Balante (dez)echilibrate (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multam mult Andreea Sa iti traiasca baietelul Cary si sa aveti parte de o petrecere cat mai frumoasa, sa ne povestesti cum fuse

Mello motanelul iubit

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Cary - am raspuns si la Pm... daca mai vrei detalii, sunt aici !
Petrecere frumoasa si vreme buna ! Abia asteptam povestiri si poze...
Week-end placut tuturor si multi pupici ! Desi cred ca de mine nu scapati nici maine...
Ce-o fi cu Ticka de n-a mai aparut azi...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Cary, sä pupi pe Axel si din partea mea!

La multi ani!, sä creascä mare, sä fie sänätos si sä vä aducä multe, multe bucurii!
Petrecere frumoasä!

Ticka parcä era "restantä" cu un week-end la munte. O fi reusit sä isi implineascä dorinta!

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Am sosit in miezul diminetii ca sa apuc azi calculator,ca pe la 8.30 se trezeste trupa de soc si intru in priza!

Vad ca Andreea va lamurit cine e Axel,va multumesc pentru urari,toate bune si pentru puii vostri si pe luni seara sper sa va pun niste poze.

Iarba-verde NU o pot amana pe duminica,deoarece am sedinta generala la bloc,unde sotul meu este contabil si a trebuit toata saptamana sa facem situatii,asa ca e musai mort-copt sa fie prezent,tine de la 10-13.

Si acum o stire:
CANCERUL TRATAT DE CEAIUL VERDE!

Substanta chimica extrasa din frunzele ceaiului verde(polifenolul EGCG)ar putea fi in viitor baza unor medicamente impotriva cancerului.
ACEEASI substanta in exces,administrata in timpul sarcinii,ar putea provoca nasterea unor copii cu malformatii.

W-E placut!

Mergi la inceput

La multi ani Axel !!! Sa ai o viata minunata ! Sa iti traiasca Cary si sa te bucuri de el !
Se pare ca sunteti norocosi, parca se vede o raza de soare...
Distractie placuta !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Neata ! Din fata unei ...
Intrasem sa vad daca a avut timp Cary de vreo scurta povestire... sau de vreo poza.
Si sunt f fericita ca-i asa frumos afara si mergem sa ne motorizam...
Succes maine in prima zi de munca Cary si acomodare usoara ! Nu ne-ai zis daca poti intra si de la munca....
Pupici si o zi minunata !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

In sfarsit si eu la apel.
Multumesc Andreea pentru urari,inca nu stiu daca mai am net la servici,caci in birou(cand am plecat eu)erau 7 calculatoare si doar 2 erau legate la NET,banuiesc ca s-a bagat cineva pe al meu(care era unul dintre cele 2)si nu e frumos sa sar in sus,inca din prima zi,pe noul proprietar;o sa vad cum sta situatia.

Gratarul s-a amanat pe un w-e mai frumos,fara nori si vant,asa ca dimineata am fost in Herastrau,iar dupa amiaza am avut o invitata,copiii s-au jucat si au topait in toata casa,s-a papat tort si prajituri si nu s-a petrecut nici un incident ne dorit.

Axel a fost super cuminte si nu si-a bagat mainile in tort,precum a facut Rebecca la aceeasi varsta.

Pentru a servi si voi o bucatica de tort si a viziona pozele trebuie s-o asteptati pe Zana cea Frumoasa si ISCUSITA..........,inca nu ati ghicit...........va las'sa asteptati pana maine,cand o sa apara!

Pana atunci va doresc o saptamana buna,cu multe realizari si BANI MULTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

pentru Axel !

Am intrat asa, in fuga, fiindca tare dor mi-era de voi .

In seara asta am dus-o pe Oana la bunici, maine dimineata vin muncitorii.
Ce ma asteapta, fetelor, vai de mine .
Dar macar sper sa iasa ceva frumos.

Vad ca Ticka inca nu a aparut. Sper sa nu se fi intamplat nimic grav. Maine seara intru din nou, sa vad ce ati mai facut, sa vad poze (Cary ) si sa aflu vesti despre Ticka noastra.

O saptamana buna va doresc tuturor !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Iaca va pupacesc si de la sercici,unde o sa-mi servesc cafeluta.
Nu prea stiu cat de des o sa fiu pe DC,dar o sa ma stradui,stiu ca stau un veac pana incarca o pagina,dar asta e.
Tastatura merge nasol rau si bomboamna de pe tort este ca NU am calculator,DAR vin prospaturi!

Mergi la inceput

Dana - tinem pumnii sa treci usor, ca stiu ce inseamna muncitori in casa...si sper sa-ti iasa asa cum vrei !
Cary - multa putere de munca... !
Tickaaaaaa - pe unde umbli ??? Hai zano, ca abia asteptam sa vedem pozicile... si ne e dor de tine !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput