Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
ionela roxana spune:
AndreeaP nu am primit carticica, in schimb am primit o carticica de la Roserb?; pun semnul intrebarii caci nu inteleg de la cine este dar de intrat a intrat, dar de la cine este nu inteleg, ptr. ca sunt vre-o trei nume; faceti-ma si pe mine sa inteleg!!! Oricum Andreea iti multumesc mult, cat si lui Roserb
Fulgule taaare-as vrea sa te vad cu noua freza; pupici lui David, si sa treaca colicii mai repede!!!
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
ionela roxana spune:
Fetelor hai ca v-am zapacit cu mesajele mele, dar azi m-am trezit de la 5.30; sotul a plecat ffff. devreme si azi la slujba, si asa ca ...., dupa ce aseara ne-am certat din cauza lui Arisa, ptr. ca nu mai vrea sa asculte deloc de nimeni, inspecial de mine; era 12.oo pm si noi nu dormeam din cauza nervilor din cauza printesei, ca-mi venea s-o iau s-o duc pe balcon, iar Emily care pana acum de cand am adus-o acasa de la spital nu mi s-a trezit deloc noaptea, azi-noapte s-a trezit la 3.30am sa manance titi; daca o mai tin in ritmul asta ma urc pe pereti Azi am controlul de 4 luni ptr. Emily, si sper sa fie totul OK.
ptr. Danette ptr. Iris Sophie; sa fie sanatoasa si muuuulte bucurii din partea ei!!!
Monica, For2nity(sper ca Alexia este bine) pe unde sunte-ti??? Sunte-ti bine?
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
bits spune:
ANDREA i-am dat canitza cu tetina de beberon.canitza are toate tipurile de tetine dar sunt cu indicatie asa: 2-3 luni tetina de bibe,5lunitetina alungita cu o taietura la mijloc(ca la tetinele pt sucuri),9 luni tetina cu furtunel"turturoi" si de la 10-11 luni e o chestie cam cat gura de mare prin care curge apa fff usor.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
si eu sunt cheauna astazi.de la 4 m-a trezit din 1 h in ora ca sa pape,partea nasoala e ca papa doar dintr-un san iar cand vroiam sa-l mut la celalalt strangea buzitele.
fetele care alapteaza voi nu va simtiti slabite?la mine cu toate vitaminele si cu toata mancarea pe care o mananc nu reusesc sa ma pun"pe picioare" de loc.eu nu cred ca mai rezist mult cu alaptatul noaptea.am inceput sa am dureri de cap,in special la ceafa.mi-as face analize dar trebuie sa platesc o groaza de bani pt ca nu sunt acoperite de asigurare(asta pt ca le faci la cerere).mai stau putin si le voi face in tara.
PORTOFLUGUpune pozeeeeee
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
FELIS spune:
Fetele, dupa lunga plimbareala de ieri, am intrat in casa la ora 18. Mihai dormea bine si am incercat sa nu-l trezesc sa manance mai mult... Deci am intrat cu el in casa dormind la ora 18 si a dormit pana la 6.30. Am avut o pauza la 3.30 cand s-a trezit putin si i-am dat san. La sfarsit iar dormea
Dupa ce i-am dat sa manance la 7 a fost linistit pana a plecat taica-su la servici ca dupa aceea parca imi facea in ciuda: nici la baie nu m-a lasat, sa-mi fac cafeaua nici atat... Se apuca de plans si daca vedea ca nu apar tipa da ce tipat ca am fugit la el izabndu-ma de toate alea in drum speriata ca a patit copilu ceva Acum e pe pieptul meu si doarme
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Eliza5 spune:
Mai, eu de 4 nopti sunt ne-dormita rau de tot!!! Nu stiu ce se intampla cu Alex ca nu mai poate sa doarma ca lumea. Se trezeste cam din ora in ora si e foarte agitat... Azi noapte pe la 2 am clacat si l-am lasat sa planga vreo 10 minute. Apoi m-am dus si l-am linistit iar dupa asta a dormit si el vreo 4 ore fara sa se mai trezeasca. Nu stiu ce are.. L-am luat si cu mine in pat si se agita ingrozitor asa ca n-am putut sa dorm deloc... Da din maini, din picioare si mai ales da din cap de parca e capiat.. Nu stiu cum de nu ameteste.. Si ganditi-va ca eu si lucrez..
