Ajutati-ma va rog. Simptome la 18s de sarcina
Am contractii dese si dureroase, de aseara si continua si azi, ba mai mult, ametesc de nu pot sa ma tin pe picioare, nu mai simt bb ca bate...
Mi-e frica tare. Spuneti-mi va rog ce sa fac, sa sun la spital sau sa mai astept?
Va multumesc mult de tot.
K18saptamini de sarcina
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
Daca contractiile sunt la intervale regulate de timp si sunt dureroase la spital numai sta.. Daca nu sunt regulate poti lua no-spa, scobutil supozitoare sau pastilute si papaverina sau poti face injectabil dimineata si seara scobutil sau no-sap cu papaverina.
Tot ptr contractii mai este bun si gynipralul.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
claudia_2803 spune:
Eu in locul tau as suna la spital fara sa stau pe ganduri!!! Chiar daca nu e ceva grav, macar sa fii tu linistita. Suna!
Gabriela si printesele Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01) 
albumele noastre ![]()
roxanaz spune:
Suna in clipa asta medicul. s-ar putea sa ai o criza de avitaminoza dar trebuie neaparat sa te vada! sanatate si asteptam vesti bune!
Roxana si Patrick
(29.07.2004)
crinuta spune:
Sa nu iei nimic care sa contina calciu. Ca favorizeaza aparitia contractiilor.
Crinuta si
Rayan
juliafin spune:
Eu am vorbit cu ea azi la telefon,am tinut contactul toata dupa amiaza.Se simte mai bine,sta in pat a luat deja contact cu spitalul.
The truth could set souls free.V.V.
Delia spune:
[quote]Originally posted by juliafin
Eu am vorbit cu ea azi la telefon,am tinut contactul toata dupa amiaza.Se simte mai bine,sta in pat a luat deja contact cu spitalul.
[/quote
Daca se poate te rog mult sa-i transmiti din partea mea multa sanatate si tot binele din lume!
Multumesc mult!
Delia si
Codrin
juliafin spune:
Da,Delia.Cu placere.
Am vorbit din nou cu ea dupa ce am scris aici,era mult mai sigura,vesela,am mai si ras,desi nu ar fi fost indicat pentru ea cu burtica ei cu contractii.Nu e singura,mama ei e cu acolo,sotul munceste toata ziua.Azi are programare la medic si ecografie,imi va spune ce a facut.Daca nu intra ea sa va spuna ce si cum,o voi face eu.
Numai bine tuturor.
Delia spune:
Multumesc mult!
E bine ca e mamica cu ea s-o ajute cu bebe Daniela, sa nu se oboseasca si sa se uite la comedii - ca sa nu se streseze.
Pupicei si multa sanatate!
Delia si
Codrin
mitub spune:
Juliafin, te rugam mult transmite-i Kultei din partea tuturor mamicilor de iulie- august multa sanatate si sa stea cumintica in pat fara sa se oboseasca prea mult!
Bafta la doctor si asteptam vesti cat de curand.
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)