Analize sarcina

Analize sarcina | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa fac
-CMV,
-Listeria,
-Toxoplasma si
-Triplu test.

Va rog sa-mi recomandati unde sa le fac, atat din punctul de vedere al calitatii, cat si al pretului.
Va multumesc!

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu le-am facut la Institutul Cantacuzino , acolo m-a trimis dr mea, a zis ca sunt buni, de costat au costat 3.500.000 lei anul trecut prin septembrie, acum nu stiu cat mai sunt dar nu cred ca s-au scumpit, tot acolo fac si sumarul de urina in fiecare luna , asta e gratis daca ai trimitere de la medicul de familie

triplu test l-am gacut la giulesti si a fost 450.000 lei
numai bine si multa sanatate

Adriana si bebelinul 33+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Intra pe www.cantacuzino.ro si afli preturile la analize, mai putin triplul test. Vezi ca Toxoplasma si CMV sunt formate din cate 2 componente: IgM si IgG. Le calculezi si pe alea. Gasesti preturile pentru fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu nu recomand Cantacuzino...sper sa nu se supere nimeni.
Daca vrei mai multe informatii vorbim pe PM.
In schimb ca pret-caliate: MEDICOVER.
Multa sanatate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Lulu, eu stiu ca triplu test se face gratuit la "Emilia Irza" - este chiar langa facultatea de constructii.Cel mai bine ar fi sa dai un telefon inainte si sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Lulu, nu e cam tarziu sa faci acum CMV, Toxo si listeria?

Eu am facut la medlife, dar nu am fost foarte multumita, pentru ca a durat foarte mult listeria si cum eu eram deja in tratament cu antibiotic trebuia sa stiu intr-un numar de zile rezultatul pentru a nu opri administrarea antibioticului.

Deci, sugestia mea este sa intrebi bine inainte cat dureaza, ei lucrau pe loturi si pana nu li se umplea masina nu dadeau drumul (cel putin asha am inteles eu).

Multa sanatate,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

La Cantacuzino sunt cele mai bune preturi si este unul din centrele de laborator serioase.Rezultatele ti se vor da in maxim 2saptamani.
Triplu test se face gratuit laINSTITUTUL DE OCROTIRE MAMA SI COPILUL[fost EMILIA IRZA] in cadrul laboratorului de genetica.Acolo iti recolteaza sangele ,fac dozarea de HCG,estriol,alfa feto proteina,si calculeaza si riscul,insa ti se va cere completarea [de catre medicul ginecolog]unui formular tip care sa specifice varsta mamei, varsta sarcinii etc. Sfatul meu este sa mergi cu trimiterea laIOMC pt a-ti da formularul si apoi sa mergi la medicul ginecolog pt completarea lui .Datele trebuie sa fie cat mai exacte pt ca impreuna cu rezultatele concentratiilor serologice vor fi introduse in calculator,in cadrul prgramului de calcul al riscului.Rezultatul il vei avea in 3-4 zile de la recoltare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pe unde este acest centru? Aveti un nr. de telefon?

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

INSTIT. DE OCROTIRE MAMA SI COPILUL este in TEI,langa facultatea de constructii,vis-a-vi de parcul[lacul]TEI,pe linia tranvaelor 16,17 si a autobuzelor 182,282.Telefonul este2422713 si ceri laboratorul de genetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna,fetelor!

Sunt tare nedumerita pentru ca mie nu mi s-a dat sa fac toate aceste analize.Am inteles ca triplul test nu se face decat cand sunt anumite probleme la cererea dr.ginecolog,dar restul?CMV,Listeria...nu mi s-a specificat nimic despre ele.Eu sunt in sapt.17+.Oare voi fi trimisa pt aceste analize mai tarziu?Trebuie sa-mi fac probleme ca nu le-am facut???
Va rog sa ma lamuriti si pe mine!!!

Giana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

nini mie nu mi le-au dat sa le fac...nu mi s-au dat nici la prima sarcina dar aici in pitesti dr nu iti recomanda asa ceva...concluzia mea este ca doar in buburesti 9sau in centrele mai mari0 ti se da sa faci asa ceva caci in orasele mai mici nu se fac.....si ar insemna sa te trimita la bucuresti sa le faci si probabil ca le e teama sa nu te piarda ca si client...asta e explicatia mea! alta nu am..caci nici mie nu mi s-au dat aceste analize, decit cele de singe si stiam ca la bucuresti se fac....
asta e....

Mergi la inceput