Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Draga Tania, intr-adevar diferenta intre waterly si eggwhite e mica, am vazut ca nici eu nu prea le disting, si asa reiese si de pe fertility:
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ff_hormones_and_signs.html#10
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ff_fertility_signs.html#21

Cert e ca ambele sunt fertile, iar eggwhite e inca si mai fertil.
Prin urmare ... spor la treaba !
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania sa stii ca si mie mi-a aparut mucusul de care vorbesti tu cam prin ziua 8 si mi-am zis ca e prea devreme..dar am prestat totusi..si m-a tinut cateva zile(6)dupa care am vazut si diferenta de temperatura ca mi-a indicat ovulatia(cf fertility friend).Asa ca ..nu pierde ocazia si..ca poate luna asta o sa ovulezi mai repede...la temperaturi se observa ceva?
Floricele pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Tania, eu zic ca nu e prea devreme: la un CM de 25-26 (nu?) minus 14 faza luteala = ovulatie in z11-12 , deci un mucus fertil in z.10 e perfect, nu?
Eu as zice sa treci acum "waterly", mai ales daca e prima data cand il observi luna asta, si sa vezi cum va evolua, daca devine mai "consistent" il vei trece atunci pe "eggwhite". Asta respectand si succesiunea normala a modificatilor lui...
Cand vei merge la echo, peste 2 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria, Cora multumesc de raspunsuri!
Asa o sa fac, il trec waterly si ma apuc de treaba!

La echo voi merge pe 24, la 08:30. Abia astept sa va spun noutati, sper ca bune.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLORININI mie mi-a aparut mucusul trasparent din ziua a 10-a CM.La fel a fost si luna trecuta.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Danangie, nu am retinut, in ce zi ai avut ovulatia?
Si care e durata CM la tine, ca la mine e cam scurt, 26 de zile fix.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Costi
Membru nou

Romania
BUCURESTI
146 Posts
Trimis la - 21/03/2005 : 09:58:51
--------------------------------------------------------------------------------

Poate aveti o parere!
Ciclu menstrual 2 ianuarie, februarie nici un fel de singerare
dar testul de sarcina negativ. Am asteptat, am asteptat [pina in 4 martie cind am mers la doctor. Nici un semn ca va urma un ciclu menstrual, doar un chist pe ovarul drept de 18 mm. Pe 5 martie singerare usoara, 6 singerare usoara, 7 martie nimic.
5,6,7 martie sinii nu m-au mai durut, dar in 8 martie durerile au revenit. Dureri din ce in ce mai intense de sini, jena abdominala, test sarcina 14 martie- negativ. 16 martie vizita la doctor, nu se vede sarcina, doar chist ovar drept 30mm, folicul 18 mm ovar sting, posibila ovulatie sau chist in devenire.
Sinii tensionati, durerosi, sarcina nu, azi jena abdominala, dureri ovare, usoara stare de voma.
Acum astept ziua de ciclu pt laparoscopie, oare mai vine sau nu?
Ideea este ca in 36 ani n-am sarit nici o luna sa nu am ciclu cum mi s-a intimplat in februarie, testul iese negativ, sinii ma dor...
Acum chiar nu stiu ce este!

Elena

Costi
Membru nou

Romania
BUCURESTI
146 Mesaje
Trimise - 21/03/2005 : 10:03:19
--------------------------------------------------------------------------------

Scuze virsta este 36 ani, ciclu menstrual a fost ok,24 ani.

Anca Wish
Si frumoasa si modesta

Are album!

Romania
Bucuresti
1062 Mesaje
Trimise - 21/03/2005 : 11:20:53

Costi, nu stiu ce sa zic. E cam ciudat. Io zic sa-ti faci un test de sarcina din sange.

Iti tin pumnii!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata am revenit...din pacate sunt scurta ca am treaba...multa rau..
Gabitaco si Cora si eu va fac galerie sa aud macar de un bebe...la fiecare...daca la mine nu a fost, sper sa fiti voi norocoase..
Coralia esti in ziua 28...cum mai stai cu temp...sa va zic la mine cum a fost...am avut 37.1 pina in ziua 29 inclusiv...dup care in ziua 30...37 iar in ziua 31..ieri cind mi-a venit am avut 36.7...dupa doar 4 ore de somn...de aia spersem ca nu-i buna temp...sper ca la tine Coralia si la celelalte fete in asteptare sa se mentina temp. numai la valori ridicate...
Tania merci pentru sprijin...si eu zic ca Maria Alexia...ca diferenta intre waterly si eggwhite este mica..baga ce apreciezi tu ca este...eu la mine am bagat mereu eggwhite ca asa mi se pare ca arata...multam tuturor...Antonia, Chi , Felicity, Danangie...am luat-o iar de la capat si peste 2 zile ma apuc iar de masuratori...o sa incerc sa o fac luna asta...asa ca mi-am propus un program de cu nabadai...ca "in tinerete"..Pupicei

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata ce bine ca ai revenit si daca ti-ai propus dragoste cu nabadai luna asta..apoi sigur o sa iese ceva cu ochi dupa vreo 28 de zile.Eu cu temperaturile stau bine(zic eu)..azi am avut 37.15(maxima inregistrata pana acum),mai rau stau ca mi-a iesit un cos(ditamai)prevestitor de rele...Oricum eu am de gand sa ma testez azi sau maine dimineatza si maine vin cu un raspuns sigur..macar sa nu mai sper degeaba..nu?Azi cred ca scot tot pragmatismul din mine si ma testez..ca n-are rost sa tot astept si sa ma trezesc cu nebunii aia roshii...
Pupilici!

Mergi la inceput

Bravo Cata, super-optimista noastra, bine ca ai revenit! Chiar ma ingrijora absenta ta . O luam de la capat si de data asta, pana la urma tot o sa reusim !

Draga Cora, nu zic sa astepti chiar cat mine , dar ...macar pana maine dimineata, ce zici? Testul va fi mult mai concludent (chiar daca scrie pe el ca se poate face in orice moment al zilei), uite si tu cat se chinuie fetele sa interpreteze cate un test facut prea repede... Plus ca daca nu iese, o sa te tot chinui toata noaptea cu intrebari si incertitudini... Nu vrei tu mai bine sa visezi frumos pana maine la cele doua liniute care sigur o sa apara ? Sa stii ca iti doresc din toata inima sa reusesti !

Mergi la inceput