A mai construit cineva casa?! (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga Monica,
Am admirat casuta voastra si mi-a placut tare.. tare mult..
Noi acum am ajuns la capitolul usi la casuta noastra din Valeni...
Imi poti spune de unde ati luat voi usile si cam cat au costat...Au facut ei masuratorile si montajul??/
Pupici.
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

si din mesajele mele s-au pierdut..insa sa va raspund la intrebari
Usi de la Pinum cam 250 eur(9 mil) la mine si fac ei masuratorile sau parinti mei au de la o alat firma cam la jumate de pret(4-5mil) furniruite cu furnir natural.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Buna fetelor! Are cineva idee aproximativ de cati bani e nevoie pt a ridica o casa de 150-160 mp, parter plus mansarda? Stiu ca depinde foarte mult de materiale si de finisaje, dar sunt curioasa cam la ce sume s-a ridicat constructia voastra. Sa stiu si eu cam de cati bani mai am nevoie de la banca pt a demara lucrarile.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Va rog din suflet dace se poate sa-mi raspundeti si mie ca sunt total data peste cap si nu mai stiu ce sa fac.

deci ne-am hotarat la unteren in prelungirea ghencea, dar azi de dimineata am fost la Primaria Bragadiru, unde doamna de acolo mi-a spus si mi-a aratat o linie rosie care ar strabate tarlaua, dar nu stiu care lot pentru ca terenul este extravilan. Doamna de la Primarie ne-a sfatuit sa asteptam inca o luna pana iese Puz-ul zonei ca sa vedem exact unde putem construi si unde nu...

Exista vreun act pe care scrie clar ca se poate construi? Sau asa ceva scrie doar la teren intravilan...si sa astept pana va fi trecut in intravilan... ca atunci ii creste si pretul.... ce sa fac?5 ani -14 februarie 2005


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Ludmmyla, eu cred ca aprox 55,000 EUR ar fi suficienti, plus terenul si bransamentele la utilitati. A noastra are 181 mp si va costa (cred) cam 60,000.

Promisesem amanunte despre usa de la intrare. Usile de exterior Porta vin din Polonia si dureaza pana la 45 de zile pana ti-o aduc...dar sunt splendide. Au 3 variante - metalica, lemn masiv si ceva intermediar. Noi ne-am luat intermediarul ala (intrati pe site si vedeti ce si cum, e ceva cu lemn, umpluta cu polistiren, si cu niste table de aluminiu, o strutzo-camila de-asta) si costa 24 mil, cu sistemul de inchidere cu tot.

Spuneti-mi si mie , va rog, daca voi v-ati ignifugat lemnul de la pod i sarpanta cu ceva....daca ati folosit rigips rosu (anti-foc) la mansarda si daca v-ati pus paratrasnet. Am ajuns la paranoia de incendiu zilele astea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

da, eu am pus paratrasnet, pt ca sunt singura p o raza de 200m, deci riscul e mare. Daca cineva in apropierea ta are o casa mai inalta si are paratrasnet nu mai e nevoie sa pui si tu.
Oricum nu costa mult, iti trebuie platbanda zincata ~ 20m ~ 1.000.000 lei si niste piloni de fier pe care sa-i bati adinc in pamint (fierul poti sa-l iei si de la second hand si costa la sfert de pret).


http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Eu am ditai stadionul, cu instalatie de nocturna cat un bloc, la vreo 200 m de mine. Daca nu e scump, mi-as pune. Doar ca constructorul mi-a zis ca e min 15 mil lei, si asta mi se pare cam mult. Ma rog, poate nu stia nici el, o sa-l intreb pe electrician. Parca mi-e frica, vedeti si voi cum s-a bulit vremea asta si ce furtuni vin peste noi...La fel cu ignifugatul podului...constructorul a zis ca e scumpa rau solutia, se cumpara de la pompieri, si ca facem cum vrem, dar el nu crede ca merita sa dam atatia bani. Pe de alta parte, socrii mei si-au construit o casa de lemn pe care au ignifugat-o cu un maclavais ieftin, o sa-mi spuna cum se cheama. Nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

CristinaT, daca acum terenul este extravilan, nu vei putea niciodata construi pe el o casa. Eu zic sa astepti sa iasa PUZ(plan de Urbanism Zonal) si atunci vei sti daca terenul va fi inclus in intravilan, chiar daca are destinatie(sau este inregistrat ca fiind)agricol(a). Din "agricol" in "pt.constructie" se poate schimba, dar din extravilan in intravilan NU.

Daca tine vremea cu mine, poate pana la ssfarsitul saptamanii pun poze cu acoperisul casutei mele!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

la 1 iunie intra automat in intravilan... de catre primarie... multumesc pentru raspuns, nu mai am energie sa ma lupt cu agentiile imobiliare, joi am un examen greu!

5 ani -14 februarie 2005


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Locuieste cineva intr-o casa cu bucatarie deschisa, stil american? Am dubii aici...ar arata frumos, dar nu stiu cum va fi cu mirosurile, cu dezordinea...Voi cum va faceti bucatariile?

Mergi la inceput