Mamici de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,eu nu am putut dormi toata noaptea,bebelusul meu e tare activ in burtica si trebuie sa ma odihnesc cit mai mult,ma apasa jos in pelvis de abia mai pot umbla.Si bineinteles ca m-am racit din nou a patra oara.Sint catastrofa..uff.Bine ca am terminat camera bebelusului,mai trebuie sa iau citeva maruntisuri dar am timp luna viitoare.
Newmami,sper ca nu te-ai obosit cu mutatul,mai trebuie sa tinem bebeii in burtica inca citeva saptamini,ai mai fost la control?.
Mariamunteanu,tu cum te simti?

Numai bine

Anca 33sapt.si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am fost plecata, doamne ce cald e afaraaaaaaaaaaaaa.
Mikky imi pare rau pentru tine, taximetristii sunt cei mai obraznici soferi oricum. E mare lucru sa te deplasezi cu masina, scurtezi drumul sau cel putin nu esti la cheremul nimanui.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Adina - daca nu ai facut-o pana acum e cazul sa repeti analizele ! Ai grija la umflarea mainilor si picioarelor - s-ar putea sa ai albumina si ai nevoie de un pic de regim - adica fara sare .Stai cu picioarele cat mai mult in sus pt a evita edemele ,incalta ceva super comod (eu am trecut la adidasi de sapt asta ) .

Cu laptele ai dreptate - insa aparitia colostrului arata ca sunt canalele desfundate si totul e pregatit pentru venirea laptelui .
E totusi un prilej de bucurie !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Babygirl, picioarele le am umflate de cateva luni.
Este din cauza statului pe scaun si a retentiei de apa .
Se rezolva partial prin aport crescut de lichide, eliminarea sarii din alimentatie, odihna si stat cu picioarele ridicate .

Mainile le am umflate doar de cateva zile, dar inca mai pot purta verigheta, care si mie mi-era larga.

Dureri de oase am la sold si la oasele bazinului, care se fac simtite mai ales noaptea cand ma misc de pe o parte pe alta.

Mai stiti ceva de Andutzy?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu cu picioarele umflate am mai rezolvat-o si cu LIOTON gel. de 2 zile vad ca am glezne din nou. URAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fericire si la mine, am primit un cantar mecanic Chicco, de la colegii mei de serviciu... Yuhuu, tare ma bucur, ca nu prea aveam de gand sa-mi iau la cat costa.

Simonaeus, o sa-ti spun saptamina viitoare cum ma simt dupa un drum de 250 km dus + tot atata intors, cu masina... Dar cum termini tu saptamina 35 in weekendul urmator, daca acum terminam 32, cel putin dupa socotelile mele?

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Eu inca mai am glezne, dar nu cred ca o sa fiu scutita de inca o neplacere a sarcinii...mai nou insa am reusit sa ajung sa beau 3l de apa pe zi, pana la 2 trag o cafelutza mica si un iaurt sau 2 ( mari ) de baut), dupa ora 2 mi se face o sete...si daca tot nu fac nimic pe la servici ( mai nou, e cam liniste... si parca aud greierii prin firma...sau poate deja neuronii mei au murit si le-au luat locul niste destoinici greieri)...beau pana la 6 si ceva, 3 litri de apa...si mai bag ceva lichide in mine si cand ajung acasa, si vad ca e bine...
In schimb am facut o descoperire, mi-am luat de la sanosan o crema antivergeturi ( aprox, 170.000) si in 3 zile deja vad o ameliorare fantastica, adica din dungile vinetii pe care le aveam si care nu treceau cu nici o crema...2/3 sunt albicioase ba chiar as putea spune ca au disparut o mare parte din ele...plus ca cele de pe picioare chiar s-au cam dus...asa ca o sa mai cumpar...adica din prima zi de cand m-am dat cu crema aia chiar am observat diferentele, si sunt tare bucuroasa

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Se grabesc fetele ! SA vezi cand o sa inceapa sa se planga ca nu mai nasc odata !
E mai bine sa tineti socoteala incepand cu 10 zile dupa UM . Adica eu sunt in sapt 31+ - UM 04.08 - DPN - 11.05 .
O sa vedeti ca nu dau gres !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am deschis capitol nou, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46023" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (41) .

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput