Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmine spune:
Ina,stai linistita ca daca ti-a iesit testul pozitiv...e OK!!!
Chiar daca nu ai INCA simptome de sarcina,esti insarcinata si totul va decurge cum trebuie.E foarte devreme la tine.Ai timp destul sa te "delectezi" cu simptomele astea.
Bafta!
Ina869 spune:
Fetelor cucuietelor! ![]()
Denisam: "Zoe fii barbata si de data asta:)"
asa voi fi! ![]()
CristinaT, Jasmine: o sa va urmez sfarurile, o sa stau cumintica, nu o sa mai "pling" dupa simptomele care inca nu au sosit complet. Sanii au devenit mai sensibili la atingere, am stat sa gatesc
, si am observat ca statul in picioare imi cauzeaza dureri pelviene,intepaturi, asa ca trebuie sa am grija, in schimb, somnolenta nu am de nici un fel, ba as spune ca sint extrem de vioaie si asta ma nedumereste mult, dat fiind faptului ca am renuntat la cafelutele zilnice
imediat cum am vazut ca testul mi-a iesit pozitiv. In plus,ma trezesc noaptea pe la ora 4 si cu greu mai adorm, simt ca as putea sa-mi incep ziua deja; sa fie oare din cauza progesteronului(desi stiam ca asta iti da o stare de somnolenta) iau trei pastilute in fiecare seara, cind am inceput sa le iau prima data ma blegeau rau dar probabil ca s-a obisnuit organismul cu ele, nu stiu.... 
Maine ma duc la doctor, sa-mi tineti pumnii, va rog! 
Pupici la toate, sa aveti un inceput de saptamana foarte bun si... cat mai putine gretzuri!! 

3+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
ane_mary24 spune:
BUNA FETELOR.MA NUMESC ANE-MARY SI SUNT
MA BUCUR CA SUNT ALATURI DE VOI .DATA UM 03.02.2005
DPN 10.11.2005.SPER SA MA INSCRIE-TI SI PE MINE PE LISTUTA VOASTRA SI VA PUPICESC PE TOATE
ANE SI
Roxee spune:
Buna dimineata fetele
! O saptamana faina sa aveti!
Si bun venit noilor "burtici"
. Sa aveti sarcini usoare si bblusi sanatosi.
Pentru fetele care intrebau de greturi: la mine au debutat abia saptamana trecuta (sapt.6-7). Si nu sunt neaparat dimineata. Ba chiar am observat ca mai mult dupa-amiaza pana spre seara mi-e greata.
Nu mi s-a intamplat inca sa
, dar senzatia de greata, combinata cu o usoara apasare in stomac, e aproape constanta.
Irinuca, sa ai grija cu mutatu' sa nu faci efort. Si sa fiti fericiti in noua casa.
toate -toate fetele de pe-aici,
7+
IrinucaR spune:
Gata! Am terminat cu mutatul...
si n-am participat decat la impachetat... de carat s-au ocupat sotul meu si finutul nostru (care au fost eroi)... acuma o sa fie interesant, la despachetat ![]()
Intrebare: m-am luat inca un rand de Prenatale si am constatat cu mare mirare ca nu au calciu
ce fac?? iau un supliment??
pe toate 
IrinucaR
8fix
www.irinucasisoru.3x.ro
Morgano spune:
Salutare tuturor, si bun venit celor noi!
Am lipsit 4 zile, si uite ca am citit de ma dor ochii cate s-au scris. Am evadat pur si simplu la munte, de joi, ca niciodata, eram prea obosita si simteam nevoia sa ma desprind de cotidian.
Asa ca liniste, plimbari, si gratare - ar fi trebuit :)) ca in afara de slanina prajita, nu am suportat nimic la gratar, nici macar pui... tzaran il fac pe asta micu' ca se omoara dupa slanina si ceapa si branza de burduf :))
In rets la mine toate buna, parca si constipatia s-a mai dus - noroc ca erau brazi ca tot in timpul plimbarilor ma apuca :), sanii ma mai dor si de la fumul de la lemne mi-era putin greata, in rest ma simt absolut minunat.
Irinuca, sa va bucurati de noua casa si sa fiti sanatosi si fericiti in ea! Si pe noi tot asta ne asteapta, dar mai peste 2-3 luni, cand imi va fi si mai greu sa fac ceva pt mutare, noroc ca am familie mare si deci ajutoare.
Va pup si promit sa fiu mai activa din nou.
Ripley 9+
Maruta spune:
mandrelor vi s-a intamplat sa faceti un test de sarcina, sa iasa negativ si dupa cateva zile ... sa fie pozitiv ?
s-ar putea sa fiu gravidutza si ... s-ar putea sa fiu mamica in decembrie
UM 08.03.05
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul
canuta-om-sucit spune:
Si eu sunt mamica de noiembrie cam de 25 nov.. Am o greata fetelor de nu mai pot. Ce fac? Imi e foame imi trebuie ceva dar cand dau sa mananc mi se face greata dar mie imi trebuie lucrul ala. AM inca o rugaminte spuneti-mi si mie un medic bun in cluj ca in ms il am dar aici nu.

aura

!