Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19
Raspunsuri - Pagina 12
Cristinna spune:
...am uitat sa va mai spun ca inainte sa stiu ca am prolactina marita inainte cu vreo 12 zile de CM ma dureau sanii si cand paseam.
..era o durere cumplita care ma deranja si cand dormeam (nu puteam sa dorm pe burta deloc)..acum de cand cu dostinexul m-au durut sanii doar putin si doar vreo 3 zile , eu cred ca asta e un pas inainte
cel putin asa ma consolez in prima faza![]()
maria_alexia spune:
Din cate am citit eu, cu prolactina marita e asa: poate impiedica ovulatia, dar nu neaparat!
Cora, e interesant ce spui tu... Mastodynon am luat si eu, 1 luna, intrerupt
, apoi 3 luni fara intrerupere. Repetat analiza, tot mare era
Poate trebuia sa mai continui, iar am intrerupt o luna

Cristinna, tu ai mers la gine' sau la endo' pentru problema asta?
Cristinna spune:
eu am fost la gine..neavand valori f mari, dr mi-a zis ca nu are rost sa ma duc la endo (dr Stamatian de la CJ).iar dupa tratamentul cu dostinex tre sa fac iar analizele ca sa vedem cum a evoluat prolactina. Sincera sa fiu fetelor, mie imi este deja atat de groaza de medici incat imi vine sa-mi iau lumea in cap, am avut chiar si o depresie cand am vazut ca dupa aproape un an de incercari nu am ramas gravidutza.Atunci am hotarat sa ne facem amandoi analizele si sa vedem unde este "buba". Acum dupa ce stiu ,parca ma simt mai linistita si sunt mult mai optimista si cu speranta in suflet ca in curand mi se va intampla si mie minunea. Se zice ca prolactimia asta poate fi foarte usor influentata si de starea psihica si stres...si sincer nu m-ar mira daca la mine asta a fost una din cauze.
Oricum acum sunt fff optimista si increzatoare.
Asa sa fiti si voi dragele mele si berzele nu o sa mai intarzie mult
, zic eu![]()
pupici
coralia76 spune:
Maria..e posibil sa fi urmat tratamentul prea putin..ea mi-a spus ca i-a prescris doctorul minim 6 luni fiind tratament homeopat isi face efectul mai tarziu(Chicea i l-a prescris).
Cata unde esti ?Hai nu mai fii suparatica,minunea va veni si la tine in scurt timp,esti o luptatoare si sunt sigura ca vei reusi!
Am un corn(cos)..in mijlocul fruntii de zici ca sunt "stampilata"...si cam stiti ce prevad cornurile astea...
rocado spune:
Stiti ce cred eu, am impresia ca tocamai din cauza ca ne dorim atat de tare, nu se intampla si la noi minunea, ca in subconstientul nostru, am devenit ca niste robotei care-si vad soti ca pe niste baterii, si fara sa vrem in loc sa fim relaxate, inca de la inceputul
dezvoltam "hormonul de stres". Eu luna asta renunt si la termometru si la mucus, o sa mai incerc doar cu testele de ov. si atata

iepurila spune:
Buna dimineata si eu la toate fetele.
Ana, multumesc de raspuns.
Cata, imi pare rau, dar stiu ca vei reusi (sper ca si eu)
Gabitico si Cora, tin pumnii pt voi.
Acum sa va spun ce am aflat intre timp referitor la rezultatul meu de la eco (poate ajuta si pe altele care isi pun aceleasi intrebari ca mine)
Uter anteversat au 80% din romance. Ne e problema. Sosnohisterografia este o procedura asemanatoare cu HSG doar ca se face cu eco si nu cu RX. Cam atat deocamdata. Daca imi mai puteti da voi detalii (mai ales la implicatiile unui polip endometrial-care ma sperie ingrozitor)va rog mult!!!!!!!
Va pup
maria_alexia spune:
Draga rocado, sa stii ca la mine nu se aplica deloc ce spui tu cu roboteii.
Da, ne dorim foarte mult un bebe, si vad nereusita de pana acum ca pe o problema de sanatate, de care trebuie sa am grija.
E foarte adevarat ca stresul nu face bine, dar depinde de noi sa facem fata cu bine situatiilor si sa gasim o iesire optimista din ele, nu?
Te pup, si sa stii ca te inteleg perfect, suntem acum ambele in aceleasi zile depresive de la inceput, hai sa nu ne pripim cu hotararile, da?
Sa vezi cum o sa prindem noi aripioare si chef peste vreo 10 zile ![]()

coralia76 spune:
Fetelor cele care il cunoasteti pe "fertility friend" de mai multa vreme...azi cand mi-am introdus datele..la "implantation signs" mi-a dat mesajul de "possible triphasic chart on day 24"...e de bine?Ati mai avut careva mesajul asta la implantation signs?Ca la mine doar acum a aparut si m-a mirat...Sunt in ziua 28,14DPO la un ciclu de 30 de zile.
PUPIci!
tania-z spune:
Cata imi pare tare rau
, abia am asteptat o veste de la tine... e criminal sa stai asa, trei zile, cu speranta incalzita la foc mic... Sper sa treci cat mai repede peste dezamagire si sa vad iarasi posturile tale optimiste pe forum.
Pana atunci, de la mine 

Rocado si Maria-Alexia sper ca luna asta numaratoarea voastra sa fie cu noroc! 
Eu sunt in ziua 10 a CM si de ieri mi-a aparut un mucus, ieri mai tulbure, astazi clar ca apa, abundent si care se intinde. Cine stie sa-mi spuna daca pe fertility trec "watery" sau "eggwhite"? Care e diferenta? Luna trecuta am ovut ovulatia in ziua 14. Credeti ca mucusul a aparut cam devreme? Sunt agitata, de-aia pun atatea intrebari... banuiesc sa de azi trebuie sa urmeze prestatiile, nu-i asa?
dulce,
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937