Mamici de martie - aprilie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
oanamc spune:
Din pacate nici eu nu ma pot abtine sa fiu un pic incisiva la adresa lui Darael(cu toate ca suntem din acelasi oras
)si ma alaturi Roxanei...
Dragul nostru Darael,esti singurul prieten masculin care ne viziteaza si ar trebui sa te rasfatam, dar suntem toate cu burtile la gura "din cauza" unor "semeni" de-ai tai...

asa ca nu putem trece cu vederea parerile unui barbat despre nastere:Las-o balta!!!Cel putin pana cand unul dintre voi va naste....In legatura cu mesele bebelusilor cred ca nu ai inteles ce am spus eu sau ai simtit nevoia sa intaresti afirmatia.Daca e asa, e OK, daca nu, declar RAZBOI!!!!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)
ninocikap spune:
buna tuturor,
astazi avem o luna de cand suntem 3 in familia noastra.
v-am scris povestea noastra la nasterea pe glob.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45378
sper ca m-am descurcat cu indicatiile unde gasiti povestea.
va pup si mai va scriem si mai tarziu cand ne intoarcem de la controlul de o luna la medicul de familie.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
oanamc spune:
Clio, pozele sunt minunate!Esti frumoasa...sper sa nu te superi pe mine...esti mai frumoasa cu burtica....
ninocikap spune:
tot eu, ca am uitat sa va intreb ceva.
de fapt pe cele care au mai nascut pana acum si nu sunt la prima sarcina, e posibil sa imi vina deja ciclul, dupa 4 saptamani de la nastere? de aseara am o scurgere nu foarte abundenta dar care este clar rosie nu cum era pana ieri dimineata un roz foarte deschis.
Nicoleta
andira spune:
Clio, arati super!!
Bravo tie! Poate ne vedem la spital...![]()
Maine ma duc la control, tu cand mai dai pe acolo?
oanamc spune:
La multi ani,Mihai Alexandru!
Nicoleta, m-a emotionat povestea voastra, e minunata!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)
mamacita spune:
'Neata!
Da'belicoasa mai esti,oanamc,draga!Tu ai dreptate in jumatate din ce spui si eu am sustinut acelasi lucru:una e sa vezi,alta sa simti pe pielea ta!Dar in partea cu burtile la gura din cauza barbatilor,las-o mai moale,ca doar n-am fost violate,am avut participare egala la nr.de actiuni.Cat despre cele prin care trecem acum si ei nu le pot "experimenta"decat prin solidaritate,va fi talentul nostru sa-i facem sa"plateasca"dupa aceea,prin ajutorul lor specific barbatesc dar atat de necesar si pe care multi in ziua de azi uita sa-l acorde odata ce s-a terminat petrecerea cu baietii ca li s-a nascut copilul.
ninocikap,toate povestile de nastere,dupa cum ai spus,sunt la fel de frumoase si interesante;a ta,in particular,mi s-a parut ca emana un calm si o implinire aparte
.Felicitari

si sa-ti traiasca uriasul
,pe care de-abia asteptam sa-l vedem in poze,atunci cand vei putea!
hiroral spune:
Buna dimineta!!
Ninocikap multumim frumos pt frumoasa poveste! La multi ani lui Mihaita sa creasca mare sanatos si voios!!Eu una am prins putin curaj si incredere citind-o si sper ca totul sa se termine cu bine si sa nastem toate cu bine!
Clioti-am vazut si eu pozele si esti o frumoasa graviduta ca de altfel toate burticile de pe forum.Imi zicea cineva ca cea mai frumoasa femeie e femeia insarcinata...
Cu diferenta asta de fus orar eu nu va pot citi decat dimineta ce a-ti postat voi ieri de ex si am vazut ca s-a discutat despre nastere..Mi s-a facut o frica stiiind ca mai am putin si...dar cum zicea si Roxana nu o fi el dracu chiar atat de negru si cu Dumnezeu inainte..
Eu m-am interesat aici la o prietena cam cat ar costa epidurala si..
am sa incerc sa vb cu doctorul,insa ce am aflat este ca daca te iau durerile noaptea nu-ti fac.Anestezia o fac doar ziua pana pe la 6 8 seara.Acum cum o vrea Domnul!
Hai ca mai incerc sa intru mai tarziu cand e discutia in toi...
O zi buna tuturor si nastere usoara celor ce sunt pe ultima suta de metri!
Raluca&bebelusa 37 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
oanamc spune:
Cer scuze daca "tonul" meu a fost atat de razboinic.Cred ca m-am trezit cu fata la cearceaf...

In fine, azi m-am certat cu toata lumea...cred ca e cazul sa iau o pauza si sa merg la plimbare 

rrox3 spune:
Clio arati foarte bine in poze!
Ninocikap poate fi o menstruatie la 4 saptamani dupa nastere. Desi daca alaptezi fara sa folosesti si alte suplimente ca sa-ti hranesti puiul, se intampla rar sa ai o menstruatie. Am mai auzit si de o sangerare destul de mica cantitativ care apare cam la 3 saptamani dupa nastere. Daca cumva e abundenta sau cu cheaguri suna-ti neaparat medicul, daca nu, nu-i o problema.
multi baietelului tau! Ma duc sa citesc povestea.
Mamacita fiecare membru al forumului are un semn care-i arata sexul, bineinteles daca a fost sincer cand s-a inregistrat. Multumesc de oferta sotului tau ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+