Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
Ada_74 spune:
Oana (Mygirl) esti o comoara !! Ma duc sa vad si eu sutienul acela. Eu gasisem pana acum doar de la 400.000 in sus.
Initial ma gandisem sa cumpar salteluta, dar am vazut ca prietenii mei care au acelasi gen de patut au pus o patura (sau pilota) si sunt multumiti. O sa fac la fel, cel putin pt. inceput, iar cand voi trece la nivelul de jos probabil voi cumpara o saltea.
Lili si bb Sergiu 33+ sapt.
carolinah spune:
Mickyyyy, sunt alaturi de tine. As innebuni fara carnet, chiar daca are si sotul meu carnet si masina lui. Auzi, e mai bine asa pt tine... Idiotul

Mie mi-e f bine in masina atata timp cat conduc eu. Daca conduce altcineva simt toate gropile, nemaivorbind cand se crede sotul meu la raliu... Ca atare, incerc sa conduc eu chiar si atunci cand plecam numai cu una dintre masini.
Simonaeus (cred) nu nasti mama de la un drum cu masina. Am incercat eu cand imi trecuse termenul data trecuta si m-a luat barbatu-meu prin toate gropile din Bucuresti si nimicuta-nimicuta.
Intrerup aici ca am ceva de facut, dar mai scriu inmediat
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Luluku spune:
Mikkyy, pai cum ai reusit sa faci astfel de manevre? Intr-un fel politistul ti-a facut o favoare...acuma ca sa obtii o reducere trebuie sa vii cu o adeverinta de la o scoala de soferi cum ca ai facut cursurile de legislatie auto, si poti sa obtii o reducere de o luna, o luna juma, doua...dar nu prea se mai reduc la o luna...si ai mari sanse sa te lase doar la 2 luni...oricum, mult succes...si daca reusesti sa iti obtii reducerea dorita, ar trebui sa te gandesti ca esti intr-o perioada mai aparte si s-ar putea sa o comitzi rau de tot data viitoare...sa te fereasca domnu' de asa ceva....dar se poate intampla si e pacat......
cauta alternative, poate te poate ajuta un coleg, sau stiu si eu...da-ti barbatu la scoala de soferi la cursuri intensive...oricum ei se descurca mai bine ca noi
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Luluku spune:
Mikkyy, mai ai o sansa sa poti conduce ptr urmatoarele 3 luni, cred, daca contesti decizia de luare a carnetului- drept urmare vei circula cu dovada pana la proces....asta e partea nasola ca se ajunge la proces, si cel mai probabil vei pierde...si nu o sa fie f. ieftin, dar asa are sotul tau un ragaz de 3 luni ca sa isi ia carnetul, daca e musai sa canduca cineva masina voastra, dar e cam complicat...si nu stiu in ce masura se merita sa faci o asa manevra
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
simonaeus spune:
Mickyyy, imi pare tare rau pt. patania ta, ca e tare rau sa atarni de unul si de altul sa te duca cu masina.
Trebuie totusi sa te certam ca n-ai fost atenta si a intrat ala in tine.
Vezi ca in perioada asta nu mai suntem ce-am fost... si uitam, gresim, ne enervam, nu suntem atente... stii si tu mai bine ce si cum.
Eu stiu ca la sarcina trecuta ai mers soferita sa nasti, dar uite ca se mai intampla.
Hai nu fii suparata, ca poate ii indupleci sa-ti micsoreze suspendarea.
Succes
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
mygirl spune:
Fetelor, sunt tare mandra de mine!!!! Anunt cu surle si trambite ca am avut primele picaturi de papa ptr bebelusul meu! Citeam mai devreme despre nasteri, tot pe forum, eram foarte concentrata, cand am simtit ceva umed la sanul stang. Constat cu uimire ca acolo erau 3 picaturi umede de....ceva. De baut nu am baut, nu am mancat, nu m-a plouat, deci clar- e laptic!!! Am incercat sa strang sanul sa vad ca mai iese ceva, dar n-a mai vrut. O sa pastrez tricoul ca dovada, sa-i arat lui tati diseara.
Ada_74, gasesti sutienul, in galeriile de care ti-am spus, la un magazin unde au numai lenjerie intima si pijamale, undeva la mijloc. Trebuie sa intrebi, ptr ca nu e expus.
