Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
anky spune:
Buna fetelor,eu nu am putut dormi toata noaptea,bebelusul meu e tare activ in burtica si trebuie sa ma odihnesc cit mai mult,ma apasa jos in pelvis de abia mai pot umbla.Si bineinteles ca m-am racit din nou a patra oara.Sint catastrofa..uff.Bine ca am terminat camera bebelusului,mai trebuie sa iau citeva maruntisuri dar am timp luna viitoare.
Newmami,sper ca nu te-ai obosit cu mutatul,mai trebuie sa tinem bebeii in burtica inca citeva saptamini,ai mai fost la control?.
Mariamunteanu,tu cum te simti?
Numai bine
Anca 33sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Cloreta spune:
Am fost plecata, doamne ce cald e afaraaaaaaaaaaaaa.
Mikky imi pare rau pentru tine, taximetristii sunt cei mai obraznici soferi oricum. E mare lucru sa te deplasezi cu masina, scurtezi drumul sau cel putin nu esti la cheremul nimanui.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
nefertari spune:
Adina - daca nu ai facut-o pana acum e cazul sa repeti analizele ! Ai grija la umflarea mainilor si picioarelor - s-ar putea sa ai albumina si ai nevoie de un pic de regim - adica fara sare .Stai cu picioarele cat mai mult in sus pt a evita edemele ,incalta ceva super comod (eu am trecut la adidasi de sapt asta ) .
Cu laptele ai dreptate - insa aparitia colostrului arata ca sunt canalele desfundate si totul e pregatit pentru venirea laptelui .
E totusi un prilej de bucurie !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
simonaeus spune:
Babygirl, picioarele le am umflate de cateva luni.
Este din cauza statului pe scaun si a retentiei de apa .
Se rezolva partial prin aport crescut de lichide, eliminarea sarii din alimentatie, odihna si stat cu picioarele ridicate .
Mainile le am umflate doar de cateva zile, dar inca mai pot purta verigheta, care si mie mi-era larga.
Dureri de oase am la sold si la oasele bazinului, care se fac simtite mai ales noaptea cand ma misc de pe o parte pe alta.
Mai stiti ceva de Andutzy?
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
lucas spune:
eu cu picioarele umflate am mai rezolvat-o si cu LIOTON gel. de 2 zile vad ca am glezne din nou. URAAAAAAA
mikka spune:
Fericire si la mine, am primit un cantar mecanic Chicco, de la colegii mei de serviciu... Yuhuu, tare ma bucur, ca nu prea aveam de gand sa-mi iau la cat costa.
Simonaeus, o sa-ti spun saptamina viitoare cum ma simt dupa un drum de 250 km dus + tot atata intors, cu masina... Dar cum termini tu saptamina 35 in weekendul urmator, daca acum terminam 32, cel putin dupa socotelile mele?
DPN 15 mai
Luluku spune:
Eu inca mai am glezne, dar nu cred ca o sa fiu scutita de inca o neplacere a sarcinii...mai nou insa am reusit sa ajung sa beau 3l de apa pe zi, pana la 2 trag o cafelutza mica si un iaurt sau 2 ( mari ) de baut), dupa ora 2 mi se face o sete...si daca tot nu fac nimic pe la servici ( mai nou, e cam liniste... si parca aud greierii prin firma...sau poate deja neuronii mei au murit si le-au luat locul niste destoinici greieri)...beau pana la 6 si ceva, 3 litri de apa...si mai bag ceva lichide in mine si cand ajung acasa, si vad ca e bine...
In schimb am facut o descoperire, mi-am luat de la sanosan o crema antivergeturi ( aprox, 170.000) si in 3 zile deja vad o ameliorare fantastica, adica din dungile vinetii pe care le aveam si care nu treceau cu nici o crema...2/3 sunt albicioase ba chiar as putea spune ca au disparut o mare parte din ele...plus ca cele de pe picioare chiar s-au cam dus...asa ca o sa mai cumpar...adica din prima zi de cand m-am dat cu crema aia chiar am observat diferentele, si sunt tare bucuroasa
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
nefertari spune:
Se grabesc fetele ! SA vezi cand o sa inceapa sa se planga ca nu mai nasc odata !
E mai bine sa tineti socoteala incepand cu 10 zile dupa UM . Adica eu sunt in sapt 31+ - UM 04.08 - DPN - 11.05 .
O sa vedeti ca nu dau gres !![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
gabitzam spune:
Am deschis capitol nou, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46023" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (41) .

Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05