Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
anacami spune:
Buna,
La multi ani Cristina Veronica!
Fetelor astazi am trecut pe langa Sp. Municipal; am vazut un cuplu care iesea din spital cu bebelusul (si bagajul de rigoare).Era asa de mic!!!!Mi-am amintit cu emotie de ziua in care am plecat acasa cu Sebastian ; parca mi s-a facut dor de un nou bebe (oricum nu o sa fie foarte devreme).
Astazi voi merge cu Sebastian la dr. Culcer, sper sa nu avem nici o problema. Mai sper sa nu asteptam prea mult fata de ora stabilita - am auzit ca sunt intarzieri mari la ea.Noi suntem programati la 7 seara, este destul de tarziu. Maine revin cu vesti.
BebeBeca, cu placere!Sper sa ne vedem cu cat mai multe mamici din grupa. Eu vin in week-end (desi va fi mai aglomerat), vineri nu pot pentru ca sunt la servici (daca trecuta ne-am intalnit vineri).Deci, ma inscriu!!!
Poze < 8 luni , > 8 luni
cristina_smn spune:
Salutare, mamici!
Vreau sa incep cu o veste buna pentru noi: Mihaita a inceput sa manance bine, nu prea mai imi refuza mancarea, mai face el talente la carnita, dar tot papa. Ii plac mult fructele, iaurtul si un fel de terci pe care il dau seara - fulgi cereale oparite + 1 lingurita unt + iaurt. Stiu ca nu vi se va parea asa de important, dar pentru noi este o mare realizare, eu care eram multumita daca imi lua cateva lingurite la o masa.
Anacami , si mie mi-ar placea sa mai am unul mic, tin minte cu ce emotie am iesit din spital cu Mihaita, se uitau toti la noi.
Bertha, bine ca Darius se simte mai bine, eu l-am scos pe Mihaita afara cand ii trecuse febra, chiar daca era inca pe tratament. Asistenta de la pediatrie ma avertizase sa nu-l scot, dar micutul nu mai rezista in casa.
Carmen , eu i-am luat lui Mihaita un carut sport de la Baby Care - 2.5 mil., se strange umbrela, dar ca sa il strang nu am unde sa las copilul. Urla daca il las singur in casa, iarr cand il urc este si mai rau - nu poate sta nimeni cu el. Asa ca urc si cobor cu copil cu tot in el (nu este greu carutul, putin doar incomod),vai de operatia mea!
Fetelor, ieri m-a urlat jumatate de ora inainte sa-l culc - nu mai puteam sa-l impac in nici un fel, era un plans plin de nervi. Am crezut ca s-a imbolnavit, ca-l doare ceva, nu-mi dadeam seama ce are. Cand a vazut ca renunt la culcat, il duc in alta camera si dau drumul la muzica, s-a oprit, a inceput sa rada si sa danseze ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic! Eu eram terminata, crezusem ca s-a intamplat ceva de a urlat atat de mult si in halul acela, cand colo el... Ce ne facem cu crizele ne nervi ale copiilor? Are o personalitate ingrozitoare!
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn
acris spune:
dragele mele,
In sfarsit, reusesc sa mai scriu, ca de citit, v-am citit (recunosc ca in graba).
Timpul meu este f. limitat (munca infernala la servici .....am numai cifre si situatii in cap). Ajung acasa epuizata (pe la 18.30) si trebuie sa o iau de la capt.
Acum ca a venit vremea asta frumoasa, mi s-a facut un dor nebun sa ma plimb cu fata mea asa cum faceam asta vara....Se plimba tati acum...
Aseara am reusit sa scap mai devreme de la servici (pe 17.00)asa ca am iesit la plimbare cu Amalia. Frumos. Am stat pana s-a intunecat de-a binelea. Amy a fost numai intr-o joaca cu ceilalti copii (avem un vecinel de 2 ani si jum si o vecina cu fix un an mai mare decat Amy).
Ce-a fost de ea.....Dar m-a cocosat....Acum nu mai vrea sa o mai tinem de manutza...vrea sa mearga singura...si mi-e cam frica sa nu se loveasca...mai ales pe strada, pe trotuar....
