Perle d`ale socrilor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cit despre dragalaseniile legate de nunta, stam cam asa la capitolul asta:
Cit timp am fost doar prieteni a fost cea mai cea de pe lume, ma miram si eu ce noroc a dat peste mine (eu am mai fost casatorita o data si am divortat din cauza soacrei).
Ei bine, cind a auzit ca vrem sa facem nunta, a inceput cu "mincatul" de... pe la spate. Din pacate, multe le-am aflat dupa casatorie.
Dupa ce ca nu-i pasa ce facem ca pregatiri, nicicum sa participe cu ceva (mai bie, nici nu vroiam ceva de la ea), il mai si suna pe sotul meu cu doar 1 zi inainte de nunta si-i zice ca ea nu vine la nunta..... pentru ca..... nu are sandale elegante, sa se incalte. Adica, vezi doamne, tot din banii nostri sa-i luam! Ca ea nu a dat nimic, macar un leut, nici la nunta, macar ca asa se poarta! Mama mea, cind a auzit faza cu sandalele, a ramas absolut fara replica!
Socrul meu fiind mort de multa vreme (eu nici nu l-am cunoscut), m-am gindit ca sotul meu ar suferi f. tare daca maica-sa nu ar veni la nunta. Si atunci, am luat din banii pt. nunta si i-am zis sa se duca sa-i ia de incaltat! Mare greseala, ca asa a crezut Madam ca ma are sub papuc!
La nunta, nu mai zic, ce fete, ce comentarii, ce faze, bauta manga, la plecare nu stia cum s stringa sticlele cu tarie ramase pe masa, sa si le indese intr-o sacosa ca sa le ia acasa. Si apoi, stai, ca a mai vazut si ceva platouri, stai ca le-a golit si alea. Si mai erau invitati la mese, Doamne, ce parere si-or fi facut oamenii aia!!! La noi in familie am primit o educatie f. buna, nicidecum tzopisme de astea!

Revin, ca tre sa dau papa lui Deiu!


Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by mircea42

Tot io.
"Uitat-te la mama daca vrei sa stii cum va arata fiica ei peste ani".
Treaba este valabila bineinteles si la tatzi - fii.

mircea42



Mircea draga, is ingrijorata de-a binelea pentru sotul meu...Dar hai totusi sa sper si sa zic, si totusi, poate nu....

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Perla care urmeaza are legatura cu o matusa de-a lui barbatu-meu care la aflarea vestii ca ne casatorim zice: "Vai, si io aveam pregatita o fata draguta sa-ti fac cunostinta cu ea". Rezulta ca io am motive ca sa nu fiu draguta, sic!
Socrii mei au 70 de ani, bunici in toata regula, ce mai, soacra a invatat multe cred despre mine in toti acesti 3 ani jumate de cand suntem casatoriti, nu mai vine cu Tupperware cu mancare, nu ne mai suna toata ziua buna ziua sa ne dea raportul ce gateste si sa ne cheme la masa (ceea ce-mi dispklace profund, fiindca gateste lucruri care-i plac lui fiu-sau, dar nu si mie), mai am insa mult drum de parcurs in educarea sotului. Doamne ajuta de aci ininte.

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

mircea,

quote:
Se prea poate ca totul sa vina din frica. Atunci cind stai de capul fiului si pe ficaul norei, dupa 30 de ani, se pare ca frica de a ramine singura fizic si totodata fara rost te face sa te comporti aiurea, sa-ti exasperezi copiii.


de acord, nu de la soacra ci de la mama citire...
quote:
Tot io.
"Uitat-te la mama daca vrei sa stii cum va arata fiica ei peste ani".
Treaba este valabila bineinteles si la tatzi - fii.




doamne fereste ca mama a avut si 100kg in zilele ei bune si eu acum sarcina dupa sarcina am pornit pe urmele ei......

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

una din multele..."old is...but gold is" de la dragutza de soacra-mea:
ne ducem sa imi iau rochie de mireasa. probez modelul existent in magazinul casei de moda unde am facut comanda ( magazinul mic si plin!), ies din cabina sa ma admire lumea si sa ma masoare croitoreasa si soacra-mea, ca impiegatul din gara, tare de au auzit-o si din strada: sa i-o faceti cu 2-3 cm pe parti mai mare, ca nunta e peste vreo 3 saptamini, cine stie cit se ingrasa pina atunci.... noroc ca rochia era crem,la cit eram de rosie nu cred ca aratam prea bine in alb...
mentionez ca nu am fost nicidata f slaba, dar nu eram insarcinata, obeza sau bulimica...173/63 de kg.
deh...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

am avut noroc de o supersoacra! din pacate acum nu mai este din cauza unei boli necrutatoare...pacat ca a plecat prea devreme...nu va puteti imagina cat ne-a ajutat femeia aia...mai avea sa ma pupe in fund... cand i-am anuntat ca ne casatorim au fost superincantati desi nu ma vazusera decat o data in viata lor...mai multe de comentat a avut mama care nu-l putea suferi pe bietul meu sot...si acum dupa trei ani de la casatorie mama inca le mai comite...desi sotul meu tace si nu comenteaza...n-a facut-o niciodata!...asa ca soacre de cosmar pot avea si barbatii nu numai femeile

