Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
alona spune:
Simo, la noi nu este Buy Buy Baby, singurul magazin mare de jucarii e Toys'r Us si acolo nu am vazut, sau or fi dar nu le-am vazut eu.la voi in State sint mai multe magazine de pentru copii, noi astia din canada sintem mai saracuti.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
alona spune:
M-am incapatinat sa gasesc jucarii de alea si la noi in Canada si am gasit.Magazinul se numeste Mastermind si sint tare faine jucarii.
Uite un link Simo si pentru cine mai vrea sa vada:
http://www.mastermindtoys.com/store/age_category.asp?agecat=3&page=1&MSCSProfile=3MKJM6THGM2W8L8K0CGW4130M9R060N5
SimoV spune:
Anca, multumesc. Mai tarziu o sa ma uit, sunt curioasa ce jucarii au acolo. Buy Buy baby este ca un fel be Babies'R'Us, dar mai frumos un pic si mai bine aprovizionat, deci nu e numai de jucarii, dar are un raion f. mare de jucarii si am vazut aceleasi chestii mai ieftine decat la Toys'R'Us si decat la KB Toys. Ce prostii vorbesti tu - nu sunteti voi canadienii mai saracuti
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Buna fetelor! Ne-am trezit si noi...la pranz.
Kata, ce super-mama esti!! Faci o suta de treburi in acelasi timp!
Apropo de ce m-ai intrebat, da, Lara mai doarme cu mine inca. N-a vrut sa auda de patutul ei de la inceput, si asa a ramas! Mie imi e drag sa dorm cu ea si cred ca va fi foarte greu sa o invat sa doarma fara mine. Oricum, dupa ce cumparam casa si ii fac camera ei, sper eu, se va obisnui si cu asta.
Si eu ma gandesc ca va veni si timpul cand nu va mai vrea sa doarma cu mine si o sa-mi fie dor de vremurile astea cand se lipeste de mine. Ufff!
Simona, imi dau seama ca e foarte greu pentru voi sa plecati cu doi copii. Noi avem noroc ca putem calatori cu Lara fiindca s-a obisnuit sa stea in scaunelul de masina si apoi, fiindca asa lipicioasa de mine, n-avem probleme nici in avion si nici cu dormitul in hoteluri. Nu-i trebuie conditii speciale si cred ca d'aia nu avem probleme.
Dar, sigur, cel mai usor lucru e ca Lara e doar una pe cand la voi, avand doi pui, se dubleaza greul.
Noi ne-am propus sa mergem la inceputul lui iunie in Ro si sa stam vreo doua luni. Sotul meu n-o sa poata sta atat de mult, dar eu si Lara sigur putem. Avem multe locuri de colindat!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Luminita, felicitari!!! Nici nu stii cat ma bucur pentru tine! Sa ai servici usor si multe satisfactii! Bravo!
Nedda spune:
Oana si Cosmina, sanatate micutelor! Sa scapati de probleme cat mai repede!
Elena, parca o vad pe Amelie alergand prin toata casa! Scumpa de ea!! Face cu voi antrenamente!
Alona, am vazut pozele! Ce frumos se joaca copiii tai! (Mai o "tranta" cu semne in obrajori, dar tot frumoasa e joaca cu un frate mai mare!)
codritu spune:
Hop si eu putin asa.
Wow, Nedda, 2 luni in Romania, sunteti norocoase. Asa aveti vreme sa colindati si sa va intalniti cu toata lumea, noi toate le-am facut pe fuga. Bafta la gasit casuta!
Simona, are dreptate Alona, aici nu sunt atatea magazine de jucarii. M-am mai uitat si eu pe internet si cand am vrut sa iau carucior si toate erau doar pentru US. Si lui Tudor ii place sa inchida si sa deschida usite, dulapuri si sertare. Jucariile alea interesante numai la medic le-am vazut si eu.
Alona, unde este magazinul ala mastermind ca eu aici nu am auzit? ToysRus, Wallmart, Zellers cam astea sunt magazinele cu multe jucarii. Pupici la Thea pe obrajor. Tudor se loveste fara sa fuga nimeni dupa el, se grabeste si pica in nas, azi pana m-am intors eu se lovise in coltul ochiului cu telefonul de i-a ramas urma.
Elena, se pare ca la toti le plac telecomenzile. Tudor e inebunit si dupa telefon. Cred si eu ca voi mamicile de fetite cheltuiti pe hainute ca si eu cheltui destul si pentru baieti nu e asa mare varietate.
Lumi, felicitari pentru job. Ce ai gasit?
Tudor a fost azi iar la gradinita pentru o ora si tot cu plans se lasa inca. Cand pune mana educatoarea pe el incepe sa planga si dupa ce plec eu numai lipit de ea sta, ieri l-am gasit la ea in brate sugandu-si degetul, azi statea lipit de ea cu o fata foarte trista. Mor de mila lui, eu l-as tine tot lipit de mine, dar nu ma lasa maica-mea si sotul meu zic ca trebuie sa il mai dezlipesc de mine.
Tudorel
alona spune:
Codritu, din pacate nu este la voi in Montreal, deocamdata numai in GTA au magazine, eu l-am gasit pe net cautind jucaria aia care mi-a aratat-o Simona.
Nedda asa e, e tare fain cind ii vad jucandu-se impreuna, dar inevitabil Thea fiind mai mica mai si ia cite una de la Vlad, adica o mai impinge sau ii ia jucariile.
Rayuela spune:
Simo,scuze pentru linkul gresit,vad ca te-ai descurcat si ai gasit singurica!M-am ticnit de tot!Plus ca Amelie mi-a inchis calculatorul exact cind scriam mesajul
Daniela,si noi tot cu Boubou in pat,nu ne dezlipim de ea nici taiati!!las ca o sa se plictiseasca ea de noi,sint convinsa!
Codrutza,tare greu trebuie sa fie cu lasatul la gradinita!!Si eu trebuie sa fac pasul asta curind si mi-e groaza!Pupici lui Tudor cel voinic!
Alina,uof,sper sa le mai treaca pasiunea asta pentru telewfoane,ca la 7 ani precis ne cer vreun 3G,d'ala cu camera si film,vai de buzunarele noastre!
Clauditzoooo,pe unde esti mindrutzo??
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
Rayu, peste 6 ani se ieftinesc si 3G-urile alea, or aparea altele pina atunci cine stie ce or mai putea sa faca(telefoanele).Cuscra-ta zice ca tare incet ii merge forumu' , numa' ce am vorbit cu ea, dar acu i-a venit omu' si a plecat.