Avem un dintisor (am inceput cu cei de sus), acum se vede si al doilea de sus (incisivii sup.). Nu prea mai mananca...Sa fie din cauza lor????
Tot ce vrea este iaurt, portocale si biscuiti. IN rest, gusta de 2 ori si gata, refuza categoric....
Plus ca sunt disperata ca nu am timp sa-i fac budinci sau sa incerc miile de retete care le tot strang si nu le fac.
De dormit, doarme f. bine. la fel ca Ayumi procedeaza si Amalia. Isi cauta biberonul cu ceai, il ia si bea pana adoarme.
Mititca, stie ca trebuie sa ma odihnesc si eu....
O saptamana o voi duce la mama pt. ca ne apucam de zugravit la noul apartament (cu 3 camere, decomandat, super mare). Deja ma ingrozeste gandul ca nu o voi avea langa mine
Cam atat despre noi.
Va pup si mai vorbim.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
Grate spune:
Irinel,
Uite ce fac eu: seara inainte de culcare ii dau sa manince ceva fainos si caldut(cereale cu lapte si unt), apoi il las 30 minute sa-i digere stomacul, dupa care il pun la sin iar cind stiu ca s-a saturat , il pun in patuc, daca am norocul sa adoarma la san e bine, daca nu, tot in patuc il pun , pe perna mare, si il netezesc pe burtica sau piept pina adoarme. Daca vad ca nu-i este somn inca, nu-si freaca ochisorii, nu-l culc, ca ma chinui degeaba. Cred ca perna ii ridica trunchiul si capusorul si doarme mai comod iar mincarea il tine satul toata noaptea. Asa imi explic eu, acuma ramine sa tragi tu concluziile. Bineinteles ca as vrea din tot sufletul sa dormiti voi toate noptile intregi. Ieri iarasi mi-a dormit puiul bine, s-a trezit o data pe la 2, trezit si in picioare, l-am pus inapoi cu capul pe perna si a adormit, nu l-am alaptat.Poate e si din cauza plimbarilor pe care le facem de minuta ziua prin casa. Ziua doarme de doua ori a cite 40-1ora. Va pup si bafta!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
alus spune:
Buna fetelor. Sunt o mama noua pe acest forum. Am o fetita de 8 luni si 3 saptamani, S-a nascut pe 23 iunie 2004 la ora 13 si 50 de minute, Apgar 10/10.A fost copilul nr 5637 nascut in acest an in acel spital.
La nastere 3200g 52cm
1 4450g
2 5500g
3 6900g
5 8150g
6 8900g
7 8880g
Primul dintisor 8.12.04 (5 luni), al 2-lea 28.12.04 (6 luni), al 3-lea
9.03.05 (8 luni)
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Grate spune:
Bertha, multumi de aprecieri si sa dea Domnul sa va doarma si voua puiutii mai mult noaptea si sa tina si la mine cit mai mult faza!Pupacioi si multa sanatate lui Darius cel frumos si scump! Febra poate fi de la dintisori iar daca nu-i curge nasucul inseamna ca nu e raceala si e bine sa-l scoti afara, cred eu, dar nu stiu sigur. Voi sunteti pe listuta?
alus spune:
Imi pare rau sa recunosc dar nu stiu cum sa scriu informati despre ea cum aati scris voi in acele liste deci a scris aici, as fii foarte recunoscatoare daca mati ajuta. Multumesc Alus
Alus+Julia
Grate spune:
Bine ai venit Alus!
Sa -ti traiasca Julia, eo scumpa si o fetita foarte frumoasa!
Suntem foarte nerabdatoare sa va cunoastem! Povesteste-ne despre voi.
alus spune:
Multumesc foarte mult Grate. Din pacate eu nu locuiesc in Romania de 11 ani . Imi este tare dor de ea. Anul viitor eu si sotul vrem sa ne vacem o mica vacanta in tara . Cred ca sa schimbat foarte mult de cum am lasato.Acum locuiesc in Polonia. Eu mam nascut in Bucuresti. M-am casatorit acum 7 ani in Polonia. Sotul meu este de origine lituaneza, numai fetita mea este get beget polonezaImi pare tare rau ca aici nu cunosc pe nimeni din Romania.
Alus+Julia