Vreau sa cumpar un teren !(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Gratiela parinti mei au un teren pe DN 4 la km 21 din care vor sa vanda o parte.Daca esti interesata da-mi un PM.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Originally posted by mihaela-p

nu stiu daca mai citeste cineva topicul acesta, eu il urmaresc cam in fiecare zi...nu am experienta cu terenurile si poate ma ajuta cineva cu un sfat.deci,terenul pe care l-am gasit este langa autostrada, la km 30 -exitul de bolintin vale.este drum asfaltat pana la teren,statia de gaze este peste drum si are si curent.si pretul e bun,nu am mai gasit ceva la pretul asta-4e daca luam tot terenul-11100 m2 (deschidere de 34,lungime vreo 300).noi vrem sa luam 1500m2 si o sa mai cautam inca 6 familii care sa cumpere cu noi.vrem sa mergem si la primarie sa vedem daca se poate construi.
cum vi se pare? facem o greseala?mai cauta cineva teren in zona? poate este cineva care stie ceva mai aproape de bucuresti,tot la autostrada...va multumesc

mihaela,mamica Mariei(4 ani)

ai mai aflat ceva de teren? ai fost? suntem si noi interesatzi...asa ca daca mai afli ceva, da de stire.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda2005 spune:

Am gasit un teren in Corbeanca in vatra satului cam de 800 mp.Nu exista retea de apa sau canalizare. Doar gaze si curent.Cit imi poate cere pe mp? Daca aveti idee va rog sa imi spuneti si mie?
Am inteles ca ar vrea cam 30-35 Eur pe mp.E mult, e putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Sper sa mai incap si eu la capitolul acesta.

Daca ma puteti ajuta cu o informatie. Am tot cautat pe net si nu gasesc.

Cam cat este mp in Prahova? Mai precis zona Valenii de Munte.

Multumesc anticipat!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RuxFloSim spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

hello,

cum mai stati cu cautarile ? eu n-am gasit inca nimic, dar nu ma las, deja pe otopeni se cer niste preturi ...avioane, am inceput sa caut si in zona Buftea, daca stie cineva un teren bun in Buftea , ma intereseaza

Adriana

Te mai intereseaza?!?
Buftea Te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RuxFloSim spune:

quote:
Originally posted by radu26

Caut un teren de 500-1000 mp in apropiere de Bucuresti sau in , la un pret rezonabil. Daca auziti ceva PM . Vesnica recunstinta.

Buftea te-ar interesa?
Trimite-mi un mail. Adresa o gasesti la Profil personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy spune:

hello,
cine mai face de garda pe langa preturi? m-am hotarat cam tarziu, nu?
caut recomandari pentru o zona cu acces la mass transportation, cum zic americanii (desi ei nu prea au)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy spune:

si pentru ca dragostea mea ramane...nordul, a cumparat cineva de curand teren in nordul bucurestilor, pana unde s-o mai intinde el astazi? unde, cum, cat, pls? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

4

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput