Voalul de mireasa

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by Lorym
Estera si eu astept de 4 ani nunta mea si in fiecare an m-am amagit ca-mi voi face nunta(sa-ti spun ceva care sa te faca sa vezi ca se poate si mai rau:anul trecut cind am rugat-o pe mama mea sa ma ajute la organizare ca aveam licenta mi-a raspuns: ''Eu trebuie sa-mi pun gresie si nu o sa vin la nunta.Pe mine ma intereseaza mai mult ce va zice lumea care imi intra in casa decit sa-ti pun tie pe masa.Am zis ca innebunesc.evident ca am dat- o afara din casa'')
Capul sus si traiti din plin fiecare moment!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Lorym imi pare nespus de rau.. Daca ai mei n-ar fi fost alaturi de mine, cred ca eram terminata. Chiar ca nu mai faceam nimic, asa cum planificasem la inceput: ca o facem ori pe un vas de croaziera, ori in Germania alaturi de o pereche de martori. Oricum, nunta o facem pt ca am vrut eu, tocmai sa le dau satisfactie si familiei mele. Sa se simta si ei bine ca au vazut-o si pe cea mica mireasa (mai am 2 surori mai mari maritate). Ce sa facem? Trebuie sa tinem capul sus si sa trecem peste toate. Mai ales ca acum avem tendinta sa vedem doar lucrurile rele. Offf
Pupici! Hai ca o sa fie bine!

estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lorym si Estera eu sun canunta om sucit , asta e. Desi suntem impreuna de 10 ani eu nu am asteptat aceasta nunta - nu schimba relatia prea mult. Pentru noi este importanta cununia religioasa, restul il facem pentru familie si prieteni. Asa ca eu nu am emotii doar ca as fi preferat doar noi doi la biserica si atat dar nu se poate - de aceea nu vad rostul tambalaului
Lorym imi pare rau ca mama ta a reactionat asa, lasa...., bine ca va intelegeti voi doi si ca va iubiti.
Am depasit subiectul si ma voi opri aici.
Fetelor purtati ce doriti ca o singura data sunteti miresici

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sa stiti ca si pe mine ma incearca aceleasi sentimente numai cand ma gandesc la cat ne agitam pentru aceasta zi mare din viata noastra si stau si ma intreb daca se merita
dar va rog sa nu ajungeti pana acolo incat sa va ganditi ca nu mai are sens sa purtati rochitza sau voalul ca va articulez imediat
scoteti-va din cap toate gandurile astea rele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

nushulica
Eu acum ma confrunt cu o alta problema, din cauza careia s-ar putea sa nu mai fie nici o nunta ...
Ma duc la alta lista de discutii sa-mi descarc sufletul..

estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
va rog sa nu ajungeti pana acolo incat sa va ganditi ca nu mai are sens sa purtati rochitza sau voalul ca va articulez imediat
scoteti-va din cap toate gandurile astea rele

Am inteles. Sa traiti
acum sa-mi scot tampeniile din cap.
Hmmmmmmmm dar atunci ce-mi mai ramane ca deja suna a gol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ce noroc aveti fetelor.
Eu nu am cine sa ma ajute si pe deasupra mai am o soacra scarboasa..
Eu nu am mama, asa ca inchipuiti ce bine imi este, dar pe deasupra mai facem si 2 nunti, asta dupa8 ani impreuna.De ce? Simplu, pentru ca nu cadeam d acord in nimic, cum suntem din judete diferite sunt alte obiceiuri.Iar soacra mea singura grija pe care o are este sa isi puna gresie, faianta si sa zugraveasca apartamentu, care ii ramane cumnatei mele.
Nunta este a noastra dar ea are 140 de invitati.Nu mai stiu ce sa mafac si nu am penimeni care sa ma ajute.Vreau un sfat de la voi.Simt ca nimic nu are rost, ca totul va fi oribil.Azi noapte i-am spu ca anulam tot si ne cununam aici, numai cu nasii.
Nu stiu ce sa mai fac
Vreau sa inchiriez o mama pentru aceste clipe.Accept orice oferte.
Chiar nu mai pot

