Bebelusi de sept-oct 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Buna dragi mamici!

Revenim si noi dupa ceva timp! Speram sa ne primiti!

Am facut si botezul, am pus pozici noi.
Acum suntem raciti si a trebuit sa amanam vaccinul de 6 luni pana ne trece.
La 6 luni jumate Ben are 9,4 kg si 72 cm.

Programul nostru de mese este:
Dimineata 6-8: un biberon culapte
10-12: 1 mar, jumatate banana si branzica,pasate
14-16: legume,branzica si o zi carnita(aprox. 1 lingura), o zi jumatate de galbenus de ou
Seara inainte de culcare un biberon cu lapte.

De saptamana viitoare o sa incepem si cu iaurtel.

Pupici la bebici!

http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Monica,

se vad pozele, sa-ti traiasca tiganu! :-))))

Uitai sa va zic la mesaju anterior, la vizigot ii place mai mult carnea de vita decat aia de pui... ieri a mancat atat de lacom incat a si vomitat un pic la sfarsit... asta probabil ca sa-mi faca mie in ciuda, care nu prea imi place carnea de vita, ca sa nu mai zic de-a dreptul ca mi se intoarce stomacul pe dos cand o fierb.......

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mel, eu ii pun in mancarica o lingurita de ulei de masline, la recomandarea pediatrei. Mi-a spus ca pot sa-i pun si o lingurita de unt proaspat, dar cum nu am facut, i-am pus doar ulei.
Carnita ii dau doar de 3 ori pe saptamana(am ajuns si noi de curand la 30g la o masa) si 1 singura data peste.

La ou nu am ajuns inca, in schimb o sa-i dau numai ou din comert pentru ca eu cand eram mica faceam alergie de la ouale de tara.

Aissa, bine ca nu a patit nimic Alexandra si a fost Tony pe faza sa o prinda. Eu nu o mai las pe Alexuta mea singurica decat in patutul ei, iar in curand cred ca trebuie sa cumpar saltea sa o las jos ca nu mai are mult si se ridica in fundulet, iar daca se apleaca sigur cade din patut.

Moss, eu zic sa nu iti faci probleme cu intorsul. Daca este mai grasuta e normal sa se intoarca mai greu, oricum fa multe exercitii cu ea ca o sa se intoarca in curand si atunci sa te tii.
A mea acum se intoarce instantaneu, cum o pun pe spate imediat se intoarce pe burta si numai asa se joaca.
In schimb de mers de-a busilea nu are nici o treaba, abia reuseste sa ridice putin fundul si atunci capul este in jos.

Am fost si noi ieri la plimbare in Herastrau chiar daca a fost putin mai rece. Pitica a dormit la plimbare pana am intrat in masina si apoi a vrut sa stea in fundulet sa se uite pe geam, era foarte fascinata.
Cred ca o sa iesim putin si azi dar dupa masa de la pranz, poate se mai incalzeste putin pana atunci.


Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! bebelusilor ce mai adauga azi inca o luna. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Frosa, sa-ti traiasca "tiganu" mic. Eu de curand mi-am dat seama ca bebelina mea este mai inchisa la ten decat mine. Pana acum credeam ca e ca mine, dar cand am iesit cu ea la soare s-a vazut clar diferenta. A mea o sa fie chiar tigancusa .

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si bebei voinici,

La multi ani tuturor celorlalti bebelusi care mai adauga azi o luna la varstuta lor!Nu ii mai enumar din lipsa de timp.
Mie nu-mi vine sa cred ca Alma are deja 5 lunisoare. Parca nu demult era in burtica si se misca la fel cum o face acuma in tarculetSe pare insa ca tarculetul nu ii mai satisface nevoile ca ea s-ar tot intoarce si isi prinde piciorusele intre bare.Asa ca eu sunt la vanatoare de covor/salteluta de activitati pentru bebei (mai mare decat cele rotunde sau patrate de aprox un metru) ca sa o pot scoate si afara in gradina sa se joace.
Acum cred ca desfiinteaza jucariile agatate la tarculet. E dezastru cu jucariile. Trebuie mereu sa aiba una noua, mai interesanta, dar eu i le dau prin rotatie ca altfel as ajunge la falimentdaca i-as lua in fiecare zi cate o jucarie cum ii place ei.
Am mai pus 9 poze in albumul de la -aproape 5 luni, ca sa il umplu (ultimele poze sunt facute ieri). De maine facem inca un link daca ne tot pozam atata.
Oul- si mie mi s-a spus ca pot sa incep sa-i dau cate o jumatate de ou, iar carnea, treptat cate 1, 2,3,4 lingurite. Carnea de maxim 3 ori pe saptamana si oul la fel.In zilele in care se da ou nu se da carne din cauza aportului mare de proteine.
Geo, raspunsul e: aprox. -15kg in 2 luni si 3 saptamani (cu pauze de vreo 3 saptamani in total). Eu sunt deja relativ multumita fata de cum eram dupa nastere sunt acum silueta, dar tot nu spun cate kilograme am pana nu mai dau inca vreo 10 si o sa ma declar pe deplin multumita.Acum e si vremea foarte frumoasa si am destule activitati pe afara, in gradina, si ma mai si plimb mult mai mult. Imediat ne pornim in oras ca e prea frumos afara si eu mai am si niste treburi pe la banca.
Revin mai pe seara. Numai bine si pupici la bebici si mamici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danyce felicitari, e minunat ce spui tu. Cred ca ar trebui sa ma apuc si eu din nou si sa nu ma deceptionez dupa prima tura cum am facut data trecuta. Eu am tinut cu supa de varza si daca data trecuta am slabit 5 kg intr-o sapt. acum abioa am dat 2

Mel eu carne ii dau cam 6-8 lingurite, asa mi-a zis Capraru, o zi de pui, o zi de vita iar de 2 ori pe sapt. ii dau galbenus de ou, am inceput cu un sfert, apoi jumatate iar acum unul intreg. Ouale sunt de tara, proaspete, mi le aduce laptareasa de la care iau lapte si branza pentru Ioana. Daca sunt ouate azi i le dau poimaine.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Roandre, nu am primit modificarea pe YM, dar nici acum nu reusesc. Am dat quote la mesajul tau si am copiat in lista, nu a mers. AM mai incercat o data, de data asta modificand in lista mea din calculator si apoi am copiat-o din nou pe toata in mesaj...acelasi rezultat. Ma depaseste, nu stiu ce Dumnezeu are. Daca ai rabdare tu, sau altcineva, sa dea un quote la al meu si la al tau si sa vada daca e vreo diferenta, ca zau daca mai am vreo idee....
Herra, si mie imi plac piureurile de fructe mereu, iar cele de legume atunci cand predomina morcovul si sunt mai dulci. Dar ieri de exemplu ii facusem din cartof, albitura si pui si era cah rau de tot. Prea fainos de la cartof....
Apropo, Roandre, cum faci piureul de cartof? Ii fierbi doar cartofior cu putin ulei?
Frosa, ma gandeam eu ca separat, dar daca mi-o iesi mie o portie de pilaf sau de supa de rosii sunt tare. Nu stiu sa gatesc asa, liliputan....
Ellen, si eu ma gandesc ca atunci cand o vad prima data ca se ridica in fund am si lasat patul jos, adica salteaua, ca sigur sare de acolo... Iar tarcul pe care il am eu, o sa il pozez cand o sa-l instalez, e destul de mare si "adanc", dar nu stiu daca domnisoara va savura sejurul in el, pentru ca nu prea sta singurica. SI mai ales, noi n-am tinut-o pana acum la orizontala, ci inclinata...
Afara am fost deja ca prea era soare, acum o sa vina ora de masa dar nu o mai trezesc, o las si pe ea la cerere...

Gata, s-a dat desteptarea, trebuie sa ma prezint la raport...



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am uitat, ficatel ii dau de sapt. viitoare pentru ca abia am inceput cu oul.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mamici si pitici!
Mina, FELICITARI PT ISPRAVA VIZIGOTULUI!
Frosa, Razvanel are o figura de nazbatios.. o sa fie tareee cuminte se vede... e haios rau!
Gogo nu ma mai lasa.... noi azi am fost in parc cu Aniela si Irinush (cealalta Gogo)!!! Avem poze pe http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeaoracle/album?.dir=2130&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andreeaoracle/my_photos
Pupici, tre' sa fug!


Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://photos.yahoo.com/andreeaoracle
http://community.webshots.com/user/andreeaoracle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa, mi-am inchipuit ca nu ai primit pe YM. Se pare ca e o problema de la ei pt ca acum ar fi trebuit sa mearga.
Oricum, parca s-a rezolvat un rand, cel cu PrInTeSs.

Piureul de cartof a insemnat un cartof fiert si apoi pasat prin sita impreuna cu un ficatel si diluat cu putin laptic de-al ei. Nu am pus ulei la piure in schimb azi i-am dat o lingurita de smantana. Nu s-a dat nici ca-i place, nici ca nu-i place.

Mina, mai dar ce vizigot viteaz ai. Noi n-am reusit nici macar sa ne prindem cum e cu mersul in 4 labe. De ridicat reuseste sa se ridice doar in fund daca are de ce sa se prinda in jur...misto e ca mai de fiecare data incearca sa se prinda de picioare si sa se ridice si e ca un hopa-mitica.
Cu plimbareala, daca si maine e cald noi ne inscriem la plimbareli.
Azi am fost afara si am stat cam 2 ore...dar prin jurul blocului, cu "trebi".
Deci Fixies zici ca sunt buni...ii incercam si pe astia tura viitoare.
Azi i-am pus Huggies si par buni dar cam mari pt maimuta mea...sau poate si pt ca ma obisnuisem eu cu aia nr 3 care erau mici.
Acum are pe ea un pampers nr 4 sa vad cum e ca l-am primit prin posta de la Pampers sa-is faca reclama dom'le si sa-mi spuna ca deja copilul meu are 6 luni si tre sa-i schimb numarul la pampers.

Herra, eu stiu multa lume care gateste doar cu ulei de masline si i-l pune si la fiert, prajit, etc si nu au patit nimic. Eu una recunosc ca nu sunt buna prietena cu uleiul de masline decat daca tin cura de slabire. Alexiei ii pun ulei de floarea soarelui.

Frosa, mai dar ce tigan blond ai...hihihi. Dar pare mult mai mare (inalt) ca Alexia mea. Azi ma opreste o tipa pe strada cu un bb de 8 luni si ma intreaba cat are bebelina mea de o tin in fundulet ca pare mica...hihihi, cand i-am zis ca are 7 luni nu ii venea sa creada. Noi suntem la categoria "pitici".

Cami-florina, am vazut pozele si mare s-a facut Ben cel mic....si ce blondut este!

Danyce, tare mult imi place palarioara Almei...si ce misto ca ai curte si poti s-o scoti la joaca.

Andora, super ca te-ai intalnit cu Aniela si frumoase si pozele.
Astazi chiar a fost frumos afara desi putin racoare. Sper ca maine sa fie si mai cald.

Eliana, ce faci? Cum a fost azi? Banuiesc ca ai ramas pe la mama ta de nu ai scris pana acum.




Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput