Copilasi din 2002 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Noi mergem la mare in fiecare zi, avntajul de a sta in C-ta!! Daca aveti drum la vara, ne vom vedea negresit!!!
DAvid plangea in poza ca vroia sa faca baie si noi ii spuneam sa astepte ca inca nu e gata spalata cada...si bocea nevoie mare ca vrea in cada!!!!
am fugit, revin mai incolo
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
sirod spune:
hai sa va povestesc ultima ghidushie a Otiliei?
Aseara i-am taiat unghiile la picioruse ...in urlete si scandal...reusise sa ma scoata din toate balamalele.Dupa ce am terminat...o aud printre lacrimi:'pune-mi unghiile la loc, vreau sa zgirii!!!'M-a busit risu si demonstrativ am inceput sa mi le tai si eu.Si dupa ce rumega ea 2-3 minute spune:'mami, nu o sa mai pling cind mi la tai iar!"
Hellene - la inceputul lui mai nasc, cred ca pina in 15 rezolv problema!Da, nu cred ca voi putea sta mai mult acasa, deja am facut tot felul de hirtii la forurile superioare sa faca un rabat la lege, sa nu fim nevoitiu sa autorizam alta persoana pe postul meu...e mai complicat, cred ca 6, maxim 7 luni voi sta acasa.Pe Oti o sa o ducem la camin la toamna, cu Capsunica o sa stea tanti Nuti, pina vin eu de la job, cred ca o sa merg o perioada cu contract partial...hai ca va ametii!Scuze
Sinzi - rece marea nu?Si asa rece, da-i un pupic si din partea mea, eu o ador, daca as putea toata vara as sta linga ea.
Am vorbit cu Gabbriela ieri, la ora asta sint in avion!Zboara spre Europa si era ingrijorata sa nu-i faca Julian bucuria cu kk pe el in avion!!!
pupici la mamici si la pitici
DORIS cu bb la purtator
Anina_n spune:
A venit primavara si la noi ! S-a facut asa de cald, ca imi vine sa-mi dau geaca jos.
Cristina este bine, nu e racita, putem iesi linistiti la plimbare cu ea. Alerg la ea, sa profitam de timpul asta frumos si sa-mi petrec restul zilei cu ea, caci de maine pleaca pt. 1 sapt. la verisoarele ei dragi.
Sinzi, Cristinuca mea este genul mai sportiv. Mai lenesa la vorba, dar avansata la abilitati fizice si practice. Maine am sa va arat poze cu micuta mea patinatoare.
O zi frumoasa in continuare ! Pe maine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Unde sunteti dragi mamici ? Profitati de soare si ati iesit la plimbare ?
Cand voi ajunge acasa, Cristinuca nu ma va mai astepta nerabdatoare ca in fiecare zi, va fi la Toplita. Mi-a fost greu sa o las, dar m-am gandit la ea, caci tare nerabdatoare mai era sa plece, sa-si intalneasca verisoarele.
Ieri, de cum am ajuns acasa, ne-am apucat sa facem bagajul. Un pic am lipsit din camera, la intoarcere geanta era plina de jucarii, carti si papuci. Harnicuta mea isi facuse singura bagajul. Iar aseara vroia sa plece, deja.
Dimineata la ora 5:40 spunea ca s-a facut dimineata, ca ea vede bine(cand i-am zis ca e intuneric, inca, nu vede ?) si ca trebuie sa plece la gara. Dupa 1 ora cand s-a trezit, aceeasi poveste...sa plece la Toplita. Nici mancare nu vrea, a zis ca mananca la Toplita. Cred ca a innebunit-o pe mama la cap, pana au plecat.
Imi va fi un dor nebun de ea. Chiar ma bucuram ca luni fiind libera, voi petrece 3 zile cu ea. Am sa ma apuc de curatenie, sa-mi treaca timpul mai usor.
Gabbriela nu a avut probleme cu Julian in avion. A cerut sa mearga la toaleta si a dormit dus.
