stea numai in pat intinsa, sa ia ce medicamente i-a spus medicul (eu iau NoSpa, supozitor scopantil si fiola de papaverina cu fiola de papaverina cu lichid dulceag de baut in cazul contractiilor repetate si bineinteles ca stau la orizontala o zi sau doua) si asteptam vesti bune de la tine sau de la ea daca poate intra pe forum. Sanatate bebelului in primul rand si mamei, bineinteles.

Cati si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta,
iti tinem pumnii sa fie bine cu tine, stai in pat, fa tot ce spune dr. si nu o mai lua in brate pe papusa ta, ca totusi e si ea greuta de acuma.
Te pupam si ne gandim la tine!

Juliafin,
sa ne tii la curent cu informatii.

Multa sanatate,
Katink dulcineea mea 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Fetele,ea e bine, stim deja sexul copilului,ii las ei onoarea de a vi-l comunica,e fericita,(si eu pentru ei)copilul e sanatos,saracuta nu prea a dormit azi noapte,Danuta ,ca de obicei,dar si din cauza bebeului,care a tot dat din picioruse la mami in burtica.Asta e un semn mai mult decat bun.Chiar daca nu prea a dormit,e bine.Delia,i-am comunicat urarile tale.
O zi buna,fetelor.
editez.I-am scris repede un SMS cu urarile tuturor fetelor.Multumiri tuturor fetelor dragi.

The truth could set souls free.V.V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, multa sanatate iubitca si te asteptam sa ne dai vestea cea mare...

Juliafin, multumim mult de tot pentru vesti, te rugam pup-o din partea noastra , mamici iulie-august 05.

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Juliafin multumim ca ne tii la curent. Azi-noapte ma gandeam la ea. Ma bucur tare ca e bine. Sanatate multa si o asteptam la mamici de iulie-august cu vestea cea mare!

Pupici!
Andy si 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

E BAIETEEEEEEEEEEEL!
Mi-a daruit Dumnezeu si un baietel pe linga fetita pe care o am.
Julia, prietena mea draga, iti multumesc pentru sustinere si pentru faptul ca-ti pasa.
Fetele, colegele mele de suferinta si fericire, va multumesc voua pentru incurajari si va doresc atita fericire si mai multa, cita am eu astazi.
Ma simt mai bine insa trebuie sa ma odihnesc mai mult, asa spune medicul.
Pupici la burtici si voi posta si la mamici de iulie-august acelasi mesaj.
bebe este mai maricel cu 4 zile decit virsta estimata de ei. A crescut si s-a dezvoltat bine, placenta este in fata.
K18+4s

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

kulta, am citit ieri mesajul tau si m-am ingrijorat pentru tine. acum ma bucur ca esti bine si ca vei avea si un baietel pe langa scumpa de daniela.
si sarcina usoara in continuare!!!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput