Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pupici la toate fetele si bebicii lor.

ADRIANA... taaaaaaaaare pomenita ai fost azi. Am fost azi la Paxela si apoi ea la mine (de fapt am stat amandoua f mult afara si la ora de masa mergeam cand la ea, cand la mine) Pt scurt timp mai stateam fiecare cu amandoi puiutii (Silviu si Mihai), apoi ne uitam una la alta cum ne rugam de ei sa manance, ... si ne gandeam la tine "Oare cum poate Adriana sa se descurce cu 2!?!?"
Pupici tie si comorilor tale...si sanatate

Gandacelu eu am citit ca ai pus poze da la vremea respectiva nu am avut timp sa le si vizionez... Unde le mai gasesc?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by bits
FULGULE acum chiar ca te-ai topit,deh a venit primavara.sper ca sunteti bine si ca nu aveti nici o problema cu DAVID

mey..am sa emigrez in tarile reci, si tot nu ma topesc..

iaca eu va citesc din joi in Paste si sunt obosita tare si Davidut e tot cu colicii (mey da de unde are copkilul asta atatea gaze nu stiu) ...si mai nou s-a obraznicit si afara si mai plange si la plimbarica..Incet incet mai ducem si noi de toate in guritza, cand stam pe burta tot corabioara facem, inca ne chinuim cu alergia lu peste (ne-am facut frate de cruce cu Tudorica gemanashu) si mey.. e sotzu in concediu doua saptamani si sper sa mai stau si eu la taclale cu voi..
ai ca n-am fost prea coerenta , da intelegeti voi, mey, ca doara e 10 juma si mi-e somn..

P.S. noi inca nu ne-am incurcat cu diversificarea...

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fulgu... pupici lui David si sanatate multa!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Azi am implinit 3 luni.Si pentru ca sunt deja fetita mare tati mi-a luat cadou o bandana rosie(buna dupa parerea mamei mele pe la 2 ani).Dar a fost asa de incintat incit l-am lasat pe tati sa se bucure de descoperirea lui.
Multumim frumos tuturor celor care ne-au transmis urari si raminem datoare cu o felie de tort pentru fiecare .
Am fost si la tanti dr sa ne cintareasca.Avem 5600gr.A si inca ceva.Cind eram in cabinet a sunat cineva care cred ca i-a spus dr ca bb are febra mare.care crede-ti ca a fost raspunsul?
Cite luni are(nu am auzit si raspunsul)?Are febra mare?Imbracati copilul si veniti cu el acum.
Si eu care ma miram ca nu a vrut sa vina acasa cind i-am spus ca Bianca a facut febra peste noapte si dr de pe salvare a zis sa-i cer medicatie dr de familie.
Si mie imi cade parul chiar daca l-am tuns scurt.Acum citiva ani aveam un ciine lup de pe urma caruia stringeam zilnic parul.Daca il mai aveam si acum sigur i-as fi facut o concurenta serioasa la capitolul asta.
Andreeap...Bianca afara ...Doarme.Oricit ar fi de agitata,afara adoarme.In noptile cind nu dormea glumeam cu sotul sfatuindu-ne sa o punem in carucior si sa o scoatem pe balcon,ca are mai multe sanse sa adoarme...Nu stiu ce m-as face daca ar plinge afara.Cred ca mi-as pierde curajul de a mai iesi cu ea.
Daca cineva are timp si poate as vrea si eu carticica cu diversificarea.Adresa:violeta_avon@yahoo.com.Multumesc!
Si pentru listuta,Bianca - 3 luni,doar alaptat cu perspective de suc de morcov.Inca nu mi-am facut curaj sa-i dau desi pediatra m-a sfatuit sa incep de la 6 saptamini.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey..am uitat sa va zic ce era mai important : sunt portocalie in cap mey..cu sigurantaz n-ati mai vazut fulguletz portocaliu si nici ca o sa mai vedeti !
vineri seara: nebunie mare ! sa ma vopsesc..am zis ca-mi ajunge juma de vopsea si pun jumate din tubul cu pasta si jumate de zeama din sticlutza..le amestec si-mi dau seama ca nu-mi ajunge si mai pun restul din tubul cu pasta dar uit sa mai pun si restu de zeama..mey..si sunt o portocalie..lumea zice ca e o culoare originala
de nervi m-am mai tuns, si m-a ciumpavit frizeritza la greu..asa ca sunt ..o nebunie..
cand pot sa ma revopsesc fara sa-mi ard prea tare parul ?

pe la sfarsitul lui iunie o sa vin in tzara...si am sa fiu militareasa, adica vecina cu gandaceii si cu nu mai stiu cine, dar stiu ca erati multe care stati prin zona...

P.S. tocmai m-am delectat si eu cu pozele lui Mihnea cel voinic de la botez ...dupa un studiu indelungat nu m-am hotarat cu cine seaman Mihnea...iar Scufitza rosie..no comment..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

papa ptr copii nostri:

Roserb ・Mihnea 4 luni si 3 saptamani ・mixt + suculet
Bumbacel ・Tudor Mihai 3 luni si 10 zile ・natural
Siminna ・Maria 4 luni jumatate - natural
Aime ・Vladimir 4luni si 1 saptamana ・natural
Paxela ・Silviu Ionut 3 luni si 2 saptamani ・mixt + diversificare
Diana 2004 ・Andrei 4 luni jumatate ・natural +suculet
Camys 2000 ・Catalina Nicole 5 luni ・mixt+diversificare
Andreap ・Maria 4 luni jumatate ・natural
Ele ・Denisa 5 luni ・natural
Monica-elizabet ・Ruxandra-Maria 3 luni si 3 zile ・mixt
Danamunti ・b> Eric 4 luni ・mixt+diversificare
Mamaluidavid ・David 3 luni ・mixt
Daniela_sb ・Danutz 4 luni jumatate - natural
LuminitaB - Tudor Andrei 3 luni si 3 saptamani - mixt
Cassandra - Dragos 4 luni si o sapt - mixt + suculet
Elilenus - Ana 4 luni jumate - natural
Felis - Mihaita 3 luni jumate - mixt
Bits - Kenzo 4 luni jumate - natural
Mikimi - Alex 3luni si 8 zile - natural
Ionela Roxana - Emily 4 luni - natural
Ela2001 - Diana 5 luni - natural si diversificare
Gandacelu - Ioachim - natural
Hena - Mihnea Ioan 4 luni si 2 saptamani - formula si diversificare
Onitza - Paul - 2 luni jumatate natural, de la 2 luni jumatate mixt
Florypop - Andrei - formula si diversificare
Viovio - Cristiana Bianca 3 luni - natural

Fetelor am incercat sa trec noile date; sper sa nu fi gresit pe undeva, iar daca am gresit pe undeva va rog frumos sa ma corectati

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Bumbacico incearca sa-i dai putin suc de mar(eu asa am procedat la cea mare si a mers, caci facea precum oita, bilute tari si negre); acum nu stiu daca ii dai numai san sau si formula; daca ii dai si formula incearca ca laptele sa nu il faci prea concentrat, adica punei un picut mai multa apa cand ii prepari lapticul, iar daca ii dai numai san bea tu mai multe lichide; sper sa mearga, caci eu asa am procedat, fara medicamente si s-a rezolvat; scuza-ma ca dau sfaturi; mii de lui Tudor si lui mami, de la cele trei fete cucuiete!
Fetelor, sa stiti ca si eu dupa prima sarcina am naparlit rau de tot, timp de aproape un an, timp in care hormonii(bata-i vina), si-au facut damblaua, dar eu m-am tuns ffff. scurt, dar degeaba caci tot pica; ei de data asta, dupa a doa sarcina un fir nu mi-a cazut, macar sa-l vad la culoare, in schimb imediat dupa nastere orice i-as fi facut parului nu-mi statea de nici o culoare(tot din cauza nesimtitilor de hormoni), parca eram muma padurii, puteam sa-mi pun un tub intreg de fixativ in par tot aratam de parca intrasem la asa ca iar m-am tuns si-am rezolvat problema; oricum eu am parul ffff. moale si fin(deh sunt delicata), parca-i zice ca am par de mata

Mergi la inceput

Felis ce ma-ti ametit tu si Paxela, cu mesajele; pana m-am dumerit ce si cum mi-a trebui ceve timp, si unde crezi ca mi-am dat seama ce si cum?; si cum tot ma gandeam de ce apare numele lui Paxela si semnatura ta, eram in WC. si in sfarsit mi-a cazut fisa(sa nu rade-ti de mine, dar in ultimul timp creierasii mei dooooorm, si acum discut ceva cu cineva si ma gandesc pe urma la acea discutie ore in sir, ba inca zile!!!, asta numindu-se OBOSEALA, dar stati linistite caci ma trezesc la timp), intr-un cuvant Felis te si pe Paxela

Mergi la inceput

Adriana eu cred ca Tudor are alergie la produse lactate; incearca cu produsele pe baza de soia; chiar daca sunt gemeni, mai ales ca su sunt baieti amndoi, el este baiat, iar Bianca este fata, asta demonstreaza faptul ca nu seamana total unul cu celalalt, el fiind mai sensibil(si in general baietii sunt mai sensibili); sper ca ai inteles ce-am vrut sa spun; sanatate lui Tudor, si lui Bianca si lui mami.
Gandacico(cuscro) am inteles fara sare(eu una nu prea pot); sa stii ca nora ta este ffff. cuminte dar nu atat de iute ca Ioachim(noi am crezut ca deja ne-ati uitat)

Mergi la inceput

CeciliaC sa va fie de bine botezul; Alexia este o mica printesa, ingerasul sa fie langa ea in tot timpul, iar voi sa va bucurati din plin de ea!!!
Aime ; Vreauuuuuu gogosiiiiiiiiii!!!!

Mergi la inceput