Mygirl si Alexandra(32 sapt+)
Mickyyy spune:
Sotul n-are cum sa-si ia permis.....n-are buletin de bucuresti....si oricum a mai facut o data scoala acum un an jumate (cand eram eu gravida cu Malina) dar n-a reusit sa ia si permisul ca trebuia sa dea examen in Braila. A durat vreo juma de an pana a reusit el sa-si depuna dosarul (e o intreaga istorie, ii trebuiau tot felul de acte care n-avea cum sa le scoata decat din braila, dosarul trebuia depus personal, si tot asa, a facut la drumuri inutile pana acolo de mi s-a acrit mie), a dat prima oara examen in doru leli si a picat sala, a doua oara a invata dar a luat 21p si minimul era 22, dupa care si-a bagat picioarele si-a renuntat. Oricum pentru fiecare examen care l-a dat cred ca a facut cel putin 3 drumuri (in timpul saptamanii, bineinteles) la Braila. Asa ca a zis ca pana nu-si face buletin de bucuresti nu mai da de permis. Plus ca a trecut mai mult de 1 an de cand a terminat scoala de soferi si cica tre s-o faca din nou. Eu deja mi-am luat gandul ca voi avea vre-un sprijin din partea lui (anu trecut faceam crize ca eu mai am putin si nasc si el tot n-are permis, acum m-am resemnat).
In fine, una peste alta incerc sa vad cum reusesc sa reduc din perioada. Insa mi-e asa o sila ca am de alergat o gramada....tre sa merg la societatea de asigurari, apoi cu agentul de la daune sa merg in service sa evalueze pagubele si abia dupa se apuca de reparatii. Si n-am masina....si ma enerveaza ca momentan masinile de serviciu sunt pe "teren" amandoua si pierd o gramada de timp, iar cu taxiul nu-mi vine sa merg, cu transportul in comun ...no way.....asa ca stau si vegetez pe-aici!
Mickyyy
(29 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Luluku spune:
Lasa Mickyyy, ca si eu am picat traseul de cateva ori, ca desi mergeam foarte bine pe parcursul examinarii, la ultima intersectie uitam sa acord prioritate...de ce? nu stiu! cred ca ma vedeam deja soferitza cu experienta de vre-o 10 ani si vedeam ca pot trece intersectia fara probleme....si o faceam de oaie...
Ar fi avut mai multe sanse daca dadea in Braila ptr carnet ca nu se compara cu traficul din Bucuresti...asta e...ar trebui sa incerce totusi sa si-l ia ca dupa aia se obisnuieste cu sofer....hi hi hi, si eu sunt cam in aceeasi situatie...dar nu o sa mai o pot amana mult, ca mi-a promis sotul ca de indata ce copilul face 1,5 ani am sa mananc scoala de soferi si o sa imi iau si carnetul, si daca imi oau carnetul imi cumpara un ford fiesta, rosu...ca tare m-am indragostit de modelul asta

Ptr tine e greu acuma ca numai de chestia sta nu aveai nevoie si de toata bataia de cap ce o implica....
Ai grija de tine!
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
babygirl spune:
nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar prezenta colostrului in perioada celor 9 luni de sarcina nu e motiv de bucurie. dr. mi-a repetat la ultima vizita ca n-are nici o legatura cu laptele pe care i l-as putea da pruncului. eu am colostru din luna a 5 a si eram tare incantata de ideea ca voi avea silapte, dar se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa. acum folosesc paduri pt sani pt ca uneori curge chiar mult, dar asta nu inseamna ca bebe va bea laptic de la mamica lui.:(
si inca ceva...vroiam sa va intreb daca vi se intampla sa va simtit membrele amortite. eu ma trezesc dimineata cu mana stanga amortita. abia inchid pumnul. adesea am carcel la gamba stanga. pe tot parcursul zilei imi simt mainile si picioarele de parca as avea reumatism. nu stiu de la ce este. o fi excesul ponderal? eu am luat deja 15 kg si sunt doar in sapt 29 de sarcina. e tare neplacut. in plus au inceput sa-mi semene labele picioarelor cu balonasele. mi-am scos si verigheta de pe mana acum cateva zile desi acum 3 luni imi era mare. stie cineva de ce imi simt mainile ca batranii? parca o vad pe bunica...:(
Adina (sapt 29)