Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Mai fetelor ca guralive sunteti Eu nu mai tin pasu cu voi Am ramas in urma rau de tot
Noi azi iar am fost toata ziua la plimbare, ne-am bronzat , ma ustura fata de nu mai poci Azi am fost in tricou, maine in costum de bani
Raul a prins culoare, maine merg sa cumpar ceva cremuta pentru protectia solara, ca prea il prinde soarele si daca pe mine ma ustura fata ma gandesc ce simte el, saracutu
Rayule, n-am disparut, dar netu asta merge ingrozitor de rau iar cand intr-un final se deschide observ cu stupoare ca aveti limbarita si ca am de citit o tona Ce frumoase sunete scoti , ce zice Amelie?
Dupa "intalnirea" de azi noapte, v-am visat, de fapt visam ca sunteti deja la noi, ca nu stiam ce sa facem cu kinderii astia, nu stiam cum sa-i culcam si unde , etc
Lumi, ma bucur nespus de mult pentru tine!
Simo, ce jucarioare faine! La noi nu gasesti asa ceva, iar daca Alina zicea ca Canada e saraca, atunci cum o fi???
Mai eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza lui Lucas, ca nu e sociabil...uite noi avem o nepotica care exact asa cum spui tu s-a manifestat pana cand a mers la gradi, de atunci a devenit o lipicioasa si jumatate
Alina, cum a reusit Theiutza sa-si invanateasca obrajoru?? Mama denaturata ce esti
Daniela, pai nimic, nici o poza din excursie, nimic nimic?? ne lasi sa asteptam??
Cosmy, ma bucur ca e vorba doar de o alergie!
Laura, am vazut pozele, se vede ca v-ati simtit super bine! Dariei!
Eu sunt cam trista, am auzit la stiri ca d-nu Vieru a dizolvat echipa nationala de gimnastica Nu e corect! Acum fetele sunt la Marius Tuca si nu-mi vine sa cred ce-mi aud urechile Pai frate, ele ne-au adus cele mai multe bucurii!!! Nu mai e mult si imi va fi si rusine ca sunt romanca, eu care tineam la tara asta ca la ochii mei din cap
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LaviB spune:
Fetele hai ca aparui si eu putintel.
A venit primavara si aici (azi de ex au fost 17 grade) si normal ca am hoinarit cat s-a putut. Maine o luam de la capat ca....mai tine inca timpul cu noi. (sambata estimau astia la 20 grade)
Nu prea am apucat sa va citesc insa in mare am vazut ca a apaarut cuscra iara (kata pusilici)si multam de urari cat si de zambetul lui Roby (se uita Hanna la poza si facea numa': mmmmmmmmmmmmb mmmmmmmmmmmb - parca-i venea sa-l pape pe cavaler) iar Simo se plangea ceva de frica lui Lucas pt straini.
Draga mea stai linistita ca si Hanna face la fel. Sunt persoane pe care le vede prima data si le accepta sau altele pe care le vede mai des si de fiecare data plange. Lasa-i ca e bine sa fie asa (pt moment).Cica trebuie sa se produca "frica" asta de straini, plansul si "fusta" mamei fiind modul lor de a se apara de ei.cica trece.
PUsi la minunatii gemeni.
Nedda tu parca ziceai ca se chinuie si Lara cu trei limbi. Te-am intrebat acu cateva zile care ar fi a trei a. M-ai facut taaaaaaaaaare curioasa. (ro, engl, si....)???
Clau am vazut ca te vaitai de dureri de cap. (ca mic exemplu:am avut si eu din astea.M-am indopat cu tz-spe mii de pastile si....pana nu am facut acupunctura nu a cedat. Am facut 10 sedinte cu repetare la un an si pana acu multam Domnului nu am mai avut probl.Poti incerca, n.are ce sa-ti strice. Sanatate!)
Tine-ne si pe noi te rog la curent cu gimnastele noaastre.M-ai dat si pe mine gata cu vestea dizolvarii echipei nationale.Ce motiv a invocat idiotul ala???vb ta ca tot erau ele mandretzea tarii.
Nu inchei acu pana nu urez si eu toate cele bune si la cat mai multe bucurii puiutzilor care i-am sarit zilele astea si sa multumesc fetelor pt urarile la adresa cocolinei mele.
