Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Aura, iti recomand medicul meu, Dr. Zsigmond - e tipa, si e super.
Are cabinetul pe Dobrogeanu Gherea (vis-a-vis de Tribunal, str. cu rest. Maestro si Napoli Centrale). Tel. 431570. Merg de 10 ani la ea si e ok. O recomand cu caldura. CAnd suni, spune ca e pt sarcina, ca sa te programeze mai repede, ca e fte aglomerat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Bine v-am regasit Si eu cu greturile, la mine de baza e iaurtul si cartofi piure dar incep sa ma satur si de astea, ce o sa fac nu stiu... Zicea cineva de arsuri de la stomac, ehee, eu una ma simt ca o sticla umpluta pe 3 sferturi cu suc gastric care nu trebuie culcata la orizontala ca ieseee.... Seara la culcare cand sa fac nani in sfarsit ma intind in pat si incepe. Noroc ca adorm repede si uit.
Daca va intereseaza, ceva sanatos si curativ si nu stiu daca sa spun si gustos ca la noi gusturile se cam discuta perioada asta, prune uscate. Contin mult fier si ajuta foarte bine la constipatie.

Adina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor gravidutze!
Hop si eu pe la voi..am fost saptamana trecuta la eco si am un punctuletz de 5 sapt(acum intru in a sasea) de care sunt foarte mandra...in 14 m-a chemat iar la eco sa faca "masuratori",sper sa fie bine ca de pe acum am emotii.
Greturile la mine sunt doar seara,sanii sunt doar sensibili(nedurerosi)...si ce am observat este ca urinez foarte des..ceea ce la mine nu s-a intamplat inainte..Alta chestie..am o scurgere alb galbuie..cam cum aveam inainte sa-mi vina rushii care ma tine de vreo 2 sapt...aveti careva asa ceva?
Va pupacesc si multa snatate voua si puiutilor vostri din burtik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

buna dragi burtici
si eu intru saptamina asta in sapt 8...sint o data cu irinuca...
in principiu mi-e bine, usoare greturi...provocate mai ales de gustul ala nasol din gura...toane la mincare ba as minca ca o sparta ba mi se taie pofta din prima....
am facut crema de zahar ars, am mincat o portie si gata..sa nu o mai vad...asa mi se intimpla in pp cu toate
somn cit vad cu ochii, as dormi continuu uneori dupa ce dorm mi-e bine alteroi mi-e mult mai rau...
si durerea asta de cap care nu trece decit daca beau o sticluta de cola sau o ciocolata calda...ceva cu cofeina dar fara cafea caci cred ca as vomita daca as pune in gura...nici mirosul nu-l suport;
simbata ma duc la eco din nou, sa imi spuna mai multe caci la 5 saptamini nu s-a vazut decit embrionul...acum sper sa se vada si omuletul si sa fie bine; sentimente contradictorii ma incearca tot timpul dar sper sa fie hormonii de vina si sa fie totul ok...
va pup si pina data viitoare sarcina cit mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

roxica, cum ai ajuns tu sa ai acelasi DPN cu mine, avand UM cu 3 saptamani inainte??? Aveai ciclu neregulat??

Si daca esti in acelasi ritm cu mine, astazi avem 7 sapt si 6 zile

Roxee, da, medicul mi-a spus sa iau Prenatale, numai ca sunt mai multe sortimente pe piata si am nimerit unele care nu corespund cerintelor mele...

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna!
Aura, eu iti recmand doctorul meu....:)) Dr. Daniel Muresan, de la gine 1, sau la cabinetul lui particular in Manasatur (tel. 571184). Eu am avut inainte alt medic, dar mi l-a recomandat cineva pe aceste si sunt fosrte multumita de el. Mai am 2 prietene care merg la el.
Va pup si succes!
Codruta, 19 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Bine-ai venit Coralia .

Am citit vestea cea buna inca de pe cand ai dat-o fetelor de la "Aspirante...". Insa am asteptat sa apari pe-aici ca sa te felicit.
O fac acum, din toata inima, si-ti doresc sa ai o sarcina usoara si un bblus sanatos .

Urari de bun venit si de a le merge foarte bine si lor si bblusilor lor si celorlalte noi gravidute Maruta si Aura !

Irinuca, eu am auzit-o pe o prietena de-a mea ca ia "Materna". Si era tare multumita. Adevaru' e ca n-am intrebat-o cam ce contin... Oricum, pe la noi, medicii incep sa recomande prenatalele doar incepand cu trim al II-lea.
Cel putin din cate am mai auzit si la alte gravidute cunoscute de-ale mele, probabil ca nu e o regula, e doar o coincidenta.

Pineapple, multumim de sfatul cu prunele... eu deja ma si gandesc la ele .

Ripley, te invidiez. Si eu imi doresc de multa vreme o "evadare" de-asta. Cu toate astea, dupa Pasti cred ca am sa-mi iau si eu o saptamana de concediu sa mergem undeva.'

Oricum, si eu sunt foarte somnolenta si as dormi tot timpu'.

No bine. Va pup pe toate,

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Fetelor , suntem de trecut la un nou capitol, cel de-al III-lea.
Asa ca haideti fuguta toate la capitolul urmator!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mercic Roxee de urari,esti dragutza,m-ai incurajat si cand aveam mare bataie de cap cu liniutzele mele slab vizibile...pana la urma a fost bine.mi-a vazut bebeul la eco,iar acum astept data de 14 sa mai merg inca o data sa-mi vad punctuletzul...
Nu m-am inscris la voi pana n-am vazut scris negru pe alb"sarcina 5 saptamani in evolutie"....aveam mari emotii sa nu fie un semnal fals.
Toate cele bune!Pupici!

Mergi la inceput