Vreau sa cumpar un teren !(3)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
oanadrag spune:
Vreau si eu sa cumpar un teren in zona Valenii de Munte. Are cineva idee cam cat costa mp? Am vazut ca postati pt terenuri de langa Ploiesti si ma gandeam ca aveti vreo idee.
Bafta la cautari!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bobulet spune:
Pentru cei care nu au o vedere asupra spatiului...(asta e normal, kiar si colegi de-ai mei, ingineri proiectanti, nu stiu sa estimeze suprafete mari)
Va spun ca o curte de 500 mp este organizabila, am facut proiecte si pentru curti de 240mp, 12mlx12ml..., deh fiecare cu ce are...
La ora actuala se cer proiecte de case desfasurate pe cel putin 2 nivele, P+M. O casa cu o SC=100mp (suprafata construita) este una spatiosa. Va recomand sa va ganditi la o casa extinsa pe verticala...se economisesc bani ...
Sa fiti atenti la conditiile de construire care se impun prin CU (certificatul de urbanism), acesta poate fi eliberat de la Primaria in cauza si are rol de act informativ... Prin acest act ies la suprafata eventualele restrictii de construire, pot exista trasee subterane sau terestre (gaze, cai comunicatii, electricitate) care nu permit construirea pe frontul de protectie!
Sper ca v-am ajutat putzintel!
bobulet
![](images/user_man.png)
radu26 spune:
Caut un teren de 500-1000 mp in apropiere de Bucuresti sau in , la un pret rezonabil. Daca auziti ceva PM . Vesnica recunstinta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
hello,
cum mai stati cu cautarile ? eu n-am gasit inca nimic, dar nu ma las, deja pe otopeni se cer niste preturi ...avioane, am inceput sa caut si in zona Buftea, daca stie cineva un teren bun in Buftea , ma intereseaza
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
mey dar chiar nu mai zice nimeni nimik? ati abandonat cautarile asa usor? eu m-am lasat de otopeni pt ca au innebunit rau de tot cu preturile, si acum acut si in zona Buftea ,deci daca are cineva teren sau cunostinte cu teren in Orasul Buftea, sunt interesata
specific, in Orasul Buftea, sa nu fie pe camp , vreau intre case
numai bine
Adriana si bebelinul 37+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurajr/laurajr.jpg)
laurajr spune:
fetelor, vreau si eu sa iau aici langa Bacau un teren dar nu il voi folosi pt constructie ( e o investitie ) .Trebuie sa-l ingradesc ca sa nu raman fara el sau sa descopar ca vecinii si-au extins teritoriul la mine pe teren ?
De care ingraditura trebuie facuta, cu bordura de beton ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
he he io nu stau, ci muncesc...
am vazut sapt asta un teren si ar fi acceptabil. e cam in camp, la 500m de alte case, dar e zona in dezvoltare si peste fro 3-4-5 ani se va ajunge si acolo cu constructia.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
dixie spune:
salutare.
credeti ca merita investit in zona izvorani / snagov?
sau altele similare, gen corbeanca, branesti sau cernica? are cineva teren pe acolo, stiti mai multe?
mersi
dixie
Christel spune:
HRISTOS A INVIAT!
Vad ca nu ati mai scris la acest subiect, ati abandonat cautarile?
Voiam sa va intreb daca mai stiti care mai sunt preturile la terenuri in Otopeni, cele din oras, din apropierea Primariei, Politiei, am auzit ca au ajuns la 100 de euro/ mp, asa este?
Bic spune:
Salutare. Acum, cu 2 saptamini inainte de a veni in Ro ni s-a nazarit ca am vrea sa cumparam un teren. M-am uitat pe citeva mesaje de aici si mi-au fost de mare folos.
Dar mi-au mai ramas citeva intrebari.
1. Ce inseamna deschidere si de ce lumea se fereste de terenuri fara deschidere?
2. Ce lege a intrat in vigoare de la 1 aprilie?
3. Ma sfatuiti sa NU ne incurcam cu vreun agent? Dau tzepe mari astia?
Multumesc. DPN 2.11.05