PS:Simo multumim de urari insa am facut 11 luni.Oricum multam
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
spic de grau spune:
Codritu m-ai intristat rau cnd am citit despre Tudor. Sa stii ca sunt copilasi care nu se acomodeaza in colectivitate! Acum ii faci acomodarea nu? Sa nu ii creasca durata pana nu se obisnuieste, si nu mai plange. (uite - apropo de acomodare, eu nu am suportat deloc gradinita! fugeam cum prindeam ocazia! si acum cand intru intr-o gradinita am un nod in stomac!...oare cum s-o numi fobia asta?).
Pupici frumoasei Thea! Imi pare rau ca a facut "buba".
Clau - ce veste rea mi-ai dat cu gimnastica! Ce parte anatomica folosesc unii, cand iau decizii?
Lavi - la noi au fst 22grade! (sic)
Fetele va multumesc mult ptr felicitari! si ptr laude!.
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Claudelu spune:
Lavi, pai eu nu-mi voi face niciodata acumpuctura sau altceva, pentru ca o am pe mama ca exemplu si mie de ajuns...plus ca am fost la un medic fff bun si el mi-a sugerat ca atata timp cat ma stiu feri si ma las de fumat (ciuciu) nu are rost sa fac nimic, pentru ca va recidiva si atunci va fi si mai rau ca la inceput Iar mama exact asa a si patit Eu prefer sa iau un Ketonal si intr-o ora sunt fresh
M-ati intrebat care au fost motivele petru care "domnu" Vieru a decis sa dizolve echipa feminia de gimnastica...motivu a fost cateva kg in plus (2-3) pe care gimnastele nu le-au dat jos pana la ora la care trebuiau sa se prezinte la lot Au primit doar 2 gimnaste, pe restul le-a invitat sa paraseasca lotul si sa revina doar atunci cand vor fi pregatite sa faca performanta...RAHAT Sa va mai spun, ca printre cele care au fost date afara e si marea noastra campiona, Catalina Ponor???
PS: La noi au fost 24 grade
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare. Avem o vreme tare frumoasa de vreo cateva zile, e chiar de maneca scurta.
Clau, da' cine e Vieru asta? Ce pacat ca nu mai avem echipa. De cate ori am fost intrebata aici de unde sunt, toti stiau de Romania pentru ca are echipa de gimnastica! Chiar si soferii de taxi sau vanzatoarele la magazin stiau asta. De vamesii care ma intrebau de Nadia Comaneci, nu mai zic.
(Promit sa pun poze din excursie dar deocamdata nu le am in computer. Cred ca in weekendul acesta le transfer.)
Lavi, scuze! De obicei raspund prompt la intrebarile pe care mi le puneti direct dar saptamana trecuta am avut o secventa pe care n-am citit-o fiindca am fost plecati. Probabil ca atunci mi-a scapat. A treia limba pe care trebuie s-o invete Lara e serbo-croata. Sotul meu "o poseda".
Elena, ma bucur sa aud ca nu suntem singurii care dorm cu copilul intre noi.
Codruta, imi pare rau de Tudor, dar cred ca o sa se obisnuiasca la gradinita. Tu cand incepi serviciul?
Eu vreau sa stau in Ro vreo doua luni, sa prindem si noi sezon de fructe si legume adevarate , dar asta o sa se poata numai daca ne cumparam casa inainte. Pana nu cumparam casa nici nu ma gandesc sa plec niciunde.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
codritu spune:
Nedda, atunci spor la cumparat casa. Eu incep serviciul peste o saptamana, dupa Pastele catolic. Pana atunci sper macar sa nu mai planga. Cum de la voi e asa cald si la noi tot frig?
Alona la voi cum e vremea?
Lumi, nu il las doar o ora deocamdata, asa m-am lasat induplecata sa il dezlipesc de mine. La inceput o ora si pe urma treptat sa crestem timpul cu cate putin sa nu stresam copilul. Toata lumea zice ca sunt norocoasa ca am prins loc la gradi si ca e mama mea aici si pot sa ii fac acomodarea treptat doar eu nu ma consider asa si l-as lega pe Tudor de mine. Sotul meu zice ca sunt prea closca, dar ar trebui sa mearga el intr-o dimineata si sa il lase acolo in lacrimi. Tu ce faci daca incepi serviciul si nu ajunge tatal tau pana atunci?
Elena, de ce trebuie sa o duci si tu pe Amelie la gradi? Cum sunt gradinitele la voi? E greu de gasit? Aici e destul de greu sunt liste de asteptare nu stiu de ce insa.
Fetele va invidiez pe toate ce temperaturi aveti pe afara. La noi e frumos si soare, dar nu e mai mult de un grad, iar cu factor de vant tot la minus ajungem. Auzi tu sa va bronzati, mai Clau ce bine de voi!
Tudorel
Nedda spune:
Codruta, te cred ca l-ai lega pe Tudor de tine. Sper sa se obisnuiasca repede cu gradinita. E un lucru tare bun ca o ai pe mama ta aici. Cat o sa stea la voi?
Nu stiu nici eu ce-i cu vremea asta asa frumoasa si calda, dar sper sa tina cat mai mult. M-am saturat de iarna desi nu pot sa ma plang ca a fost foarte grea.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Mi-am baut prima jumatate de cana de cafea ca iarasi am avut o noapte zglobie, pana vor iesi cele 4 masele care o chinuie pe Dari o sa albesc. Daca va puteti inchipui am avut programare la coafor in dimineata asta la 8 si am renuntat pentru ca pur si simplu nu ma puteam da dusa de acasa. M-am invartit de pe la 6 fara nici un rost.
Va pupam si noi pe toate si va multumim pentru aprecieri, adevarul este ca avem niste copii deosebiti ( sunt modesta tare , nu ? )
Anca, la petrecerea de pe 15 am comandat pizza ( copii invitati sunt din categoria fast food ), iar cu tortul ai avut dreptate am "lucrat " la el cam vreo ora. Meniul pentru luat din mot, in mare este acesta:
1. Aperitive
-Salata de ton cu legume: salata verde,doua rosii, 3castraveti,4 ridichi,doua conserve ton, ulei, sare,piper alb, o ceapa rosie, oregano, 100 gr porumb
-Salata de pui cu ciuperci: doi piepti de pui, 3 cutii ciuperci, smantana, castraveti murati, putina maioneza.
- Placinta aperitiv cu ficatei de pui:500 gr ficat pui, aluat frantuzesc, 4 oua, smantana, marar
2. Muschi de porc impanat cu garnitura de cartofi . 1.5 kg muschi porc, carnati super afumati, cascaval, oua fierte, usturoi, mirodenii. 2 kg cartofi, sunculita, unt, smantana, cascaval. Muschiul il desfac si-l bat bine, il umplu cu oua fierte si carnati, il prind cu scobitori,il condimentez bine. Cartofii pe jumatate fierti ii scurg , ii pun intr-un vas de termorezistent, sunculita ( presata sau muschiulet tiganesc) il tai cubulete, apoi amestec totul cu smantana si cascavalul ras il pun deasupra cu cateva cubulete de unt.
3. Tort de frisca cu Kiwi. 6 oua, 1 kg smantana, un litru lapte, haina, zahar, praf de copt, esenta vanilie, doua lamai, fructe ( sau kiwi ): portocale, mandarine, piersici, caise, capsuni, mure, mere, banane, gelatina ( sau nu ca sa guste si Daria din tort ). Vreau sa iasa ca tortul din poza care v-am aratat-o zilele trecute
4. Tort nasi: cam la fel.
Simona, Daria merge foarte bine acum. Poate sa se aplece dupa jucarii, poate sa se intoarca, zici ca face piruete.
Claudelu si la noi afost foarte cald, azi noapte insa a plouat, dar e inca bine, cald. Eu sunt putin depasita de evenimente, spune-mi te rog meciul e sambata tot la 8 ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Buna dimineata!
Ce ziceti sunt matinala rau azi, nu?? Am uitat aseara sa inchid obloanele, le-am vazut doar dupa ce Raul a adormit si n-am vrut sa-i stric somnu, iar dimineata la 8.30 m-am trezit ca nu sunt obisnuita cu lumina asa de puternica
Laura, ce meniu Si la noi a plouat azi noapte, dar fff putin, s-a mai racorit oleaca, dar e un ssooooaaaarrrreeeee La TV, la Meteo au anuntat ca iar se va raci...nu vreau
Meciul e duminica, dar nu stiu exact ora la care e, ca nu mi-am intrebat barbatii
Daniela, Vieru e presedintele federatiei de gimnastica La un subiect deschis la "DIscutii generale" Papadie zicea ca nici macar demisia nu-l mai spala de rusine si are perfecta dreptate Pai fetele astea au facut performanta si alea 2-3 kg in plus nu ar fi fost o problema pentru ele, dar, ma rog, nu suntem noi cei care avem puterea
Bafta la gasit de casa!
Codruta, te cred ca e greu, dar mai bine e sa-l obisnuiesti de pe acum cu gradinita...ai sa vezi ce usor iti va fii mai incolo
Tot v-am citi ca sunteti in cautare de retete pentru tort...va dau eu reteta de la tortu pe care l-am facut noi la botez, daca va intereseaza
Martie Aprilie 2004