Fibrom uterin (7)
Raspunsuri - Pagina 2
arinna spune:
Kimutza
...s-a terminat revizia, cum te mai simti, nu mai faci o eco sa vezi cum mai e situatia dupa tartamentele naturiste?
Loma spune:
Fetele
, ce mai ziceti, cu ce va mai laudati ?
La mine luna asta mi-a venit ciclu exact la 28 de zile, asa cum aveam de regula, nu a venit mai devreme ca luna trecuta si la fel fara dureri, si nici sanii nu mai mai durut deloc, o minune pt mine. Incep sa apara semnale ca sunt pe calea buna, uff de cand asteptam.
Sa fiti iubite.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
prettysunshine spune:
Ati scris mult,nu gluma,de cand n-am mai fost eu pe aici.Am fost plecata din localitate,asa ca n-am mai putut intra pe DC.De la mine vesti proaste, CM a venit la 26 de zile, asa ca acum mi s-a intarit si mai tare convingerea ca voi ramane tare greu insarcinata,asta in cazul in care reusesc totusi.Din pacate luna asta nici macar nu pot sa incerc,deocamdata iau oxacilina,m-am pricopsit cu o infectie si cu ocazia asta am aflat ca am din nou rana pe col.Nu stiu cum o sa treaca luna asta,asa fara nici o speranta.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Florinini spune:
Fetelor, bine s-a reparat net-ul....
Eu am inceput sa beau ceai de coada soricelului, cam 3 cani pe zi si sincera sa va spun nu mai simt mutantul chiar asa tare, adica nu ma mai deranjeaza, nu mai simt tensiunea asa mare in burtica, parca ma simt usurata acolo inauntru.
Am avut cam vreo doua zile senzatia ca se umfla mai tare(fibromul) asta in primele zile cnd am inceput sa beau ceai. Am inceput sa beau cam saptamana trecuta, deci am deja o saptamana. In acele prime zile parca se misca ala acolo parca se torsiona, dar acum se linisteste parca pe zi ce trece, probabil ca ceaiul asta are ceva de zis acolo. Oi vedea ce va fi in continuare.
Problema cea mai mare e ca m-i se termina florile de coada soricelului si chiar nu stiu de unde sa mai procur altele. Nu reusesc sa gasesc denumirea in limba engleza a plantei. Voi fetele din Ca Loma, Gabela, Kim nu stiti cumva denumirea in english a plantei? La voi in Ca se gaseste cumva?
Voi cum mai sunteti ca zau a fost tare rau in acest weekend fara DC.
Florinini
Florinini spune:
Miorita,
Cum facem rost de planta asta minune, ca tare m-as grabi si eu cu efectul ei rapid. Poate daca reusesc sa raman gravida, poate ca scap si de bolovan, sau macar o parte din el. E adevarat ca creste pe per. sarcinii dar tot la fel de bine se poate resorbi dupa nastere.
Eu una sunt ptr. planta, care mai e sa ridice mana....Asta chiar ca ar fi o salvare ptr. fetele care vor bebe...rapid
Florinini
mioritaus spune:
Florini,
am citit pe www.terapii-naturiste.com de aceasta planta, si am vazut ca stie si Livia de ea.Pe Formula As am gasit 2 culegatori: Staneasa Ioan din Brasov tel 0268/14.07.11 si Avram Ioan din alba Iulia tel:0293/92.84.23.
Ai auzit cumva de California Fitness?
Loma spune:
Florini
Coada soricelului in engleza se numeste Yarrow
Achillea millefolium denumirea in latina.
Stai linistita ca se gaseste din belsug la orice magazin care vinde plante. Doamne ajuta sa scapi de montrulet.
Loma 
Smerenia este regina virtutilor.
Florinini spune:
Loma 
Iti multumesc ptr. ajutor si promtitudine. Acum nu-mi ramane decat sa gasesc magazinele care vand plante medicinale. Astazi am vorbit cu mama mea si ea s-a documentat si mi-a spus ca pe langa coada soricelului sa pun galbenele si urzica. Iar cand ceaiul e gata sa pun o lingura de bitter in el si sa-l beau asa( o lingura bitter la trei cani ceai).
Ceaiul are un gust mult mai bun si sper sa nu afecteze in cazul in care oi fi ramas insarcinata.
Miorita
Multumesc de informatie, nu stiu cam oi face sa dau de persoanele alea, ca chiar daca le sun ele ar trebui sa-mi trimita plantele prin colet si zau nu stiu cum trec bietele plante vama...Poate daca vine cineva din Ro as mai avea o sansa.
Am auzit de California fitness, doar asa in trecere si atunci nu eram interesata de plante sau de medicamente, tu ce ai auzit?
Fetelor ce ziceti exercitiile sunt bune la fibrom adica gimnastica aerobica?
Florinini
MadaS spune:
red]Florinni[/red]
Sportul-de orice fel- este bun in orice caz pt organism.In studiile de specialitate se spune ca tendinta de obezitate asociata cu sedentarism este una din caracteristicile femeilor cu fibrom (predispuse). Noi ne-am prezentat -la o lectie de sinceritate (fibrom 6 parca)- dimensiunile si eram ...balerine cam toate, sau pe-aproape, dar cu sport nu prea ne-am laudat nici una.
Daca ne apucam si de sport, fentam de tot statisticile!
Mie chiar mi-a recomandat medicul sport pt ca a constatat la o eco recenta...ca as avea rinichiul drept deplasat cu 6 cm mai jos, si sportul intareste muschii abdominali si evita...deplasarile neautorizate de organe. Nu stiu daca sa cred sau nu chestia cu rinichiul (acum cativa ani la o eco rinichiul era bine-merci la locul lui), iar doctorita care mi-a vazut le eco deplasarea rinichiului nu a reusit sa identifice fibromul (tot dreapta), doar de aceea ma ecografiam, da vad de ce ma doare in dreapta. Cum mai am o foto de ecografie acasa cu vezica urinara pe care un alt medic a confundat-o cu un ovar (si mi-a spus chiar ca vede o tumoare lichida in ovar), ma intreb daca tot ce spun ecografistii trebuie crezut...mai ales unii!!!S-a amuzat bine un alt doctor cand i-am arata poza cu ovarul cu tumoare, mi-a zis "dar asta-i vezica, e normal sa aiba lichid"
Asa ca vine primavara...soare, alergat pe-afara!Go!
Mada
mioritaus spune:
Am o colega la servicu care a avut parintii bolnavi si anume tatal ei era la un pas de operatia de prostata iar mamei ii slabise un muschi la ochi si ramasese asa cu un tic ca si cum facea cu ochiul cuiva.....s-au facut bine cu tratament naturist de la California Fitness.... care au numai medicamente din plante naturale (am intrat pe site ul lor si am vazut medicamentele pe care le au).Colega mi-a spus ca au un aparat care iti depisteaza organele sensibile.Ma gandeam sa incerc .....Nu mai stiu incotro sa o iau cu tratamentele astea.....a mai trecut o saptamana si tot nu m-am decis.
Am fost joi la doctora mea si mi-a spus sa incerc ce tratament vreau eu, dar am sa vad ca tot la cutit ajung.I-am spus ca as face embolizare....a spus ca la cum arata uterul meu ca un sac plin cu nuci nu vede rezolvare ...Mi-a propus sa pun un sterilet timp de 5 ani, are un nume de fata, parca MARITA...nu stiu sigur, care o sa ma mai ajute sa scap de operatie pe perioada asta de 5 ani.Mi-a spus ca in aceasta perioada nu o sa mai am menstruatie deloc.