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca de fapt vroiam sa va intreb ceva, dar chiar nu mai pot si sper sa nu dati cu pietre ca am delirat de la subiec, dar simte-am nevoia sa o fac.Scuze ndin nou.
Chiar este nevoie de voal, doarece eu am o rochie simpla si peste ea am o dantela lucrata manualexact cum este rochia, vine ca o pelerina si ma gandeam ca nu ar arata bine cu voal, deoarece ar fi prea incarcat.
Ce parere aveti?
Abia astept sa treaca tot,este groaznic sa nu ai pe nimeni pe cine sa intrebi despre toate acestea si sa fie si sincer cu tine.
Va multumesc pentru tot si imi cer scuze daca sunt prea insistenta si pisaloaga.

Mergi la inceput

Olim , stai linistita nu se supara nimeni, tu ai probleme din pacate.
Imi pare rau pentru mama ta, dar din cate stiu eu mortii ne vegheaza de acolo de unde sunt - asa ca intr-un fel este langa tine. Dumnezeu sa o ierte. Nu-ti spun acestea de dragul de a vorbi ci pentru ca stiu ca asa este.
Imi pare rau ca ai asa o soacra, daca as putea ti-as imprumuta-o pe a mea - ca e o bombonica(o cunosc bine, de 10 ani).
Cum te intelegi cu viitorul sot? El de partea cui este, a ta sau a mamei lui? Daca este de partea ta poti schimba multe.
Voi suportati cheltuielile nuntii? Noi asa facem si le-am spus parintilor ca nu ei fac invitatiile ci noi si ca invitam pe cine vrem. Nu le-au convenit dat nici nu s-au suparat pe noi. Nu vreau sa te plicisesc dar ar fi o ideie pentru problemele tale - acum depinde si cum te intelegi cu viitorul sot(ce conteaza pt. el mai mult: mama sau tu). Las-o pe soacra cu gresia ei, voi sa va intelegeti si sa nu va certati din cauza ei. Nu te lasa condusa, pune piciorul in prag de la inceput, ca dupa aceea greu o mai dezveti.
Daca vrei un raspuns pentru voal: uita-te la pozele din albumul meu - am ceva cu o pelerina din dantela(salvate de pe diverse site-uri). Eu nu ma pricep dar iti vor da fetele sfaturi.
Va doresc intelegere si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

olim imi pare nespus de rau pentru soacra-ta ca e rea dar lasa ca cineva acolo sus te iubesteeu zic ca voalul nu e absolut necesar deci daca nu merge la rochia ta poti sa nu-l porti depinde cum te simti tu bine
uite eu acu 3-4 luni ziceam ca nu-mi pun voal nici in ruptul capului si cand am vazut cat de bine imi sade cu voalm-am razgandit pe loc
bafta

Mergi la inceput

Dragele mele.
Va multumesc pentru sfaturi.
Cu el ma inteleg destul de bine, adica de cand suntem aici avem mai putine probleme dacat cand eram in Romania.El zice ca trebuie sa fie neutru ca nu poate sa ma supere nici pe mine si nici pe mama lui, ca daca noi ne despartim tot cu ea ramane.Iar despre pus piciorul in prag, l-am pus de cand l-am cunoscut si asta nu i-a placut soacrei mele.Ea nu mai putea face ce vroia cu el, iar eu da.
Iar mama mea stiu ca este cu mine tot timpul ca singura nu as fi reusit atatea si o sa ma ajute sa trec si peste asta.
Dar sunt banii nostrii si munca noastra ca sa o cheltuim aiurea.
Dar viata merge mai departe.
Cat despre voal aici ma costa 300 de euro? Oare merita?
Pupici si spor la traba

Mergi la inceput