Bebelusi de sept-oct 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

help!!!!!!!!!!!!!!!!


Stiu ca se plangea cineva ca nu-i iese piureul de mar in blender decat cu bucati mari prin el . Ce sa fac? invatati-ma caci si eu am aceeasi problema - nu iese piureul f.f. fin. Sa-i pun apa? Sau ce secret aveti?

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Mada care va sa zica ai trecut prin München si nu ai zis nimic la plecare , ca poa ne vedem un pic la ochi.

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Mel _g iese fin cum nu ,poate ca tre sa tai
bucatelele mai mici dar chiar si mari le am lasat si tot au iesit ... probabil trebuie sa insisti nitel!

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mel_g, da, zic si eu ca trebuie sa insisti mai mult daca e vorba de mere crude si sa le tai in bucatele mici inainte si, daca tot nu iese, poti pune putin suc pentru bebelusi sau niste stropi de laptic (astea sunt lichidele folosite de mine la piureuri;sucul il folosesc mai mult la fructe, iar lapticul din biberon la legume). Eu i-am facut ieri piuree din dovlecel+morcov+broccoli+orez+cateva picaturi de lapte si a papat tot (l-as fi papat si eu, asa gustos era). Legumele le fierb la aburi (sa-si pastreze vitaminele si gustul). Tot vreau sa-mi iau o oala speciala sau un aparat de fiert mancarea in aburi, dar ori uit cand ajung la electrocasnice ori nu mai ajung. Un aparat din ala e vreo 70 de euro oricum si metoda inventata de mine e gratis: o sita pusa deasupra unei cratite cu apa clocotita, legumele punandu-le in sita respectiva si acoperind-o cu un capac.Se fac in 10 minute si rezultatul e super.Am scris treaba asta ca poate o sa serveasca cuiva.
Eliana si Cristia, La multi ani! pt. ieri. Sorry ca nu am reactionat la timp, dar ieri am avut musafiri si apoi am fost la cumparaturi si la spectacol (one-man show cu un actor si vedeta TV care o sa ne devina un soi de var vitregin iunie).
Alma a muscat ieri din marul din care papam eu si a inceput sa planga cand i l-am luatSi a spus azi dimineata "pa", prescurtare de la tati in olandeza.
Plec iar in oras. Ne recitim diseara. Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna din nou, voi fi scurta ca ma bruiaza rau Gogo.
Aissa, mersi pt lista, linkul e http://community.webshots.com/user/andreeaoracle si celelalte date ale Ralucai sunt: 3.350kg si 49.5cm, DPN 7.10.2004
Mihaela, si Uca ia fier de 2 luni fara a i se fi facut in prealabil nici o analiza, ci fiindca in luna cu Revelionul a luat in greutate doar 400g. Plus Sanosol. Fierul ii place ca are gust de ciocolata.
Acum am venit de-afaras= dar nu mai pot scrie... pe curand ca Gogo se uda toata cu saliva si mai si chiuie la maximum de decibeli (maximul ei ca la mine limita de suportabilitate e mult sub)
Pupici pe curand!

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm) http://community.webshots.com/user/andreeaoracle
http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu fac piureul de mar pe razatoarea de sticla si iese fin. Pentru cat piure mananca Alexia nu are rost sa pun blenderul in functiune.

Vroiam sa va intreb despre cerealele cu fructe daca au chiar praf de fructe in compozitie sau doar aroma de fructe si care sunt cele care nu constipa. Noi mancam acum fulgi de orez si facem kk cam rar.


Am facut azi cateva poze, daca vreti sa le vedeti sunt aici: http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=297646294



Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, sunt tare in urma cu cititul, cu scrisul nici nu mai spun. La multi ani! bb-lusilor la care nu am apucat sa le urez.
roandre, multa sanatate Alexiei.
Noi am facut si vaccinul 3(in sold de data asta), am scapat fara febra . La ultima masuratoare aveam 63cm si 6.700kg. In 2 sapt. incepem si noi diversificarea cu legume, ce-i drept mi-e cam groaza. Vad ca voi sunteti specialiste . Numai bine!

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:


Mcm, nu stiu daca la asta te referi dar eu i-am dat maimuticii mele cereale cu lapte de la Milupa cu mar si morcov o luna si ieri am luat cu banane. Cele cu mar si morcov n-au constipat-o deloc si pe cutie scrie "pulbere de mar si morcov", iar din acestea cu banane a papat aseara vreo 7 linguri=> un castronas si a facut kk azi dimineata chiar mai usor decat normal si mai moale. Bafta! Cred ca link-ul tau e cel in care vezi tu pozele logata deja...
Am si eu un link lungan ()cu poze de azi http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeaoracle/album?.dir=73d5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andreeaoracle/my_photos
Pupici!

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm) http://community.webshots.com/user/andreeaoracle
http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele
noi tocmai am venit din parc a fost o zi ff frumoasa aici, a venit primavara ce mai...
mari74 nu am stiu ca in Munchen locuiesti, la profilul tau nu apare orasul unde stai.
Oricum din pct meu de vedere esti o norocoasa e un oras superb, eu am mai fost in Frankfurt si Koln, dar nu am fost asa impresionata ca de acesta.
Mi-ar fi placut sa ne intalnim.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

http://community.webshots.com/user/marcrisalex

Asta e link-ul bun.



Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput