Copilasi din 2002 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
crig72 spune:
Am intrat si eu putin sa va citesc.Mersic de raspunsurile date.Noi am facut vaccinul de 2 ani jumate .O doare piciorusul dar in rest e bine dispusa.Cand isi aduce aminte povesteste cum a venit dr si i-a facut tzac pac.
Doris nastere usoara!
Va asteptam cu nerabdare la mare!!!!Uff.. sa se incalzeasca o data.
va pup!!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze noi
cgabriela spune:
Si pe BRIANA a durut-o 3 zile piciorusul (buca) dupa vaccin! Vrem sa-i facem si PRiorixul si VARILIXUL!
Acum avem nasucul putin infundat ,sa nu fie pe fond alergic ca sotul meu are rinita alergica! In rest suntem BINE!
PASTE FERICIT ! cu MULTA SANATATE FERICIRE SI SA AVE-TI CE SA PUNE-TI PE MASA! Va pupam
Gabi si BRIANA (n:27.06.2002)
light spune:
Si noi va uram lumina in suflet, lumina pe masa si lumina in casa si sanatate multa! Paste fericit!Liviu a inceput sa dea din pedale la tricicleta lui. Cred ca in vara va merge si el cum trebuie.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Se vede ca nu a mers DC-ul, nu s-a putut scrie si am ramas in "urma" cu minunatiile puiutilor nostri.
Noi am debutat "operatziunea olitza". L-am lasat sambata fara "papeci" si desigur ca in liniste totala a facut pipi de era ud pana in talpi. Am zis ca gata, acum o sa planga sa il schimb, mai ales ca e tot ud. El... nimic! Radea si spunea ca a facut pipi. OK! Ieri l-am asezat dimineata pe olitza, tzipand, plangand... pana a stat, i-am dus tablita, i-am desenat pe ea, i-am dus ursul sa faca impreuna pipi. A rezistat jumate de ora si... rezultat 0, adica nu a facut nimic sa am de ce spune "bravo"! I-am zis pentru ca a stat, dar o sa vad rezultate de abia saptamana viitoare cand imi iau special concediu pentru aceasta problema.
Sa speram ca vom avea succes un pic. Si are o olitza tare confortabila, nu stiu ce sa ii mai iau, ca pe wc ii este frica, pt. ca e prea inalt.
Va pup si tzinetzi-ne pumnii!
Elena
Mami de George
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sirod spune:
Ce mai faceti mamici si pitici?
Va multumesc din suflet pentru incurajari, sper sa nasc usor si sa fim bine amindoi.Deocamdata Capsuna e asezat transverrsal, daca nu se intoarce o sa fac cezariana.Asta e, ma pregatesc psihic pentru ambele variante!
Simbata am fost la teatru de papusi si Oti s-a bucurat enorm.Am vazut'Cocoselul cu penele de aur'...nu ma intrebati ce si cum, ca la un moment dat am pierdut firul povestii.Oti a vrut in primul rind unde au locuri numai copiii(se ridica, danseaza)...e o atmosfera superba in sala.Imi dadeau lacrimile cind vedeam atita inocenta si frumusete si spontaneitate.La un moment dat, cocoselu asta prinde un viermisor fermecat care ii spune ca-i indeplineste trei dorinte daca il lasa in pace.Si cocoselu vrea pene de aur in coada...eu ii explicam lui Oti ce si cum(sonorizarea e slaba...cred ca e de cind era bunica fata mare!!!si ma oripilez cind vad citi bani se duc pe tot felul de timpenii si pt un amarit de teatru de papusi nu s-au gasit fonduri sa aranjeze sala, papusile - si astea veeeeeechi - sonorul)si Oti comenteaza:'mie nu-mi place cu coada de aur, vreau sa-i puna cresta de aur!"...
Si tot asa, auzeam comentariile 'vecinilor'...merita spectacolul asta!Uiti de orice vrei sa uiti!
Va spun din suflet sa mergeti la papusoaie unde sint!O sa vedeti cite minuni descoperiti!
Pupici la mamici si la pitici.
DORIS cu bb la purtator
sinzi_ana spune:
David e trist ca tati a trebuit sa plece, si intreaba f des de el, daca ciocane cineva la usa e primul si zice "tati" si cand vede ca nu este se supara, a vorbit cu el la telefon si dupa ce a inchis a inceput sa planga "alo, tati"...
Nu prea stiu cum sa reactionez...
L-am invatat ca tati a plecat cu avionul apoi cu "barca" si ca e in Japonia acum...daca il intreb stie...dar nu ii place ideea...
Oare sa insist sau sa il las in pace?
Ii spun ca tati vine "maine" sa nu se gandeasca ca a plecat de tot, si oricum el nu stie ce e "maine" asa ca nu e o minciuna prea mare...
Si cam atat despre noi...incercam cu olita acum, sa vedem daca vom reusi...e asa o lupta!!!
Elena, va tinem pumnii ca si noi ne chinuim...am vazut la o emisiune ca nu e bine sa ii pui pe baietei mai ales pe olita si sa ii tii prea mult sa ii fortezi sa faca pipi, adica trebuie sa ii pui pe olita numai cand simt ei ca le vine pipi, si nu sa stea pana fac pipi...nu mai stiu explicatia, dar cica o cauza ca copiii fac pipi noaptea in pat (copiii mai mari) este asta...in fine...acum cate capete atatea pareri...
Eu mai mult de 10 minute nu il tin pe David si nici nu sper la pipi, deocamta kaka si zic aleluia!!!!!!!!!
Am vrea si noi la teatru de papusi si chiar am sa ma interesez sa il duc daca voi va distrati asa bine Doris...vorba ta, chiar daca nu sunt conditii prea bune, macar ii oferi o noua perspectiva...
Nu stiu cum o fi teatrul de papusi din C-ta, sper sa fie ok...
Fug ca s-a trezit galagia..
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David pe tractoras
Anina_n spune:
Brian Constantin
Felicitari, Miry ! Sa va bucure mereu sufletele !
Sinzi, Cristina si verisoarele ei, se iubesc tare mult, parca ar fi surori. Pacat ca locuiesc in alt oras, caci altfel ar fi zilnic impreuna.
Imi pare rau ca David nu are verisori. Poate ii faceti un fratior sau o surioara.
cgabriela, GabiG a nascut inainte de termen, pe data de 23 martie, un baietel de 2900 g si 48cm, Luca Joseph. Atata stiu, deocamdata !
Dragi mamici, ati vazut cine este mica vedeta zilele astea la ?
Este poza care a ajuns in finala, in sept. la babiesonline, dar fara sa castige vreun premiu, doar noi prieteni.
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
light spune:
Anina felicitari pentru pozica!mai bine zis pentru fetita!GabiG felicitari si tie pentru puiutul adus pe lume, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Liviu a avut 2.650 la nastere si 48 cm. Elena si eu tot asa imi inchipuiam cand eram la operatiunea "olita" ca Liviu va urla ca e ud si o sa ii spun eu"lasa ca asa iti trebuie daca nu faci la oala". DAr el nici nu se sinchisea. Hai bafta, ca in doua saptamani o sa se rezolve problema, poate cu putin noroc si mai repede.Sanzi e trist ca taticul trebuie sa fie plecat asa mult si asa departe. E normal sa nu ii placa micutului tau si sa nu vrea sa vorbeasca despre asta. Mai bine ii povestesti din cand in cand despre el si poate tinandu-l mereu la curent cu ce face tati pe unde e, se mai linisteste. Trebuie sa vezi doar cum reactioneaza, daca e incantat de poveste continui, daca nu, si incepe sa planga dupa el, renunti si ii povestesti atuci cand el cere.Pupaturi la toata lumea!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
andy.p spune:
Buna fetelor,ce ma bucur ca am dat peste acest site !!!e extraordinar.eu sunt mamica de baietel de aproape 3 ani ,pe 7 aprilie va implini 3 anisori si deja intreaba pe toata lumea 'ce cadou mi-ai adus ?',si ii invita pe toti la ziua lui.
sa stii ca andrei a invatat sa faca la olita vara trecuta .a facut pishu si kaka de vreo 2 ori pe el apoi a vrut la baie ca mami si tati .si de atunci tot acolo face .nu a vrut la olita niciodata asa ca ai putea incerca direct pe toaleta ,ii iei capac de toaleta special si sa vezi.. eu iti doresc succes.
Doris nastere usoara!
laura si andy
light spune:
Bine ati venit Laura si Andy!Despre capacul pentru wc insa mare atentie pentru baietei ca eu am luat unul si apoi l-am dat unei fetite pentru ca la noi nu se potriveste. CAnd sta copilul pe el, daca il apuca si kk si pipi, pipi face in afara ca nu ii intra si putica sa poata face in wc fiind colacul prea mic.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)