Apartamente noi mai ieftine in Bucuresti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

actulaizarea la site era facuta azi, 20 mart. si scrie in articol ca expozitia e pana maine. deci, eu cred ca pana maine e .
nu am stiut mai devreme ca si noi ne-am fi dorit sa mergem. sper sa fie pana maine, ca sa avem si noi aceasta sansa.
daca cineva reuseste sa mearga, rugam insistent sa ne dea si noua informatii. multumim.

"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab

cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doprescu spune:

Gasiti toate informatiile pe site-ul www.triumfconstruct.ro. Eu am cunoscuti care si-au luat apartamente facute de Triumf Construct la Mamaia (le puteti vedea pe site) si sunt foarte multumiti.

Sper sa va fie utila informatia.

Dani O.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

In afara informatiilor de pe site-ul Triumf Construct mai puteti obtine info in Orhideea, e un stand al agentiei Trend Imobiliare (parca..)Ei vind vile si ap. in ansamblul 2 Cocosi. Am fost acu 2 zile si am vb cu o tipa acolo (eu vreau sa ii mut pe parintii mei aici) si am aflat urmatoatele: cica se vor scumpi cu vreo 5 % dupa 1 aprilie, preturile afisate la ei sint cele care erau si in ziar, in aceleasi conditii (fara finisaje adik, dar cu centrala), blocurile vor fi gata la sf lunii octombrie, si pentru a contracta un apartament trebuie platita o taxa de rezervare de 5000 euro, apoi in urmatoarele zile trebuie achitat un avans de 30% din val apart (presupun ca cei 5000 euro dati inital intra in acest avans), pe urma tipa zicea ceva de 300 euro/luna...adik faci credit la ei. Nu cunosc conditiile in care acorda ei creditul, eu ma bazez pentru achitarea sumei pe vinzarea apart parintilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut sunt noul utilizator de peDC,daca te intereseaza ceva despre apartamente si-n detalii teas ruga sa intri pe saitul,www.imobiliar.com si acolo gasesti ce te va interesa ceau

Mergi la inceput