Ovulatie dupa pregnyl

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Eu am facut luna aceasta pt prima data stimulare cu Closilbegyt (1/zi z2-z6) si Flamexin (2/zi - z2-z6).
Eco in z 12 - endo 10mm, folicul 23mm, ceilalti 5-6mm.
Eco in z 14 - endo 10mm, folicul 28mm, ceilalti 5-6mm.
Pregnyl in z 14, 5000ui, in z 11, z13, z15.
Dureri ov drept aseara, z15 si azi dim, z16.
Maine, z 17 ma duc iar la eco sa vad daca s-a spart foliculul (Doamne ajuta).
Sunt hotarata sa nu mai fac test de sarcina pana cand nu-mi intarzie CM.

Va pup si va urez bafta tuturor! Dr. meu incheia fiecare conversatie tel. cu "Doamne ajuta!" si tare mult imi place aceasta incheiere...

Ingeras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ohooo..ingeras, ce bine stai. Bravo!!!
Sa fie cu noroc.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, de ovulat am ovulat.
Am fost ieri, z17 la eco si.. foliculi nu mai erau..iar endo s-a ingrosat, avea ieri 13mm. Temp bazala 37.2.
Dr a zis sa iau Duphaston 2/zi si ca daca Doamne fereste nu se prinde luna asta, luna viit nu mai fac monitorizari, sa vedem reactia organismului (ce si cum stau fara).

Nu am nici un fel de simptom, asa ca incerc sa nu ma imbat cu apa rece, fara a da totusi in latura cealalta, aceea de a-mi pierde speranta.

Va pupacesc si Doamne ajuta!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema1122 spune:

Nu am mai intrat demult pe aici . Am si o intrebare, am ajuns la Pregnyl , 5000 ui o data . Am avut niste dureri imediat dupa injectie (cam la 7-8 ore) dar aceleasi dureri le am si acum la 36 de ore.Testul de ovulatie a iesit pozitiv prima oara dar acum nu..... Ce se intimpla ? Poate fi influentat testul de ovulatie de acet pregnyl ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maricu spune:

Servus fetele.Am inceput si eu un tratament ca si voi si anume ,ova-mit ,ovestin si pregnyl 5000.Deocamdata sunt in cea de-a 3 zi a tratamentului.Ma cam dor ovarele,este un semn bun? Sa stiti ca-mi sunte-ti de un mare folos.Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea32 spune:

Ingeras32 nu ai mai scris sa ne spui ce sa intamplat.Ai ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Andreea,Ingeras_26a nu numai ca a ramas insarcinata,dar tb sa si nasca pe 21 decembrie.Dar nu a rams de la stimularea pe care a facut-o in august,ci in martie daca nu ma insel,dupa ce-a facut o stimulare cu clostylbegit ,fara monitorizare,asa dupa intuitia ei si ffff important:a fost intr-un concediu de vis cu sotul ei,au prestat la liber si BB nu a intirziat sa apara.Stiu ca se pregatea de FIV si astepta cu nerabdare sa-i vina CM sa inceapa protocolul mai repede,dar BB afost mai sprinten.
Cred ca despre ea vroiai sa afli nu despre ingeras32?
Iti doresc sa ramai si tu cit de rpd gravi!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput