Vreau sa cumpar un teren !(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

WOW..... gata am cumparat terenul!!! sunt tare fericita, in pretul terenului intra strazile, gazelesi curentul electric, iar eu va trebui sa platesc 2e/mp pentru canalizare. Trebuie sa ne intalnim pentru asociatia de proprietari si sa ma duc la primarie pentru ce intabulare. Sunt tare fericita

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Felicitari, CristinaT unde este terenul si cat a fost pe metru? Sa inteleg ca este intr-o zona in plina dezvoltare din ce spui, nu?

Mergi la inceput

Sos Alexandriei, 35 euro/mp

oricum e mai bine decat in Prelungirea Ghencea unde eram de capul meu

Vineri am fost la notariat si mai erau cateva familii vecini cu noi si ma intrebau daca am gasit firma care sa ne construiasca
mi-a fost jena sa marturisesc ca eu nici terenul nu l-am platit.... l-am cumparat cu credit!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Inseamna ca este un cartier in plina dezvoltare daca oamenii deja se apuca de treaba. Si pretul este bun zic eu, desi nu cunosc zona, are si utilitati?
Ce suprafata au loturile?

Mergi la inceput

lotul meu are 451mp dar mai erau si mai mari pana la 1126 mp

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zic, initial zona nu mi-a placut, dar fiind aproape de parinti si vazand ca timpul trece atunci m-am hotarat, mai ales ca voiam ceva organizat

Daca ma duc in week-end pe acolo voi pune poze ca sa vedeti cum arata

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberth spune:

Sincere Felicitari !
Loturi mici mai erau ? (400-500mp)

Mergi la inceput

multumesc!!!

da al meu are 451 mp

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Multe salutari la toti participantii la acest forum! Eu scriu acum pentru prima oara dar am inceput sa citesc mesajele pe acest forum mai demult . Am si eu o intrebare .Este cineva care cunoaste zona Pantelimon-Rascoalei-Selgross ? Sora mea care sta in Bucuresti are intentie sa cumpere un lot acolo si ar fi fost tare bine sa mai auzim si alte pareri ,experiente ale celor care au mai vazut sau cumparat in zona .

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberth spune:

CristinaT, multumesc frumos. Sa fi sigura ca ai facut o investitie excelenta ! pun pariu, fara sa exagerez ca pretul platit azi, in circa un an se va . tripla. Este o zona intradevar necunoscuta majoritatii Bucurestenilor, datorita faptului ca este oarecum asociata cu Rahova ferentari, s.a.m.d. Zona Rahova, Margeanului, Antiaeriana, a crescut vazand cu ochii ( noi locuim acolo- dar la bloc :( ) . Este unul din putinele cartiere din care poti ajunge in centru (P-ta Unirii) in max 15.

Mergi la inceput