Nu cred ca sunt dintii pentru ca nu observ nimic modificat la gingiute. Daca continua asa iar ma duc la doctor cu el. Ziua e vesel, n-are nici o treaba. Si cand ma gandesc ca a avut o perioada in care il culcam pe la 9 si se mai trezea doar la 6 dimineata.....
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
roserb spune:
Ionela, de la mine e carticica . Nu reusesc sa schimb nicicum chestia cu gogu gica care apare la mailurile pe care le trimit de pe yahoo.
Fulguletz portocaliu, si tie si lui Davidutz! Si chiar, te lauzi asa, fara poze?
Lui Mihnea i-a placut si supica ieri, i-am dat vreo 20 ml, azi ii maresc doza.Mey, copilul asta nu mai are stare, vieria o pauzaste incontinuu. Cum il pun in pat, zici ca-i Hopa-Mitica, imediat se intoarce pe burta, incearca sa se tarasca, si se tot chinuie pana oboseste, moment in care incepe sa urle; ma duc , il intorc pe spate, dar nu-i convine, imediat e la loc pe burta si o luam de la capat...
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
andreap spune:
buna dimineata!Iata ne-am trezit si noi le 8..Minune!In schimb azi noapte iar s-a trezit de 3 ori..asta e!O s avad pe la 6 luni c epot face.
A aparut Fulguletz!!!!Portocalie,zice ea,dar vrem poze.Stai linistita,si eu am fost si portocalie,si verde,la inceputurile mele de blonda!Vad ca si david uraste plimbarea..Pai hai sa le facem o cresa sa-i tinem numai in casa,ca si a mea oracaie la aer!.
viovio,si Maria dormea afara pana acum 1 luna..acum insa maxim 1/2 ora.Dar nu ma descurajez eu asa usor!!!!O las sa urle,se potoleste ea!
Bits,si eu ma simteam asa cam acum 1 luna si 1/2..ameteam,se invartea camera cu mine.Eu am luat atunci niste "materna" si vad ca acum nu mai am nimic.si incerc sa mananc bine de tot.Sau poate ai nevoie si tu d evitamine.
mai,fata mea e asa frumos bronzata in obrajori!aseara ziceamn ca e de la frig..de unde,e si mai negruta acum..brunetica mamii!
O zi super,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
roserb spune:
Cecilia, sa va fie intr-un ceas bun botezul , foarte frumoase pozele!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
mey..am uitat sa va zic ce era mai important : sunt portocalie in cap mey..cu sigurantaz n-ati mai vazut fulguletz portocaliu si nici ca o sa mai vedeti !
vineri seara: nebunie mare ! sa ma vopsesc..am zis ca-mi ajunge juma de vopsea si pun jumate din tubul cu pasta si jumate de zeama din sticlutza..le amestec si-mi dau seama ca nu-mi ajunge si mai pun restul din tubul cu pasta dar uit sa mai pun si restu de zeama..mey..si sunt o portocalie..lumea zice ca e o culoare originala
de nervi m-am mai tuns, si m-a ciumpavit frizeritza la greu..asa ca sunt ..o nebunie..
cand pot sa ma revopsesc fara sa-mi ard prea tare parul ?
pe la sfarsitul lui iunie o sa vin in tzara...si am sa fiu militareasa, adica vecina cu gandaceii si cu nu mai stiu cine, dar stiu ca erati multe care stati prin zona...
P.S. tocmai m-am delectat si eu cu pozele lui Mihnea cel voinic de la botez ...dupa un studiu indelungat nu m-am hotarat cu cine seaman Mihnea...iar Scufitza rosie..no comment..
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
mami, te invit de acuma la ziua lui ile!
si eu m-am tuns si arat ca o corcitura intre capra si elefant (fatza, resp. corp) si ma pregatesc s-o dreg cu vopsitu' sa vedem ce-o iesi
auzi, unde mey in militari, ia zi? ca si bumbacelu ie in zona:))
bumbacule, am trecut ieri cu sabina pe sub ferestile matale si era sa te strigam:))
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!