Perle d`ale socrilor

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Eu ma inscriu la capitolul soacra de treaba, dar... ii multumesc lui Dumnezeu ca sta in alt oras!
De curand am aflat de o chestie de care nu aveam habar: nasii ce ne vor cununa pe noi sunt vecinii socrilor si mi-au povestit ca atunci cand i-am anuntat pe socrii ca ne mutam impreuna si apoi cand vom avea bani vom face si nunta, am aflat ca dupa ce am plecat noi de la ei s-au dus la nasii nostri sa se planga ca ei nu si-au invatat copilu sa faca din astea si sa traiasca cu una neinsurat, ca ii face de ras, de mine nu au comentat nimic, dar pe el l-au tocat!
tot la inceput cand ma duceam la ei, lui ii faceau toate poftele in schimb pe mine nici nu ma intrebau daca vreau un pahar de apa, pana intr-o zi cand cand ajunsi acasa i-am zis iubitului meu: daca vrea sa ma mai duc la ma-sa acasa sa inceapa sa se poarte nosrmal ca altfel eu nu mai am ce calca acolo si daca duap un drum de nu stiu cate ore cu microbuzu lui ii este foame cand ajunge acolo si mi imi este si ma astept daca ii pun lui in farfurie apoi sa imi puna si mie.

Astea s-au dus acum, socrii s-au calmat,am intrat in linie dreapta cu nunta si am cei mai bestiali socri! Dar si eu ma port cum trebuie cu ei!

Pe de alta parte... socrii de cosmar sunt parintii mei... dar asta e alta poveste si e luuuuuuuuundaaaaaa!!

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

De ras si de plans.

Eu am norocul de o soacra buna. Adevarul este ca este o femeie simpla, de la tara, dar cand merg acolo sunt tratata mai regeste decat la parintii mei (nu ma intelegeti gresit ca ii iubesc pe ai mei).

Prima data cand am fost la soacra-mea eram necasatoritit, dar chiar in dimineata aceea ajunsesem de la mare si dupa prezentarile de rigoare m-a intrebat daca nu ii dau hainele sa le spele cat noi dormim.

Cand mergem acolo il cearta pe sotul meu ca face galagie dimineata ca eu inca dorm. Ma intreaba ce vreau de mancare, nu are nici o problema ca ma fardez, ca am unghii lungi, ca imi beau cafeaua dimineata, ca ma imbrac mai decoltat, etc. Nu ma lasa sa fac nimic.

Cred ca toate astea se trag de la faptul ca ea a avut o soacra de cosmar, ca si-a pierdut sotul si o fiica (a murit la 28 de ani) si ca sotul meu si eu suntam cei care i-au ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by Kokolina

salut !!
fetelor, mor de ras cand citesc...
adevarul e ca sunt nistemarea lor majoritate !
adevarul e ca rar am vazut o fata desteapta, inteligenta si frumoasa sa se inteleaga ea cu soacra.
de unde am tras concluzia ca ele nu suporta decat nurorile mai proaste si mai ...asa...
de multe ori am auzit mame de baieti care spun de pritenele fiilor sau de nurori:"nu am nimik cu ea, saraca, e fata buuuna, ma ajuta la bucatarie, nu e vreo frumusete, nu are ea facultate, dar...e de casa...e la locul ei"
va dati seama ca o fata cu cariera,aranjata, bine imbracata, care merege la soacra, isi aprinde o tigara, si vorbeste la mobil mai mult de 15 minute...NU ARE NICI O SANSA!!

dar de cumnate, saracutele, amarate si mai fara noroc, ce ziceti?

va pup,
Kokolina







Chiar asa?
Eu m-am inteles minunat cu soacra mea, am avut o soacra de milioane, o doamna deosebita, imi va fi mereu un exemplu... dar probabil e din cauza ca eu, chiar cu facultate si slujba buna, tot urita, proasta si neeleganta raman...(btw eleganta momentului in care, in vizita la parintii sotului fiind, fumezi si vorbesti la telefonul mobil 15 minute, imi scapa cu desavirsire...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

buna
iris, am spus "marea lor majoritate" sunt si exceptii, desigur
si eu am intalnit femei de milioane, care sunt si soacre de milioane
bravo lor!
chiar am avut si eu o soacra de genul asta, deci stiu ca se poate.
eu ziceam de majoritatea pt. ca sunt satula sa aud ce prostii se debiteaza si cum isi exprima ele nemultumirea la adresa nurorilor; unele nici macar nu se straduiesc sa vada ceva bun la fetele alea...pornesc de la ideea preconceputa ca daca baiatul lor asculta acum de alta, aia nu e buna
repet, nu toate...dar mare parte din ele

sunt unele nurori care nu isi permit sa fumeze acasa la soacra si nici la mobil nu vorbesc...si tot nu sunt vazute cu ochi buni

va pup

Kokolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:


In ziua cununuie noastre sotzul meu se duce la"soacra-mea" sa isi ia buletinul si iaca perla ce scoate "madam Maicarescu " :
"-Azi te duci la starea civila?
-Da.
-Auzi mama si daca nu te prezinti ....ce are...?!?!?"
Restul perlultzelor nu le mai stiu ca ...am devenit imuna la muscatura de vipera.
Adica ....nu ne mai vizitam si ...ma simt asa de bine....
AAAAAAAA....si inca una de la socrul meu care de obicei e un om bland si bun dar cred ca "bause apa" dupa soacra-mea sau cine stie...muscatura...:
Baiete daca o iei pe asta de nevasta la mine in casa sa nu mai calci!
Perle pe care le uiti cam greu ....sau poate chiar deloc...

Va pupacesc! si...Feriti-va de vipere!

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

apropo de daruri, am o intrebare: nu-i asa ca mai toate ati primit de la soacra paturi dintr-alea chinezesti, galbene sau portocalii cu negru (decorul de pe caseta de ieri), sub care te incingi ca dupa o soba?

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Nu!
Dar soacra mea e de treaba.
Probabil ca alea sunt niste instrumente de omorat nurorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by descintec

apropo de daruri, am o intrebare: nu-i asa ca mai toate ati primit de la soacra paturi dintr-alea chinezesti, galbene sau portocalii cu negru (decorul de pe caseta de ieri), sub care te incingi ca dupa o soba?



Nu, nici eu . Eu am primit o cuvertura de pat foarte frumoasa pe care se vede ca ales-o gandindu-se exact ce culori si ce stil avem noi in casa si pe care o port tot timpul .

Apropo de tigari, eu fumez in mod regulat cu soacra-mea (ai mei nici nu stiu ca fumez, va dati seama...) ba chiar imi permit sa ii iau din tigari daca eu nu am. Dar iesim pe balcon de cand avem fiica respectiv nepoata .


Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

quote:
Originally posted by descintec

apropo de daruri, am o intrebare: nu-i asa ca mai toate ati primit de la soacra paturi dintr-alea chinezesti, galbene sau portocalii cu negru (decorul de pe caseta de ieri), sub care te incingi ca dupa o soba?




Da, galbena.

Dana si Alexandru(28.06.2004)

Mergi la inceput