Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Multumesc pentru raspuns
Anca tu ai facut vreo inseminare pana acum?
Cam cat costa toata afacerea?
Eu am facut HSG anul trecut prin mai si mi-a spus ca trompele sunt ok.Credeti ca totusi ar trebui sa-mi fac si laparoscopia ca am auzit tot pe aici pe forum ca pot fi anumite chestii care nu se vad la HSG si se vad numai prin operetie laparoscopica.Este adevarat voi ce stiti?
Si-a facut vreuna din voi laparo chiar cu HSG bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Alina, io am facut 2 inseminari, iar saptamana asta o fac pe a 3-a.
Inseminarea costa 2.500.000 + ecografii + pregnyl.
Eu am avut HSG bun iar laparoscopic a gasit o trompa cu aderentze si una infundata.
Daca ai putin timp de cand incerci, nu te grabi spre laparo. mai asteapta.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Indy, nu ai nici o veste pentru noi? Stim ca mai ai putin de asteptat (si noi pe langa tine) dar nu ai nici un semn cat de mic?
musete, noi suntem alaturi de tine. Uite un dulce de la noi toate
Teo, eu cred ca tu o sa termini foarte repede treaba la spital. Ai grija de tine si sa nu faci nici un efort, NIMIC. Doar odihna cat cuprinde. Poate cand te intorci gheata o sa fie deja sparta de una dintre fete.
bety, povestioara ta este bine venita, poate asa nu o cu capul prea tare in zid. Pacat ca ai pierdut un timp destul de pretios pentru tine. Dar nu-i bai, acum sunt sigura ca se apropie ziua in care vei merge cu bb mic la plimbarica. Pentru tine
Ancuta, alina25 succes maine la cabinet si sa va auzim cu vesti bune.
Pe mine ma doare burta central ca la ciclu. De ce, nu stiu.
Pupici pentru toate fetele
LilianaM

P.S. CATA, unde ai disparut? Trebuie sa deschizi un nou capitol. Hai Cata, avem nevoie de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Eu nu mă simt nicicum. În afara durerilor de sâni, pe care le aveam oricum, nu simt nimic încă. Sâmbătă ar fi termenul limită, dar eu sunt aeriană. Față de lunile trecute, sunt mult mai calmă, fac curățenie în casă, mi-am ocupat timpul cu grădina mea din balcon... Apropo de asta. Sâmbătă mă scol eu ca o floricică, era frumos afară(ați văzut și voi), mă apuc de curățenie în balcon, spăl geamurile, spăl ghivece, jardiniere, schimb pământul la anumite flori, mi le mut în balcon, atârn iedera de pereți... ce mai, o grădină în toată regula. Pentru ca după amiază să înceapă frigul...și să trebuiască să bag florile din nou în casă(după cum a ghicit și Bety). Sună o prietenă la telefon, răspunde soțul meu, prietena mea întreabă de mine, și-l aud pe soțul meu: ce să facă... plimbă florile prin casă.
Ei, cam asta fac eu. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine MRL, Anca, Aileene, Amely.
Thea_M, nu am înțeles unde pleci...
Cătălina, îmi pare tare rău că s-a întâmplat așa, dar credem nu e un capăt de țară, iar tu trebuie să fii tare, ca să poți lupta mai departe. Nu te lăsa doborâtă, acum când mai avem atât de puțin. Știu eu... mai avem puțin.

Pupici și flori pentru toate fetele din -ul moisistelor care stau în așteptare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Indy miercuri fac laparoscopie si nu am cum sa mai intru pe DC pana nu ma intorc la munca.
Amely si pentru tine .

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, plimbareatza de flori...sa dea Dzeu sa ai un bobocel de bebe in burtica.

Tare nerabdatoare sunt. Si astept sa-mi dai vestea cea buna. Iti tin pumnii in continuare.
Si tie MRL aceleasi urari.
Thea, saru'mana mult de urare!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput