Voalul de mireasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

EU VREAU VOAL PANA LA TALIE, MODELUL NU STIU INCA, MAI ESTE TIMP.
WEEKENDUL ASTA AM FOST ACASA LA AI MEI. AM INTREBAT-O PE MAMA DE TURTA, INLOCUIREA VOALULUI CU BATIC, SI LA NOI IN aRDEAL NU SUNT ASA OBICEIURI. ASA CA AM SCAPAT DE-O GRIJA.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Fetelor si eu sunt pentru voal!!! Unul cat mai simplu si mai lung...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am avut cele doua voaluri..unul scurt si unul lung de 4 m pe car el-am purtat doar la biserica. Am intrat cu voalul pe fata si nasa mi-a dat volul la o parte. La restaurat l-am dat jos pe cel lung si am ramas cu cel normal.
Eu am vrut trena , dar nu la rochie si uite asa cu voalul am avut si trena..

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Deci nu sunt singura care ar vrea trena sa vina din voal... krelia Dar intradevar este o problema apoi la dans.. Nu m-am gandit la asta pana acum. Trebuie sa existe o solutie si nu ma las pana nu o gasesc. O sa cer sfatul casei de mode unde imi fac si rochita. Trebuie sa-mi vad visul cu ochii, nu?
Ahhh fetelor ma gasesc intr-o dispozitie fenomenala!! As vrea sa ma vad mireasa ACUM!! Debordez de fericire! Simt ca toata lumea e a mea!

Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

estera, I pup you back .
Solutia, hmmm...sa il prindem intr-un fel de rochita, in asa fel incat s anu fie incomod si nici sa nu se vada urat ...sau, am putea opta pentru un al doilea voal, precum blanca000
Iti spun un secret, da' sa nu mai spui nimanui , eu m-am vazut, cand am probat o rochitza...si acum ma gandesc, o fi bine, n-o fi bine....o purta ghinion sa te imbraci cu atat timp inainte intr-o rochita de mireasa???

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Chestia cu "moda" la voal ... e o aiureala, no offense ! Cum adica nu se mai poarta? Este o traditie pe care cine vrea o respecta, cine nu nu. Si la ortodocsi se poarta traditia, nu cinta corul cind intra mireasa in biserica "Mireasa, arata fata ta" (sau cam asa ceva)? Si este un moment unic, niciodata n-o sa mai poti purta voal, rochie mai treaca mearga, mai o serata, un dineu super luxos, o nasie, dar voalul niciodata, e unic si completeaza tinuta de mireasa ... Depinde de fiecare sa-si gaseasca modelul si materialul potrivit.
Eu am avut lung, pina la genunchi, si moale, din organza, nu pot sa sufar pamatufurile dun tul. Sau mie cel putin nu-mi stau bine.
Il puteti vedea pe site-ul meu.

Voal lila s-ar putea sa gasesti vizavi de magazinul Victoria, e un magazin mare de textile, au si goblenuri, cam vizavi de Casa de moda Venus. Acolo am vazut tul colorat, dar nu voal croit.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu vreau voal lung si shimmer an vazut la targ acum

Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

krelia nu cred ca poarta ghinion sa te imbraci in mireasa inainte de nunta. Eu nu cred in superstitii si nici in vorbele din batrani, care tot de superstitii tin.
Da, m-am gandit si eu la faza cu 2 voaluri cand am citit mesajele fetelor, dar nu sunt hotarata. Am sa ma mai gandesc.
ralu, scuza-ma, shimmer?? nu prea stiu ce inseamna.. sunt mai dar sunt interesata sa aflu!
bogdanai multumim pentru opiniile tale. Ti-am vazut pozele. Ati fost amandoi niste bomboane!
Pupici la toate miresicile!!

Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Mea culpa, off topic.
Boghi, voiam sa te intreb de mult ceva, dar nu prea te-am mai zarit. Stiu ca tu ai facut nunta la Casa Universitarilor (jos), dar sora ta sus, in cele frumoase saloane. Spune-mi si mie, te rog, cam cati oameni a avut sora ta la nunta si cam cum ati aranjat mesele pe-acolo. Io am o mare dilema din punctul asta de vedere, pentru ca o sa avem in jur de 80 de oameni, vreau ca primul salonas, cel cu fotolii si oglinda sa ramana exact ceea ce este, adica salon de "primire" (nu vreau sa pun mese acolo), iar prezidiul va fi format doar din 4 persoane (noi doi si nashii). Ideea e ca nu stiu cum sa impart, in mod profitabil, spatiul, mesele si oamenii. Ca sa nu incurcam, raspunde-mi, te rog, pe privat.
Mercic mult!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Salutare miresici! Vreau sa va spun ca am vazut un model de rochie cu voal pe post de trena, mi-e greu sa va explic cam cum era, dar daca aveti timp mergeti in magazinul Cocor, etaj III,nu stiu exact cum se cheama firma, dar acolo nu e decat Ioanin-ul si asta de care va zic eu (e imediat in dreapta cum urcati cu scarile rulante). Poate reusiti sa va faceti o idee; rochia era pusa pe manechin (asta sambata dupa-amiaza), dar daca nu mai e, intrebati fetele de acolo despre rochia cu trena din voal.
Spor la pregatiri si succese pe toate planurile!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput