Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Lasa Alus,ca de-acum incolo ne vei avea pe noi si orice intrebare sau nedumerire vei avea, noi iti vom fi la dispozitie! Fetele sunt foarte dragute toate si saritoare la nevoie, asa ca nu vei mai simti asa tare dorul pentru Romania. Sotul tau e din Lituania (fosta republica USSR), interesant cum v-ati intilnit...tu din Bucuresti, el din est...si ati ajuns tocmai in Polonia? Sa va traiasca micuta Julia, am vazut pozele, este o scumpa! O alaptezi inca? Ce fel de mincarica ii dai? Ai avut probleme cu ea? Cum o culci seara, cum doarme? Te-a ajutat cineva in primele luni dupa nastere, dar acum?

Ma bucur ca ne-ai descoperit si sa stii ca de-acum incolo suntem alaturi de tine!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor, pupici la mamici!

Pe noi cum ne stiti, ne bucuram de primavara!
Ieri am facut pe grozava si m-am incumetat sa mergem la o prietena (cu bb mic, de fapt fac parte din grupa de luni), care sta la capatul celalalt al orasului ... si asta ca binenteles cu bicicleta si "ramorca" ... si am mers de mi-au iesit ochii din cap. Cand am ajuns la ea deja eram jumatate moarta, mi-am uitat si spray-ul de astma de faceam ca o locomotiva ... Cris s-a comportat bine, doar s-a mai marait de cateva ori, dar cu ocazia asta mai faceam si eu o pauzica. E mai greu si cu "remorca" dupa mine, mai ales ca stau si cu ochii dupa el. La intors a fost mai usor ... ca sa-mi dau eu seama ca la dus am mers cu vantul in fata, asa ca am pedalat in gol. Oricum a fost marfa, nici nu-mi mai trebuie fitnes daca o tin asa :)

Am vazut ca ati vorbit de carucior sport (buggy). Si noi vrem sa ne luam unul nou ... asta vechi se face sport, dar e f. mare (a fost insa f. bun ptr. bb mic) si f. greu ... daca il strang de abia incape in portbagaj, ce inseamna ca nu mai incape nimic pe langa el. Eu una nu pot/stiu sa-l fac mic ... deci fara Boby sunt moarta. Deci ne trebuie unul nou si mai cilibiu ... deja pusesem ochii pe unul, care se face umbrela, dar una mai mare :) Ai mei, bunicii, ne-au facut "surpriza" sa ne ia unul, unul "bun" binenteles, ca asa cum vrem noi e saracacios si urat, etc. ... binenteles ca-i spusem inainte mamei mele sa nu se bage, dar ce, aude?! Asa ca aseara l-am montat pe cel adus, sa ajungem la concluzia ca-i f. bun, stabil si marca buna, dar doar cu ca. 20 cm. mai mic decat cel vechi ... tot greoi, tot mare, deci de nefolosit. Mama a cam pus botul, tata sigur s-a suparat ... dar asta e, trebuie dat inapoi si luat altul. Sper s-o facem sambata, sa fie si ei de fata, sa vada ca nu luam chiar unul prost. Si uite asa ne "distram" noi, stam prin magazine ... ca n-om fi satui ;)

Mai fetelor, eu stiam ca daca bb face febra si totul e ok, atunci e sigur de la dinti. Unii copii sufera mai mult, unii mai putin. Al meu nu a facut niciodata febra, dar Doamne fereste, nici nu-i timpul pierdut.
Imi pare nespus de rau ptr. bb-icii bolnaviori, mai ales pe vremea asta frumoasa! Pupici dulci sa treaca mai repede!!!

Irinel, tot iti faci griji de dormitul noaptea? Tu spuneai parca sa savurez timpul acum cu fi-miu langa mine ... tu nu-ti ascuti sfaturile? ;) hai sa lasam gluma, noi am facut asa si e mult mai bine. Pur si simplu am pus patutul lui Cris langa patul nostru mare (chiar l-am inghesuit intre pat si biblioteca, de nu mai poti ajunge la ea, dar asta e ... ) si i-am dat o parte din gratii jos, asa ca am facut un pat si mai mare. Insa asa doarme Cris nederanjat de noi, si noi avem mai mult loc. De adormit adoarme tot in brate, cu biberonul in gura ... dar e bine asa, asa imi place sa-l tin in brate ... chiar si dupa ce adoarme mai stau asa sa-l mai simt ... maine poimaine imi spune sa nu-l mai pup si sa-l iau in brate ca-l vad prietenii ... barem sa nu scap o secunda :) Or sa invete ei cu timpul sa doarma singuri, ai sa vezi.

Fetelor, aveti grija cu biberoanele lasate la indemana copiilor. Recunosc ca si eu o mai fac, dar incerc sa fie rar. Cica band mai tot timpul, isi strica dintii ... fac carii acolo unde vin dintii in contact cu ceaiul sau laptele. Acum nu prea stiu ce sa zic, dar tot avertizeaza astia pe aici ...

Gata, trebuie sa plecam acasa ... pe maine. Va pupicesc dulce si va doresc o noapte buna, si la mamici si la bb-ici!

Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Grate- eu cu sotul meu neam intalnit in tabara, eu am avut 14 ani el 15, ca dupa acea sa nu ne wedem multi ani. Ne-am intalnit din nou in Polonia,eu am avut 23 ani el 24 ani, dupa noua luni neam casatorit .
Pe fetita mea o hranesc cu Gerber ptr. alergici . De fapt nu stiu cu adevatat la ce este alergica, uni spun ca la lapte ptr. bebici care contine lactoza de vaca, deci ii dau lapte fara lactoza care pute si gust nu are deloc bun, bine ca la acceptat

Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinusha, bravo voua---ati mers cu bicicleta si remorca asa drum lung!!! Asa e cu bunicii din dragoste pt nepotei, vor sa faca bine---dar din pacate cateodata iese altceva. dar nu-ti para rau, fii bucuroasa ca are cine sa va ajute. Trimite-l pe Cris in week-end la ei sa le treaca supararea.

Irinel, crede-ma ca nu mai stiu sigur cum a a fost cu guarantorul ca Adi s-a ocupat de acte, dar eu nu tin minte sa fi semnat cineva nici o aplicatie. Cand vine el acasa am sa-l intreb.Eu am la patutul lui Stefa o minune de-aia care se pune pe margine sa nu se loveasca. Nici nu stiu cum le zice, dar face parte din lenjeria de pat.

Grate, de 2 zile ma minunez cum Patrik doarme asa de bine. in mare asa procedez si eu cu Stefa:papica, joaca, san, culcare, dar peste noapte sa te tii frate.Recunosc ca nu-i pun perna, ca eu am ramas fixata de cand era mic cu ideea ca nu are nevoie si mai ales ca el doarme pe burtica de la 5 saptamani.

Eryka, stiu ca e greu cand micutii nostri sunt bolnaviori sau au o problema. Tin pumnii sa treaca cat mai repede.

Bertha, ma bucur ca sunteti mai bine. Incetul cu incetul trece. Hai curaj!!

Hai mai fetelor mai da-ti-mi idee ce sa mai gatesc. Please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinel ,am uitat sa-ti zic de carucior. De-ala am luat de la wallmart cu 15CAD.Asa am avut si la Andrei si mi-a fost bun. Si el a fost mai grasut decat Stefa. Si l-am folosit pana cand a avut el vreo 2 ani ca pe urma nu i-a mai trebuit carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!Ce mai face-ti?Noi suntem bine.Dupa febra lui Rares i-au aparut bubite pe tot corpul,de ma speriasem ,dar i-a trecut si nu a fost nimic grav.Doc mi-a spus ca eruptia fie este de la febra,fie de la branzica Almette(fiind singurul aliment nou introdus),eu tind sa cred ca de la febra a fost.
In rest suntem bine profitam de zilele astea frumoase si hoinarim prin parcuri toata ziua.Azi l-am pus pe iarba si tare incantat era!(am sa pun cateva poze sa il vedeti)
Nally la multi ani sa fi fericita alaturi de baietii tai dragi!
Maria am admirat pozele cu Alex plimbaretul.
Eryka,ma minunez de cat de cumintica este Ayumitza,parca o si vad in patutzul ei cu biberonul,draga de ea.Pupici pt fetita si mamica!
Irinusha,este super remorca Crisuletului!
Aveam mai multe de spus,dar am pierdut "firul"...
Va pupacesc mult!Si bun venit noilor mamici!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alus bine ai venit, ce poveste romantica... Uffffffff, greu cu alergiile astea... M-am uitat pe pozici da n-am gasit decat de cand era mica Julia, oare n-am stiut eu sa caut bine? Sa mai vii pe la noi!

Irinusha esti o dulcica. Sa stii ca sincer vorbind, chiar ma bucur de perioada asta, mai ales ca acum sunt iar numai cu bebele meu fara toca-toca la cap... Daca mai intreb fetele cum au procedat este pentru ca, evident, un somn ceva mai neintrerupt nu mi-ar prinde rau si, pe de alta parte, imi tot fac griji pentru perioada cand va trebui sa il culce altcineva pe Danut (pe timpul zilei, cand o sa fiu la serviciu). In plus, tare mi-e frica sa nu cada din patul cel mare si n-as vrea sa ma culc mereu cu el ca abia s-a mai dezvatat (hai sa fiu sincera pana la capat, am senzatia ca il si deranjez cand dorm cu el, chiar daca lui ii e drag langa mine, si asta pentru ca sforai cam rau de cand am nascut...hihihi balenuta Willy...). In alta ordine de idei, ai grija si nu mai uita acasa aparatelul ala contra astmei si tare te invidiez pentru silueta pe care o sa o faci, ca si asa tu ai slabit o multime. Mie toti imi zic ca am slabit si ce-i drept ca incap in blugii cei vechi dar la cantar nu se vede, nici cura n-am tinut. Ma gandesc ca o fi cum a zis Dana cu muschii care atarna mai mult :-) ca sigur am facut muschi la cat trag de fi-miu cu ale 13 kg ale lui...

