Balante (dez)echilibrate (13)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Cary spune:
Azi sunt super matinala.
Este ziua de curatenie,dar voi incepe cu BANCA care deschide la 9.00,asa ca afacerile(munca)sunt pe primul plan,apoi curatenia si o mica pregatire pentru Onomastica lui Axel.
Sper ca sambata sa plecam la tara,la un gratar impreuna cu niste prieteni,iar pe seara o sa vina vreo 3 copilasi.
Andreea e super moto,sa aiba viata lunga si sa faca pui,ca asa o sa ajunga si unul la mine!
Carmen FELICITARI!,sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte numai de fericire pe noul drum in 2!
Salmida pe mine ma inveseleste rau de tot primavara,cand natura da in parg si eu as sta numai afara,ma bucur ca se lungeste ziua si am timp de mai multe,copiii pot merge afara mai mult timp si eu imi vad de ale mele.
La 18 grade e pacat sa stai in casa!
Pe curand ca fug la treburi.
dana_ene spune:
'Neata balante frumoase !
He ! He ! He ! Sunt foarte vesela, fiindca aseara a venit Cosmin acasa
...
Mama, mama, ce bine a fosttttt !!!!!!!!!!!!
------------------------------------
Oana a fost in al 9-lea cer. Nu a stat decat langa taica-su, l-a pupat, l-a strans in brate, aproape ca nici la dush nu l-a lasat in pace, a stat tot timpul langa usa baii, a ciocanit in ea si l-a strigat "ta-taaa, ta-taaa".
Iar el era topit, ce bine i-a parut ca fiica-sii i-a fost dor de el .
Ei i-a adus o gentutza sub forma de catelus, iar mie o caseta de bijuterii artizanala, din lemn de abanos si ornamentata cu metal aurit. Superba !
Si pe mine ma binedispune primavara.
Am auzit, insa, ca sambata aceasta iarasi se strica vremea, ca va ploua .
Sper sa nu tina mult.
Carmita, felicitari . Sigur va fi vremea frumoasa saptamana viitoare !
Andreea, super moto . Daca mi-a placut mie, daramite lui Vladut ?!
Frumos cadoul, frumos tortul, excelenta ziua lui, BRAVO !
Cary, onomastica lui Axel ? Cand ?
Succes la banca.
Carmen.cita, si noi am facut saptamanile trecute schimbari de look si cumparaturi. Neaparat sa trimiti poza cu noul look, ca sa completam frumusetile din zodia balantei.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
vlada spune:
Neata ! Apuc si eu sa beau o gura de cafea cu voi ,fiindca Vlad inca nu s-a sculat ...va dati seama cat de tare l-au doborat emotiile de ieri...
Cary - spor la treaba si vreme frumoasa, ca-i super la gratar si iarba verde !
Dana - cred ca a fost topit sotul...stiu cum e al meu....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
carmita_baby spune:
Mama mia fetele, dar matinale sunteti.. Eu m-am trezit cu chiu cu vai ca tre` sa merg la dentist, cand ma intorc trag din nou pe dreapta
Cary si Dana va multumesc pentru felicitari noi de fapt stam impreuna de 1 an jumate si exact in ziua vom cununiei sarbatorim 2 ani de cand ne cunoastem, 2 ani sper fericiti. The best choice of my life!
Va pup ca tre sa fug la dentist grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Carmen
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
dana_ene spune:
Tickaaaaa, unde esti ???????
Dragele mele, va doresc un week-end minunat !
Eu - asa cum v-am mai spus - o sa fiu in concediu saptamana viitoare (cu santier in casa ).
Abia astept sa vad ce-o sa iasa, insa !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Cary spune:
Hop ca m-am intors!
Sper sa am maine vreme frumoasa ca sa pot trage un gratar,caci altfel pica planul si e cam nasol!Inca nu i-am cumparat cadou,asa ca sunt in panica mare!dar avand in vedere ca o sa primeasca atatea......poate scap basma curata!Cam in genul motoretei am o tricicleta super colorata care a fost a lui Rebi asa ca ii trag un dus si e ca noua!!!
Ticka si
.
Dana-nebunatico ce ati facut voi azi noapte?ti-a fost dor rau de tot???ca la Oana e normal.
Sper la treaba si sa pui poze sa vedem cum e dupa ce scapi de santier.
Carmen iti plang de mila,eu nu-l sufar pe DINTZAR!ma duc cu mare groasa la el,ca mie frica de mor!
Va doresc W-E placut si insorit,dar sper sa mai apar pe ziua de azi!
Pupici tuturor!
Salmida spune:
Intru si yo in vitezä sä vä doresc un week-end insorit si fericit!
Vuzui poze si moto de Vlädutz frumoase, pe dana si oana fericite
, pe Cary vrednicutzä,
pe carmita in asteptarea zilei mari
si in drum spre "felcer"
; am citit cum sä pregätesc cafeaua carmen.citei
, neapärat la prima orä si scuzati neuronul bolnav de astenia primäverii dacä am omis pe cineva.
ticka, tocmai am vorbit cu un cintezoi sä iti trimitä gandul nostru; te gäseste el, oriunde te-ai afla!
V-am pupat!
carmita_baby spune:
quote:
Carmen iti plang de mila,eu nu-l sufar pe DINTZAR!ma duc cu mare groasa la el,ca mie frica de mor!
Da` nici mie nu imi place sa ma duc, da` n-am avut ce face ca dentistii din Romania la care am fost si-au facut treaba doar pe jumatate si aici a trebuit reparata. Slava Domnului ca n-a durut
![](cool.gif)
Azi ne mutam pe bune in Belgia, ca variem intre Olanda si Belgia in ultimul timp, cu sediul mai mult in Olanda si in viitor vom varia tot asa, dar cu sediul in Belgia pana vine primu` bebe, dupa care o sa mutam sediul(locul unde petrecem mai mult timp) in Olanda.. Am reusit sa va ametesc inca?
![](ups.gif)
Cary nu prea am inteles bine, Axel este baietelul tau? Si o sa razi de intrebarea mea
![](icon_smile_tongue.gif)
Salmida, Cary, Ticka, Carmen.cita, Dana_ene, Vlada va pup pe toate si va urez un weekend cat mai placut
![](pupic.gif)
Carmen
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
vlada spune:
Hai ca ma bag io sa raspund...e ziua de nastere a lui Axel pe 19 martie ! Cunosc, ca suntem colege si la grupa de pici...
Din pacate, toate previziunile dau ca sigura ploaia maine..dar se pare ca duminica va fi frumos, nu puteti amana ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea