Mamici de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Dragelor, dar greu poata sa tina omul pasul cu voi! Ati scris asa de mult de o zi de cind n-am mai intrat pe forum! Cred ca eu sint mai greoaie nu numai la dar si la scris
va sarut pe toate si urez multa sanatate noilor mamici si minunilor lor: Anca Micaela, Giuliatm, dariaevelin, smmmiha, Ana71. Sa fiti fericite alaturi de puii vostri. Puiutzi, bine ati venit pe lume!
Lorelai, am vazut si eu pozele cu printzesele tale, sint dulci foc! Sa-ti traiasca!
Cristina two, felicitari pentru perechea pe care o sa o ai! Asta da binecuvintare!
Mamacita, se pare ca esti cea mai activa pe forumul asta! Si de un real ajutor!Multumim pentru sfaturi si rabdarea de a raspunde la toate intrebarile (si eu, pe hazbandul meu, cred ca l-am innebunit cu intrebarile de cind am ramas gravida! - e mare lucru sa fie cineva de specialitate care sa ne inteleaga ingrijorarile in perioada asta si sa aiba rabdare cu noi!) POvestea ta cu tzigancile m-a uimit! DE-a risu' plinsu'!Nu credeam ca se mai poate intimpla asa ceva!
In alta ordine de idei, am vazut ca toate va plingeti de sentimente contradictorii. Si eu sint cam la fel de o vreme. Pe de o parte ma simt din ce in ce mai greoaie si neputincioasa si vreau sa apara cit mai repede,nu mai am rabdare sa-i vad fatzuca si sa-l tin in brate si sa-l alint, iar pe de alta parte ma copleseste necunoscutul, ma gindesc ca poate nu sint in stare sa am grija de el cum trebuie si atunci sa mai stea acolo la caldurica. Vad ca voi vorbiti de mame care vor fi cu voi la nastere si dupa, eu din pacate voi fi singura. Tatal meu a avut probleme serioase de sanatate de curind si mama nu poate pleca pentru mult timp! Ce bine ar fi fost a fie aproape de mine! MAi ca-mi vine sa ma teleportez! Voi veni cu bebe in Romania probabil prin august!Asta e singura mea impacare!
Am vazut de asemenea ca scrieti despre placenta imbatrinta. Nu sint prea informata in legatura cu subiectul asta. Imi spuneti si mie cum se constata daca placenta e imbatrinita sau nu? Care sint caracteristicile pentru asemenea diagnostic?
Eu incerc de vreo saptamina sa asez camera lui bebe si n-am reusit nici acum. Casa e cu fundu'n sus si parca sint din ce in ce mai panicata ca n-o sa mai am timp destul (desi mai am o luna pina nasc!)Si asta probabil ca ma simt din ce in ce mai dependenta de sotzul meu si nu-mi place, dar trebuie sa recunosc ca sint din ce in ce mai handicapata. Ma agit 10 minute si trebuie a ma odihnesc doua ore! Eu nu inteleg cum unele din voi povesteau pe aici ca fac curatenie, spala, calca, etc. Cum de aveti energia asta, fetelor? Ca eu simt ca nu mai pot. Si nu va inchipuitzi ca am fost cine stie ce lenesha inainte! As fi fost in stare sa am grija de trei case iar acum de-abia am grija de mine!
hai va pup, ca m-am intins cam mult si sa veti un weekend placut si insorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

N-am mai apucat sa scriu de ceva timp insa v-am citit cat de des am putut. Felicitari pentru fetele care au nascut deja si nasteri usoare pentru cele care urmeaza.
Sa ne laudam si noi...avem un nou membru in familie din 11 martie, Stefane, azi a implinit o saptamana, e cuminte, mancacios ca nici nu pot tine pasul cu el, eu nici nu stiu unde baga atat. Cand nu doarme el mananca.

Pt sughit, eu il pun la san si intr-un minut, maxim doua se linisteste. Metoda asta am aplicat-o si cand il alaptam pe Jonathan si la fel de bine a mers.