Paste fericit, celor care-l sarbatoresc pe 27 martie ! Si un weekend cat mai frumos, tuturor !
Patinatoarea mica puteti sa o vedeti dand click pe Nina-Cristina la semnatura, mai jos.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Tare dulcica fetita ta Nina!!! Si ii sta bine pe patine! Cred ca si lui David i-ar fi placut sa faca trenuletul cu voi, el e fan trenuri de toate felurile!!!
David nu are verisori si tare mi-ar fi placut sa aiba, mai mari un pic sa aiba ce invata de la ei. Si nici nu are de unde, pentru ca si eu si sotu suntem "unicati"...
Azi am iesit cu tractorul in parc (dar e un frig la noi in C-ta, ieri a fost frumos, azi bate un vant rece, am inghetat!) si DAvid nu a vrut deloc sa pedaleze...de lene...ii placea sa il traga mai degraba...uf...sper ca nu l-am luat degaba!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
HelleneC spune:
Buna fetelor!
A ajuns George iar acasa, suntem fericiti!
Sanzi, vrem si noi la mare!
Pentur mamele interesate, din cate am inteles, agentiile au preturi mici pentru luna iunie! Oricum ma mai interesez pentru ca e mai buna perioada iunie, va tin la curent!
Doris, iti tin pumnii sa nasti cu bine si sa fiti sanatosi TOTI! Dulce Oti cu ungiutele ei... si noi avem spectacol la taiat unghiile, noroc ca este si publicitate la televizor.
Nina, super fetita ta! Ce mare a crescut... si ce frumoasa e! Ma minunez si eu, ca toti sunt superbi!
Bine ca a ajuns si Gabbriela in Romania fara prea multe probleme!
va pup si fug la copil!
Elena
Mami de George
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
DA , veniti la mare, va astept cu bratele deschise!!!! daca vin mamici cu bebici au loc si la mine!!!
de abia astept sa ne cunoastem si sa imi umpleti si mie vara...ca se pare ca voi fi singurica
Sinzi si David
David pe tractoras
cgabriela spune:
NINA - ce fetita frumoasa ai! Sa fitisi sanatoase!
Am luat bilete la mare!!!!!
este adevarat ca in iunie sunt preturi mai mici. Noi vom merge din 8-16 iunie, la Mamaia hotel Sulina si a costat 1350000 doua bilete. (camera cu pat matrimonial) DAR zic ca e Super. De "papat" papam la impinge tava sau prin restaurante. Anul trecut finii nostri au stat la hotelul asta si arata bine.
DECI NOI VOM MERGE LA MARE! EU abia astept!
Cu "tanti Angela" (dadaca nr.2) este bine, vad ca Briana o accepta, a mancat si azi si ieri, destul de bine (mai putin feul 2 tot) a adormit cu ea la pranz, dar a zis ca tanti Rodi (fosta) eara mai frumoasa(chiar daca face 62 ani)
IN SCHIMB PLANGE DUPA MINE!
Eu fac un curs postuniv,. vineri si sambata si nu prea am avut timp de ea, acum e la mama mea, si cand am vorbit la telefon cu ea, ma intrebat daca ma duc dupa ea, SI EU SUNT DEPENDENTA DE EA! Dar maine am ore de dimi pana la 14! asa ca...
Va pupam si numai bine! -
P.S. Nastere usoara
de gabiG nu stiti a nascut?
cgabriela spune:
pt. Doris - Nastere usoara si sa te refaci si sa te auzim cat mai repede!
Si da....Un Iepuras bogat in TOATE si Paste Fericit! pt.27 martie.
gabi.i spune:
Sinzi super baietelul sa-ti traiasca.
Eu caut gradinita pt Rebe si nu prea am mai avut timp sa scriu dar citesc mai mereu mesajele voastre.
Doris nastere usoara .
fetelor care zilele astea sarbatoresc Pastele -Sarbatori Fericite si un iepurasi cu tot ce va doriti.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
http://photos.yahoo.com/stroengr