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Kokolina

salut !!
fetelor, mor de ras cand citesc...
adevarul e ca sunt nistemarea lor majoritate !
adevarul e ca rar am vazut o fata desteapta, inteligenta si frumoasa sa se inteleaga ea cu soacra.
de unde am tras concluzia ca ele nu suporta decat nurorile mai proaste si mai ...asa...

va pup,
Kokolina



Kokolina, eu merg la soacra, stau picior peste picior, imi aprind o tigara si, desi am facultate si un loc de munca care imi place, sa stii ca ma inteleg cu ea super... asta nu cred ca inseamna ca sunt proasta si nici ca ea ma condisera vreo idioata... Poate nu ti-ai dat seama cand ai scris, dar mesajul tau e o jignire adusa tuturor celor care se inteleg cu soacrele.



Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by descintec

apropo de daruri, am o intrebare: nu-i asa ca mai toate ati primit de la soacra paturi dintr-alea chinezesti, galbene sau portocalii cu negru (decorul de pe caseta de ieri), sub care te incingi ca dupa o soba?



Dioki, pai se poate? 2 paturi d-alea am! Una mai urata ca alta: una de la socrosenie si cealalta de la socrosenia socroseniei adik bunica sotului. Am facut deja un baiat deci deja o patura am rezolvat-o, astept sa vad ce se mai intampla

Fetelor, la unele faze pot sa zic ca am ras cu lacrimi, cat pe ce sa-mi trezesc cupilu din somn...
Eu pot sa zic ca am o soacra nici prea-prea nici foarte-foarte. La inceput am stat la ei cateva luni, iar cand ne-am mutat singuri a suferit o depresie care nu a parasit-o nici acum dupa 5 ani. La modul cel mai serios, chiar s-a pensionat pe caz de boala. A durat cred mai bine de un an pana a venit in vizita in skimb avea pretentia sa ne aibe la masa cel putin o data pe saptamana. Pana mi s-a pus pata
Acum e ok, chiar ii sunt recunoscatoare ca vine sa ma ajute la mancare si alte cele acum de cand i s-a nascut nepotul. Are o singura problema vorbeste prea mult. Un singur defect e mai mare decat asta. Chiar daca noi avem frigiderul ticsit cu mancare ea tot aduce cate un borcanel de cateceva de la ea.
In skimb perla perlelor a scos-o bunicul sotului meu: eram gravida si el a mers in vizita la soacra-mea. Si i-a zis la modul cel mai serios: Mariana, fii atenta: cand iese Andreea din maternitate cu ala micu' sa n-o lasi sa mearga la ei acolo, s-o aduci aici la voi. Ca copilu' nu are ce cauta sa creasca la etaju' 10 iar cand mi-a povestit asta a scos si soacra-mea o perla in gluma. I-am zis: pai care e problema ce eu nu am crescut la etajul 10? La care ea: Pai tocmai!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Socroshenia mea cand a aflat cane casatorim...."Aaaaaa..pai o sa fac figuri pana la nunta dupa aia nu".
Ce credeti, s-a potolit???

Garga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatter spune:


Buna fetelor,
Bun subiectul cu perle de-ale socrilor...
Haideti sa va spun si eu citeva de ale socrelei mele
Anul asta a fost Pastele pe date diferite aici a fost in aprilie
in romania in mai,ii spun soacrei mele in romania e pastele pe 1
mai,serios zice ea ,pai cum Isus a invat de 2 ori?
Alta faza ,in Romania cind mergem acuma o sa stam citeva zile
la verisoara mea ,la care socrela intreaba si cit trebe sa platiti chirie?
Cind ne-am vazut prima data (la o petrecere )s-a luat de sotul meu zice esti nebun nu vezi ca e copil pe linga tine?si eu nu intelegeam ce ii spune il vedeam pe al meu sot ca s-a facut toate culorile la fatza,ea a crezut ca am 15 ani......si aveam 24 pe atunci si acuma isi cere scuze cind isi aminteste
Numai bine Roxi si Isabella 13 luni

Mergi la inceput