Ovulatie dupa pregnyl

Ovulatie dupa pregnyl | Autor: Chi

Link direct la acest mesaj

As fi interesata sa stiu, dincolo de limitele medicale, daca stiti dupa cate ore s-a declansat ovulatia si la ce doza de pregnyl.
Teoretic, intre 12 si 36 ore.
Practic ?

Stiu ca depinde si de reactivitatea organismului dar ar vrea sa stiu care este media.
Multam !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

la FIV te cheama la punctie dupa fix 36 de ore de la injectia cu pregnyl si desi am mai asteptat 2 ore pana am intrat in sala, ovulatia nu se declansase.

la stimularea obisnuita (nu pentru FIV) se recomanda la 24h de la injectia cu pregnyl

doza de pregnyl cred ca depinde de intensitatea stimularii

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

La mine la doza de 5000ui nu sa declansat ovulatia
O sa vad luna viitoare cu 10.000ui.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Multumesc, Tia. Prompta si draguta, ca de obicei !

Anaa, am intrebat pt ca nici mie nu mi-a crescut temperatura, desi am 36 de ore. Sper sa creasca .
Si tie o floricica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Anaa, tu ovulai normal inainte de pregnyl ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chi

Anaa, tu ovulai normal inainte de pregnyl ?

In lunile cu ovulatie da (ca am si CM fara ovulatie) dar destul de tarziu in ziua 21-23, si cu toate ca CM la mine este in jur de 35zile, Dr. spune ca este prea tarziu si sunt sanse foarte mici.
Luna acesta fac stimulare cu clomifen eco in a 12-13zi, si pregnyl 10.000ui

Ana

Mergi la inceput

Luna aceasta am facut stimulare cu clomifen, eco in ziua 12-a si pregnyl in ziua 13-a.
Eco arata cam asa -Endometru 8mm, OD-folicul 14mm, OS-folicul 18mm.
Am facut pregnylul -10.000UI, la cca 30h si acum sunt in faza de asteptare.
La cca 34-35h de la pregnyl am avut niste dureri groaznice cand pe dreapta cand pe stanga(se poate si autosugestia).
In completare iau utrogestan trei pe zi (oral -cica e mai bine) 14 zile.
Ce reactii ati avut dupa pregnyl?
Dupa cate zile este concludent rezutatul?(mai ales ca am inteles ca pregnylul pozitiveaza rezultatul)

Ce poate fi luat in acesta perioada Vit C, acidfolic, aspirina, vit.E?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Pregnilul pozitiveaza rezultatul pentru ca este vorba de acelasi hormon cu cel detectabil de testul de sacina. La o doza de 10000 e nevoie de cel putin 2 saptamani pentru a fi complet absorbit. La 5000 sunt sufciente 10 zile. Mie medicul mi-a zis la doza de 5000 sa las sa treaca 2, 3 saptamani, mi-am facut testul la 14 zile, a iesit pozitiv.
E bine sa iei acid folic. De vit. C si E stiu ca nu dauneaza sarcinii dar nici nu stiu daca ajuta cumva, sunt si eu curioasa. Cu aspirina nu prea stiu, conteaza foare mult doza am impresia, trebuie sa fie foarte mica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

test pozitiv m-am referit la real pozitiv nu influenta pregnylului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Si eu aveam dureri abdominale joase dupa ce luam Pregnyl (uneori erau chiar destul de mari). Medicul mi-a spus ca este bine, ca inseamna ca are efect. De fapt deja o jena aveam chiar inainte de a lua Pregnyl, cand mergeam la monitorizarile eco (deci de prin ziua a 10-a).
Desi luam Pregnyl, niciodata testul nu a fost pozitiv, din pacate.

Poti sa iei orice vitamine in aceasta perioada, nu are ce sa strice. Cu aspirina, nu stiu cum este.
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Va spun eu cum e cu aspirina, dar sa nu ma intrebati de unde stiu ... am stat toata dimineata sa-mi amintesc, dar nu mai stiu. Oricum tot de aici de pe forum:
4 aspirine (preferabil tamponate)
2 acid folic
4 vitamina C (fiole)
Astea luate dintra 10 pana in a 20 zi a CM-ului.
Eu am luat capsule de vit. C.
Rezultate ... nu se vad, dar am luat numai o singura data, poate daca mai continuam. M-a speriat faza cu 4 aspirine.

Miro

Mergi la inceput