Danaa mi-ai dat curaj, o sa iau si eu, sotiorul meu zicea ca sa luam si mi-a fost teama ca se rupe cu el curand :-). Ma uitam la unul de vreo 60 CAD da nu e la fel de usor si gasisem unul la 30 pe gustul meu la Zellers da nu-l mai aveau in stoc la nici un magazin Zellers din TOronto, desi era expus in toate :-( A, si sa nu uit, apropos de somnicul lui Stefa. Danut a inceput sa doarma seara mai bine, adica in serile bune de pe la 10-11 seara nu se mai trezeste pana pe la 3-4 dimineata, apoi urmeaza trezirile mai dese. El se trezea la fel de des ca Stefa, dar de catva timp nu i-am mai dat san cand se trezea prima data (el se trezeste la 30-40 de minute dupa ce adoarme, parca e ceas). Il iau in brate doar si umblu putin cu el ca sa adoarma. La inceput a protestat, acum adoarme mai repede. Si rezultatul e ca doarme mai mult fara treziri, cel putin eu cred ca asta e cauza. Dimineata sunt obosita rau si n-am puterea sa aplic operatia asta, da trebuie sa incerc o data cand ma voi culca mai devreme (cine stie cand o fi asta).

Grate, multumesc mult de raspuns . Da Patrick n-a protestat cand l-ai mutat din patul vostru in patutul lui? Nu s-a trezit mai des cateva zile, sau ceva de genul asta?

Gabitza nu mai stiu daca ti-am zis, ma bucur mult pentru tine, stiu ce frumos e sa te duci acasa la cei dragi. Drum bun si sa va simtiti "ca la mama acasa" :-)

Bertha ma bucur ca Darius e din ce in ce mai bine. Pupic.

Iuliana tu si graviduta te-ai preumblat o multime, iata ca o iei de la capat cu Rareselul...Pupic dulce.

Acris, eu de acum ma ingrozesc de cum va fi cand voi fi la serviciu, si eu n-am stresul tau acolo, da timpul tot n-o sa imi ajunga si voi fi obosita cand ajung acasa la puiutul meu. Ce fetita cumintica ai.

Diana ce mai faceti voi?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cristina_sm, nici al meu daca nu-i e somn, nu se culca. De obicei il mai las sa se joace, pana vad ca se freaca la ochi si atunci mai incerc o data sa il culc. Pupici micutului tau dulce!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La multi ani David!
Am fost ieri la cabinetul dnei dr. Culcer. Respectele mele pt. dna doctor,dar am fost foarte dezamagita de ce am vazut acolo:un apartament de vreo 2 camere plin ochi cu copii, toate usile deschise, unul pe scaun , unul pe fotoliu, unul pe canapea, o adevarata babilonie.A inceput un copil sa planga, binenteles ca si Sebastian s-a pus pe plans (parca nici nu mai avea aer). Consultatia s-a facut pe o canapea obisnuita (cu o lenjerie obisnuita)-noroc ca mi-am dus eu o salteluta, masurarea cu centimetru obisnuit,etc. La consultat cu greu (Sebastian plangea si se rasucea); m-a linistit, mi-a spus sa las copilul in pace ca este foarte bine. Nu i-a placut ca l-am intarcat de la 7 luni (mi-a zis ca nu trebuia sa-i dau completare), ca nu ar fi trebuit sa-l opereze de hidrocel (ca in general se resoarbe). Ne-a mai dat o luna de Fe (picaturi, nu sirop)si mi-a zis sa-i dau si Zymaflour pana pe la 2 ani
Doctora noastra vine acasa, probabil ca nu sunt eu obisnuita cu cabinetele aglomerate; acasa il examineaza pe toate partile, se joaca cu el,...
Bine ati venit Alus si Julia!

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Buna, mamici!
Fetelor, am avut o noapte alba, al meu bebe s-a trezit de peste 10 ori azi noapte. Nu vroia la san, cum il luam in btare, cum adormea, il puneam in patut si dupa 15 - 30 min. iar se trezea. Il mai punea sotul pe picioare, si dupa ce il puneam in patut se repeta povestea. Ne-a disperat! Pana la urma l-am luat cu noi in pat si ... nimic, zvarcoleala mare. Nu dadea semne ca l-ar durea ceva, i-am luat temp.-37.3 (asa o are mereu), am deschis geamul de mai multe ori sa se aeriseasca, deci nu de caldura. Spre dimineata a adormit o ora si la trezire era ud tot: transpirase si la cap, era ud asternutul( era imbracat doar cu o bluzita si pantalonasi), invelit cu un pled subtire. Sa fie semne de vreo imbolnavire? Deja am intrat in panica.
DanaA sa-ti dau o idee : ciulama cu pui si conopida ( am gatit-o ieri).
Anacami, mie imi e groaza de cabinetele aglomerate, cred ca micutul tau s-a plictisit teribil pana ai intrat!
Irinusha astfel de "surprize" avem si noi de la bunici! Au intentii bune, dar gusturi.....
Va pup pe toate!
alus super poveste romantica!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput