Mamici de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Fetelor, eu tot nu reusesc sa vad pozicile.Incerc sa deschid link-ul dar imi deschide mail-ul de Outlock.

Oana, deschide o fereastra noua (goala) de Netscape sau Internet Explorer, copiaza cu mouse-ul de la http:// incolo si "paste" in locatia de adresa de incarcat si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Dana, am facut exact asa si acum imi spune: "Sorry, this site is temporarily unavailable." Nu mai stiu ce sa-i mai fac.E clar ca am o problema.Cred ca incerc mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Multumim pentru felicitari,incurajari si linistiri. Parca e mai bine cand ma gandesc ca puiutul meu nu va supferi de pe urma lichidului verde.
Detalii....as scrie eu,problema o constituie timpul.Poate ca reusesc intr-o zi sa va povestesc in amanunt.Totusi,am cateva fotografii din timpul oreratiei,cateva poze cu Brien si chiat inregistrarea video a intregii operarii(doar ca nu am idee cum s-o trimit pe net).Operatia a fost precedata de anestezie peridurala. Daca aveti vreo curiozitate si eu am raspuns,ma puteti intreba.
Marea mea grija de acum este bebe. Am niste "minunatii" de ragade,dar alaptez in continuare.Problema este ca nu am idee cum as putea sa-i scurtez durata unui supt.Sta la san cam o ora si inca da semne c-ar vrea.Inh timpul zilei,mai e cum mai e(facand abstractie de durere).Noaptea insa,infiorator.Cu tot cu schimbat,alaptat,ragait masat de crampe...ajungem chiar si la 2 ore.Ne gandeam ca incepand de azi,macar masa din creierii noptii sa i-o suplimentam cu lapte praf.
Ne poate ajuta cineva?si inca ceva? Mai intai alaptat si apoi schimbat sau invers?iar sughitul cum sa-l tratam?

Multumiri anticipate,pupici,bafta celor ce urmeazasi...curaj!

Daria si Brien

Mergi la inceput

AM REUSIT!!!!!
Sunt superbe fetitele!
Lorelai, sa-ti traiasca printesele!

Mergi la inceput

Daria, eu nu am nascut inca si nu am experienta cu bebelusii.Totusi sunt inconjurata de prietene cu bebelusi si subiectul unic in discutiile cu ele e Maria Sa,Copilul.Pot sa iti spun ce au facut ele,mai precis una din ele care a alaptat mai mult.
1.Nu prea ai cum sa reduci timpul de supt, da-i sa manance cat cere si de cate ori cere.Mai tarziu isi regleaza el programul.
2.Prima data schimbat si apoi supt, pentru ca daca adoarme la san nu vrei sa il trezesti ca sa il schimbi, asta in cazul in care nu urla de foame si mai are un picut rabdare.
3.Daca sughita nu incerca cu lamaie.Pune-l la san.Eventual cu un pic ceiut de colici, dar nu prea e recomandat.
Cam asta a fost ce mi-a zis prietena mea.Sunt sigura ca alte mamici pot avea alte pareri.Tu decizi cum si ce e mai bine pentru copilasul tau.Eu cred ca cu cat ai mai multe solutii, cu atat mai bine.Poti sa le pui in practica pe rand sa vezi care functioneaza si pe care o accepta bebelinul tau.
Eu iti tin pumnii si iti doresc succes.

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

dariaevelin incerc sa te ajut cat stiu si eu de la prietenele mele acre au bebelusi , stiu ele ii schimbau si dupa aia le daudeau papaica, in cazul in care adormeau sa nu-i mai trezeasca cu schimbatul, cat despre sughitat stiu ca prietena mea ii dadea o picatura de zeama de lamaie, sa vezi cum se stramba micuta dar ii placea, si chiar ii trecea sughitul, o sa ma apuc de citit mama si copilul sa vad daca scrie ceva pe acolo, dar cel mai sigur intreaba-ti dr pediatru

sanatate multa si mult succes in "meseria de mamaica"

Adriana si bebelinul 34 saptamani

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Daria, am uitat sa-ti spun:
1.Daca ai lapte nu inlocui nici o masa cu lapte praf pentru ca va refuza sanul.E greu la inceput, dar merita sa faci sacrificiul asta pentru sanatatea bebelicului.
2.Pentru ranile de la san foloseste cu incredere unguent Bepanthene.Toata lumea il recomnda cu incredere.Dupa fiecare supt iti speli sanul si iti pui unguentul, si inainte de fiecare supt iti speli din nou sanul ...si tot asa...In 2-3 zile ar trebui sa iti treaca.

Acum ma bucur ca am ascultat toate povestile prietenelor mele.La inceput ma disperau si realizau si ele ca sunt disperante, chiar nu aveau alt subiect de discutie, dar acum realizez ca imi prind bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

na, ca am bagat-o de tot in ceta cu lamaia, cel mai bine ar fi sa ne spuna cristinatwo ce sa-i faca pt sughit, chiar ma intereseaza si pe mine , sau poate roxx

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Adriana, imi pare rau, nu vreau sa te contrazic, stiu ca e un "leac babesc" care se practica (zeama de lamaie impotriva sughitului), dar cica nu e recomandat; nu stiu din ce motiv.Pediatrul prietenei mele chiar i-a interzis sa ii dea lamaie si am auzit mai multe persoane zicand asta.

Mergi la inceput

Chiar e o idee foarte buna. Fetele cu bebelusi, spuneti-ne si noua ce faceti cand sughite bebelu?

Mergi la inceput