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mamacita, eu zic sa nu iti faci griji ca ai fi sperietoarea forumului.
Ce-mi place mie la ceea ce scrii tu, este ca dai o gramada de explicatii care iti pun un pic logica la munca (chiar daca prima reactie este sperietura) si parca nu mai e nici dracu' chiar asa de negru dupa aia. Tu povestesti prin prisma unei activitati de documentare (foarte temeinic facute as zice) sau prin prisma experientei tale de doctor in maternitate. Tocmai din aceasta cauza mesajele tale mi se par mai putin panicoase decat alte povesti (de genul "am auzit ca ...").
Exceptia ar fi faza cu tigancile, dar probabil ca aici a scapat amprenta personala de viitoare mamica, fiind tu insati ingrijorata de asta. Dar iti aduc aminte ce ai zis despre nasteri usoare - sunt doar niste exceptii - si adauga aceleasi cuvinte la istoria cu tigancile.

Dupa povestea asta, mi-am dat seama cat de stupida am fost sa ii cer lui tati sa stea catelus in fata salii, ca doar nu e sala de nasteri singurul loc unde s-ar putea intampla asa ceva. Nu zic ca nu trebuie sa veghem asupra lucrurilor astora, dar nu e nevoie sa ne stresam mai mult decat e cazul. Bebeii nostri au nevoie sa fim linistite ca sa creasca ei frumos.

Asa ca fetelor, capul sus si mai putina panica. Grijile noastre pentru bebei au inceput in ziua in care am vazut ce-a de-a doua liniuta roz. Si n-o sa se opreasca niciodata. Doar vom inlocui o grija cu alta de la o zi la alta.

JOS PANICA ! Si bebeii sa fie sanatosi si sa nu-i stresam prea tare cu grijile noastre.

V-am pupat pe toate,
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Adela P, felicitari pentru cel de-al doilea baietel. Sa creasca la fel de frumos ca Jonathan, care din poze se vede ca e un scump tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Si eu sunt de acord cu ceea ce ai spus Danuta t;Mamacita nu este sperietoarea forumului!Pe mine ma bucura faptul ca este cineva avizat profesional care ne poate ajuta cu explicatii si de cand am intrat pe forum am invatat multe de la ea;Mamacita tine-o tot asa!

Teodora si bb34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Buna dimineata fetelor

Am intrat sa va dau o veste mare: a nascut Zuzunaki la 6,24 un baietel minunat de 3,820 si 52 cm,cu nota 10(scorul). Amandoi sunt bine,si abia asteapta sa se intoarca acasa impreuna

Eu o sa intru unpic mai tarziu sa va povestesc,dupa ce reusesc sa citesc tot ce a-ti scris

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

pentru Mamamcita!!!!
pentru Mamacita!!!!
Ce te-a gasit???? Esti o comoara, aici, printre noi!!!

Fetelor,m-am trezit cu niste dureri in abdomenul inferior de era cat pe-aci sa-mi sun medicul...In plus mi se mai si intareste burtica destul de des...Of, nu inteleg, nu stiu cum sa deosebesc ceea ce mi se intampla in burtica...
Sunt asa agitata...Chiar nu stiu cum sa ma linistesc.Voiam sa merg de luni impreuna cu sibip la niste cursuri pentru gravidutze, la Giulesti, astazi trebuia sa merg iau o adeverinta de la medic cu care sa demonstrez ca am voie sa particip la cursurile acestea, insa...nu mai am nici un chef...

