A mai construit cineva casa?! (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Crixia cand ne-am apucat de casa o cunostinta care tocmai isi terminase casa a spus ca dupa ce termini o casa numai vopsea iti mai trebuie...de par:))
Dia astept pozicile:))

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by lia popescu

Pentru cei care vor sa afle mai multe despre incalzirea cu panouri solare: exista o firma pe langa b-dul Lacul Tei, parca pe str.Titeica, care produce panouri... se pare ca la preturi ceva mai putin piperate (am inteles de la altii ca in general asa ceva costa mult).
Lia am tropait prin zona dar nu am gasit firma. Ai cumva mai multe detalii ?

La noi pana punem fundatia ... am pus pomisori. Unii anul trecut si o alta parte anul acesta. Avem 3000 mp si iese o livada frumusica. Acum e o frumusete, au dat florile la pomisorii de anul trecut .. si am exersat sapatul!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_constantinescu spune:

Buna!sunt monica din tg neamt si vreau sa va spun ca mi_am construit si eu o casa cu finantare de la mts leasing,in valoare de 35000E, pe 20 de ani cu dobanda de 5%.constructia a inceput pe 11 octombrie2004 si s-a terminat pe 20 ianuarie iar in momentul de fata ne mutam in casa noua.casa e din lemn,acoperita cu tegola iar la exterior e placata cu siding din pvc.Banii i-am luat neasteptat de usor(am facut 2 drumuri la buc si am incheiat contractul)si nu am inceput inca sa platim rate(520E PE TRIMESTRU).Daca va pot ajuta cu sfaturi adresa mea este monik_constantinescu@yahoo.com .bafta si spor la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Pentru cei care au construit in regie proprie si cu betoniera de santier. Voi le-ati verificat astora betonul? Stiti unde se fac astfel de analize? Ca am stabilit ca or sa verifice, si vad ca astazi, cand toarna elevatiile, se fac ca ploua. Nu ca n-am incredere, nu ca e rea vointa - stiu ca domn' inginer (cel cu echipa de muncitori) e lasa-ma sa te las la chestii de-astea organizatorice, dar as sta mai linistita daca as avea confirmarea ca calitatea betonului este corespunzatoare. Nici nu vreau sa insist prea tare, cu atat mai putin sa ma cert cu el deocamdata. Daca el nu vrea, poate mergem noi. Dar unde? Si cum se ia proba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Deborah, probele se iau in cuburi de 10 cm parca latura. Eu stiu de laboratorul Universitatii Tehnice de Cconstructii Bucuresti.
De aceea este de preferat ca la elementele structurale sa fie folosit beton de la statie caci asa se stie rezistenta lui.

Otilia si Ana Maria
http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Monica, ti-am trimis un mail


La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Ai dreptate cu betonul de statie, doar ca diferenta de pret e considerabila. Si ne-au convins ca e mai bine asa. Doar ca inginerul care ne-a facut structura, si care ii supravegheaza, nu sta cu ei pe santier, vine-pleaca si vorbesc la telefon. Ce incredere pot eu sa am in muncitori, ca respecta reteta? Ei, mai e si seful de echipa, prezent permanent...dar tot ma roade o grija. Iar seful de echipa si-a pus in gand sa ne mai bage pe gat una-alta, si vine cu tot felul de idei ca sa-i mai iasa si lui un ciubuc - acum, manopera e negociata cu inginerul si lui ii platim tot. Deocamdata, ne-a convins ca singura noastra camara, care va fi sub scara, sa o adanceasca putin, cu 2-3 trepte, ca sa fie ca un pui de pivnita. Nu-i rea ideea, si presupun ca n-o sa ne coste cine stie ce. A incercat sa ne convinga sa facem si scara din beton, dar ramanem pe lemn deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Monica, multumesc mult pentru raspuns


La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Deborah77,

daca vrei sa-i testezi pe cei care aduc betonul cu cifa, poti sa o faci acolo unde a zis Otiliav, mai exact, la demisolul facultatii de connstructii civile (in bucuresti ma refer), care este pe Bd.Lacul Tei, vis-a-vis de parc.
ti se elibereaza chiar si un certificat care atesta calitatea betounui folosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Fetelor, stiti ceva despre casele din lemn? Am vazut in revista practic asa ceva si mi-au placut. Voi ce stiti ?

Nu dati cu rosii , plizzz

Mergi la inceput