Voalul de mireasa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

neatza fetelor...iael,parerea mea este un voal mijlociu..daca nici ala scurt nici ala lung nu crezi ca se aseaza bine....si din cate descrii tu rochita...poate unul pana la talie..ar fi bun...parerea mea..
acum sa va intreb si io ceva...daca pana acum voiam voal deasupra cocului...acum nu mai vreau deloc voal...m-am gandit ca as vrea un coc de ala spaniol...la ceafa..lejer..si o orhidee prinsa de coc..si poate si o mica coronita..si gata..fara voal...sa va dau un exemplu...ati urmarit filmul de pe antena..cu printesa sisi..?nu stiu daca am scris corect...ati vazut rochitele alea de printese...cu cercuri..si coronitele si mai ales cum au parul prins...in tot felul de cocuri...si mai ales au manusi cu degete pana la coate sau mai sus...ei ...uite cam ceva pe acolo as vrea...pt ca rochita mea e cu cerc,si vreau manusi cu degete pana la coate,si coronita si par in coc lejer prins cu o orhidee naturala...
voi ce credeti??/..nu stiu daca am fost coerenta..inca nu mi-am baut cafeaua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Cred si eu ca un voal de lungime medie e mai potrivit.Daca vrei sa vezi rochita intra pe www.christian philippe , acceseaza "rochii " si o sa apara colectiile .Aceasta este chiar rochita care reprezinta colectia noua "Premier Jour ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Cred si eu ca un voal de lungime medie e mai potrivit.Daca vrei sa vezi rochita intra pe www.christian philippe , acceseaza "rochii " si o sa apara colectiile .Aceasta este chiar rochita care reprezinta colectia noua "Premier Jour ".
Am vazut si eu filmul. E elegant sa-ti pui manusi cu degete dar e si incomod...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Iael, la rochia aceea sigur merge un voal mediu... Cel putin asta e parerea mea. Un voal prea lung si prea bogat te incarca prea tare avand in vedere ca si rochia e bogata.

Eu personal voi avea voal scurt pana un pic mai jos de umeri. Asa am vrut, asa mi-a placut si asa merge cu rochia mea care are pe corset numai cristale si nu ar fi mers un voal prea lung...

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

ma fetelor,
si io as vrea sa-mi fac aparitia cu voalul pe ochi la biserica, ca-mi place cum se-aseaza , da' io nu intru propriu-zis in biserica, pt ca ceremonia e in curtea bisericii, si io nu o sa fiu o mireasa feciorelnica in alb, o sa fiu in mov. mai ramane valabila faza cu voalu pe oki?

Mergi la inceput

Pai si ce legatura are culoarea???
Iti pui voalul pe ochi pana ajungi in fata altarului improvizat in curte si ianinte sa inceapa popa slujba ti-l ridica sotul tau...nu?

Dar am si io o mica curiozitate... chiar toata rochia e mov??? N-ai poze??? Mi se pare "tres chic"...

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

am vazut si eu cele doua filme cu sissi si m-am imbolnavit...Doamne Dumnezeule ce rochii...ce diademe....
In alta ordine de idei zicea cineva si de diadema si de orhidee in par . parerea mea ar fi sa iti alegi una din ele, si anume cea care merge cel mai bine cu stilul nuntii si cu rochita .
Daca ai flori pe rochita ramai doar la floare, daca ai strasuri, ramai la diadema. In plus, un coc spaniol nu permite o asezare prea grozava a unei eventuale diademe, nici voalul nu merge pus sub el, ci numai deasupra lui, de fapt cel mai bine arata cu floare si nimik altceva. Ai grija ca genul ala de coc arata bine doar la brunete cu capul mic. Mie una mi-ar sta horror cu asa ceva .

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dilaural

Pai si ce legatura are culoarea???
Iti pui voalul pe ochi pana ajungi in fata altarului improvizat in curte si ianinte sa inceapa popa slujba ti-l ridica sotul tau...nu?

Dar am si io o mica curiozitate... chiar toata rochia e mov??? N-ai poze??? Mi se pare "tres chic"...

Dilaural

toata-toata in mov. voal mov. bijuterii mov. jartea mov. poseta mov. pantofi mov. shal mov. flori in par o sa am mov. bine, diverse nuante de mov. stiu ca vi se pare ciudat, da' daca mie mi-a placut, ce era sa fac?! n-am acu poze, o sa incerc mai incolo...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moiraine7

quote:
Originally posted by dilaural

toata-toata in mov. voal mov. bijuterii mov. jartea mov. poseta mov. pantofi mov. shal mov. flori in par o sa am mov. bine, diverse nuante de mov. stiu ca vi se pare ciudat, da' daca mie mi-a placut, ce era sa fac?! n-am acu poze, o sa incerc mai incolo...

Woaaaaa... super...! Cred ca e foarte interesanta!!! Si bine ca ti-ai gasit toate accesoriile. Daca tie ti-a placut asta este cel mai important. Ca nu conteaza culoarea, forma sau modelul!
Oricum... esti tare indrazneata cu culoarea! Si cred ca va fi ceva deosebit!
Unde ti-ai facut rochitza?

Dilaural

Mergi la inceput

hi-hi, nu ma caracterizeaza mult indrazneala, da' acu' m-am razvratit!
rochita am luat-o de la Heliotrop, treceam prin unirea, eram singura, si am zarit-o din usa magazinului, era pe un manechin si mi s-a parut perfecta... intr-o doara am cerut sa o probez, era unicat din nu stiu ce colectie, si mi-a venit perfect. am iesit din magazin, dupa 50 de metri m-am intors sa o cumpar, emotionata, de frica ca n-am s-o mai gasesc mai tarziu....

Mergi la inceput