Perle d`ale socrilor

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nuuu,n-am primit inca patura insa am primit un parfum cumparat probabil de la tigani de pe strada si care efectiv pute.Ii spun sotului ca am sa-l folosesc sa-i parfumez masina si el imi spune razand ca daca vrem sa murim amandoi putem alege un mod mai putin chinuitor.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nu, noi nu am primit nimic de la socrii.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Poate ca pe mine nu m-ar deranja atat cadourile primite, cat faptul ca le cumpara din banii nostrii!!!
Ursulet cantator, cadou de Craciun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fosta soacra se pune??

Ce credetzi ca face ea prima oara cand ma cunoaste, mergem noi la masa la ei si dupa ce mancam ne ridicam in picioare si dam sa plecam in sufragerie...si deodata se aude (ma scuzatzi de expresie) o ragaitura de ziceai ca se darama blocul, drept in fatza noastra asa fara nici o rusine...M-am uitat la ea inlemnita (acu stiu ca e obiceiul prin unele tzari sa se faca asa, dar la romanika n-am auzit cat am trait, ca e civilizat sa faci asta in public!!) si n-am mai avut cuvinte!

Numai bine
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

eu nu sunt maritata, dar stiu un exemplu de socra asa de pus la panou sau poate la zid ???
vine ea in vizita la nora (s-a mutat ca sa nu aiba grija de nepotzii ei) si observa cu stupoare ca nepotzelul ei, care era in mergator se izbeste de toate mobilele (era casa ei in care a ramas baiatul si nora) si le strica, asa k a luat un cordon si a legat bietul copil ca pe un caine cu mergatorul ca sa nu mai ajunga la mobilele ei pe care cred ca le-a primit zestre... si asta povestea ea cu mandrie...

alta tot de la ea... ii spune fiicei ei (cumnata mea) ca nu mai poate sa o ajute de fetitele ei gemene de cateva luni pentru ca trebuia sa-l duca si pe celalalt nepot la gradinitza... si ea nu a venit ca sa-l duca pe Tudor la gradinita, ci sa o ajute pe ea, asa ca mai bine pleaca!!!


Doamne ajuta sa nu fie si a mea la fel, dar deocamdata mama prietenului meu e buna ca mierea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Alyah,nu te lasa pacalita!Ca toate-s asa de bune ca mierea ,dar asta inainte de a-i deveni nora!Asa era si a mea inainte de a ma casatori!
Sa dea domnul sa ai parte de o soacra buna,nu-i o regula generala!dar probabil ca dupa ce devii oficial nora intra ele in panica ,nu pot sa-mi explic schimbarea asta.

Carmen& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Mda, Carmen, ai dreptate, si la mine se petrece "schimbarea" si nu imi dau seama de ce!
Cu cat ne intelegem noi mai bine, cu atat mai pornita e ea!
Si toata vina o port numai eu!
Daca acum vreun an o ridicam in slavi, acum incet , incet , imi schimb impresia!
Si cand te gandesti ca Doamne ajuta nu locuim impreuna (era cat pe-aci), numa telefoanele cat de enervante sunt!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Ce subiect era aici si nu stiam de el sa povestesc si eu de soacra mea!
Cand faceam pregatirile de nunta (la care ea nu a participat cu absolut nimic) ii spunea sotului meu: Doamna Olteanu i-a cumparat Rodicai un apartament cu doua camere si i l-a mobilat si aranjat ultimul ragnet, iar sotul Rodicai e un nemernic care iar a parasit-o. Ar fi bine sa te mai duci pe la Rodica sa o intrebi de sanatate ca acum e momentul. Si apoi vine cu lamuriri la mine: Rodica este o vecina cu care baiatul ei a crescut de mic si dintotdeauna parintii au spus ca ei se vor casatori.
Si cea mai recenta: A facut un act de vanzare-cumparare pe care i l-a pus in fata lui barbata-miu cum ca ii vinde partea lui de casa fratelui lui. Fara sa ii spuna nimic inainte, pur si simplu i-a comunicat ca trebuie sa vina la notariat si sa semneze, ca altfel nu se poate. Noroc ca eu intuisem dinainte ce vrea pentru ca nu aveau ce acte sa mai faca la notariat la care sa participe sotul meu, ca altfel semna fara sa citeasca, ca doar actul il facuse maica-sa.


Manuela si Costin (care nu mai e bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Cred intradevar ca se intampla ceva cand devin soacre, li se pare ca-si pierd copii!! Chiar daca are 30 si de ani "baietelul".
La inceput era numai lapte si miere cu mine. Mancarea mea favorita, ma inviata la masa, facea cadouri pt nepotelele mele!
Cand a aflat ea ca eu nu sunt de acord cu "noi doua putem face ce vrem cu fi-miu" si ca defapt am de gand sa fac "ce vrem eu si cu el" fara sa-i cerem vreodata parerea; ca nu ma mut sa stau cu ea ci ne mutam in chirie, da asa sa platim lunar banii in loc sa-i economisim; ca ne-am cumparat casa si ei nici nu i-am spus, fratioare a facut depresie, a stat un an jumate pe anitdepresive; a dat acatiste sa nu ne casatorim, si sfaturi mobilizatoare lui: orice mama numa sa nu va casatoriti.
Da tre sa povestesc ce circ a fost cu casa: stateam in chirie si ne cautam ap, si ba nu ne ajungeau banii, ba nu ne placea zona, am tot cautat vre un an. Si am gasit un ap la et 10. Nici nu a vrut sa auda, de parca se muta ea acolo. Noi l-am cumparat si ne ducem sa i-l aratam, da le spunem fostilor proprietari care inca nu se mutasera: nu-i spuneti ca am semnat actele, sa se obisnuiasca cu ideea! A venit, a amusinat, si a strambat din nasa. Apoi ne-a cautata ea: si ce a gsit un ap de 2 camere care era cu cateva mii mai scump decat al nostru de 4 camere, intr-un cartier mai prost; un an de zile cat ne-am cautat nu a interesa-o doar cand era sa ne luam ceva IMPREUNA!
Stiti ca voria sa luam pa pe numele ei, desi TOTI banii erau ai nostrii, si chiar daca nu aveam eu jumate, aveam destul si am facut si un imprumut cat am putut.
Da nu are cheile de la noi, desi mama mea le are. Mama mea nu a venit niciodata fare sa o chemam noi. Si cand suntem acasa suna la usa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Pentru mine (si inca nu am defilat decit doua pagini), unul dintre cele mai instructive siteuri.
Asta pentru ca mi se va fi spus, cindva, ca cei in virsta (inclusiv socrii) sint oameni de treaba si merituoshi in a fi respectati.

N-am crezut ca poate exista atita rautate plus prostie...

Am si eu o soacra, ii reprosez ca nu-si tempereaza fiica, dar acum, cetind cum e pe la altii, m-a apucat brusc simpatia pentru ea.

In alta ordine de idei, atentie ca timpenia socrilor se ia. Mai exact, cf unui sindroim pe care l-as numi caragialean Coriolan Draganescu, ajunsi in postura de socri pericolul e foarte mare sa procedam taman la fel.
Ma amuza grozav sa privesc juni si sa-mi imaginez cum vor arata la virsta acrelilor, ori cum dracu au uitat foarte maturii din fata mea cum era la tinerete. Si cind faceau exact aceleasi lucruri pe care le condamna azi.
Duminica, in tren spre munte, o babuta altminteri extravaganta, facea epigrame contra fetelor cu buricul gol. Dupa ce am lamurit-o ca mutra mea pasnica ascunde un agresiv si un hipercritic, mi-am amintit ca ne revoltam la batrinete taman pe gesturile naravashe pe care le faceam noi insine in urma cu decenii. Si pentru care azi ne lipseste putirintza... Altfel le-am comite cu aceeasi frenezie...

Mergi la inceput