Asa ca o sa o las balta pentru moment...Sau poate imi revin intre timp

Clio si bebelusa +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Zuzunachi sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos si papacios

Clio si bebelusa +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Adela P, Felicitari pentru Stefane! Sa fiti sanatosi ca se vede ca Stefane va avea parte de o familie foarte frumoasa! AM vazut pozele si cu Jonathan !!!Celorlate mamicute care au nacut recent le doresc la fel multa sanatate, refacere rapida, rabdare si toate cele bune, Bebici cuminti, mancaciosi si somnorosi!Ocrainic, in sf am vazut si restul paginilor cu pozele tale, esti tare frumoasa si radioasa ! Lorelai ai doua scumptete de fetite, adorabile ... ma bucur mult pentru voi, D'zeu sa va ajute sa le ingrijiti !Imi place ca deja avem din ce in ce mai multe mamicute printre noi, nu stiu ce mai e cu An-k... vreau sa stiu ca e bine si cu bebicul ei sanatos in brate.Eu n-am avut internet vre-o 3 zile, mi-ati lipsit si mi-a luat o seara sa recuperez cat ati scris. AM fost la control joi, totul pare ok in afara de faptul ca deschiderea colului este acum de 2 cm, iar acum 2 saptamani era de 1 cm. Burtica mi-e tot sus, azi nopate am dormit mult mai bine ca noptile precedente, ma bucur ca si tu Adriana esti mai bine la capitolul somn!BIne ai venit printre noi lantana, sper ca impartasind din experientele tale sa te simti mai usurata si mai linistita asa cum ma simt eu de cand sunt cu fetele de pe acest forum. Imi sunteti toate dragi si citesc cu placere tot ceea ce postati. Sunt cu sufletul alaturi de voi, de bebicii care stau cuminti si asteapta termenul, de mamicile care se chinuie sa alapteze sau sa se acomodeze cu noul statut de mamica. Cat despre mine sunt calma, incerc sa iau zilele asa cum vin sa am rabdare pana la termen desi sincer as vrea sa treaca cat mai repede aceasta perioada pe de o parte, pe de alta poate acum avem mai mult timp si liniste pentru noi sa ne ocupam de ultimile detalii sa pretuim fiecare clipa de odihna si liniste ca dupa aceea se pare ca vine valul necunoscut. Ma uit in oglinda si ma simt cea mai frumoasa si radioasa fiinta de pe pamant, imi admir burtica si mi-o mangai si sunt fericita ca am si eu ocazia sa aduc pe lume o fiinta minunata, vreau sa fiu relaxata, sa-i pot oferi ce stiu, ce am eu mai bun si sa nu ma steresez ca nu sunt perfecta, sa incerc sa nu ma compar cu nimeni, sa fiu eu insami si sa-i multumesc lui D'zeu pentru asta!La nastere aproape nu ma gandesc deloc, adica f putin si nu sunt speriata, stiu ca orisicat de greu ar fi trece si bucuria de a-mi vedea iubita este mult mai mare decat durerea. Omit deci sa ma stresez de pe acum, voi cere epidurala (daca e posibil) iar daca nu, nu :). Teodora, mi-ar place mie mult sa fiu la Oradea acum, as fi inconjurata de dragostea familiei mele care acum imi lipseste foarte mult. Stiu ca de departe imi sunt transmise ganduri bune dar parca uneori imi vine sa renunt la tot pentru a fi intr-adevar acasa. Trebuie sa recunosc ca in ciuda tuturor eforturilor mele si ale sotului meu eu inca nu ma simt acasa aici in Belgia nici macar dupa aproape 3 ani de la venirea mea aici. Sunt putin stresata din cauza asta dar poate Iubita mea fetita ma va ajuta sa nu mai am aceleasi sentimente de singurate, ca imi va umple timpul suficient si imi va radia toata ziua. mamacita, bine e ca esti printre noi, eu numesc asta o binecuvantare si nu te nelinisti, noi te solicitam sa ne sfatuiesti si tu o faci cat mai bine cu putinta , iti doresc ca Alexandru sa aiba rabdare pana la termen!Ma bucur nespus pentru Cristinatwo, acum cred ca ai o alta perspectiva asupra gemenilor, se schimba culorile haniutelor, etc. Sunt fericita ca te afli printre noi si ce bine le'a potrivit d'zeu sa avem printre noi 2 viitoare mamici specializate care ne pot ajuta cand avem nevoie!Va doresc tuturor un weekend linistit sa va relaxati si sa va bucurati de primavara.Cu bine, danna_j

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (21)

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+

Mergi la inceput