Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10
Raspunsuri - Pagina 14
veronici spune:
Lili,noi avem unde sa recoltam....in apartamentul nasilor nostri care se afla chiar langa cabinetul doamnei doctor.Pai daca incercam la cabinet.... incurcam toata "cirulatia".
Cata imi pare rau ca au navalit raii,dar nu dispera. Tie ti-a intarziat cu 3 zile,mie mi-a venit mai repede cu 3.... Capul sus,nu dispera !!!
deca spune:
Pup fetele dragi! O saptamana minunata!
Cata imi pare rau c-au venit rushii, fii la fel de optimista,te rog,si BB o sa vina curind!
MRLsi Veronici mult noroc sa se prinda.
Si Acuta, succes marti.
Betica draga eu mai am de asteptat dupa sotz mai putin de 35 de zile, da' tot mi se pare o vesnicie
.
Shili, Aileen, Amely,Teo si daca am uitat pe cineva
,
si
!
Carmen
musete spune:
Buna dimineata moisicile mele!
Am mare nevoie de suportul vostru moral!! Joi, fac laparo!

Tineti-mi pumnii, va rog!
Cine are recomandari, sfaturi legate de operatie, le astept cu mare nerabdare!
Pupici, Musete
july75 spune:
Cata imi pare tare rau pt tine! Stiu prin ce treci pt ca si mie mi-a venit luna trecuta cu o intarziere de 5 zile si am avut o durere pe stanga jos de nu se mai oprea. Ma gandeam ca poate am SE. Dar cand mi-a venit si apoi mi-a trecut durerea am fost foarte fericita. Pentru prima data in ultimii 2 ani am fost fericita ca imi venise CM. Stii tu ca eu nu aveam voie sa raman din cauza tiroidei. Nu faci nici un rau daca incerci alt doctor. Eu inainte de Moisa am fost si la prof. Ancar. Asta anul trecut. Motivul pt care anul asta am venit la Moisa a fost ....ca e mai ieftin decat la Medsana. Incearca sa-ti revii! Si eu am trecut prin niste crize!!! Ma uram si imi trageam pumni in burta. Sotul meu credea ca am innebunit. Dar am reusit sa trec peste asta. Curaj! Stiu ca esti puternica. 
bety spune:
'Neata fetele!
Va
pe toate-toate!
Trec rapid la imbarbatari.
Cata - stiu prin ce treci si sunt alaturi de tine; vreau sa te vad iar plina de optimism si vesela.
Hai sa-ti povestesc povesti: eu am migrat de la prof Marinescu la dr. Moisa, dar am considerat ca e aceeasi echipa. Numai ca dupa dl. prof. trebuia sa stau mai mult, pentru ca este fff ocupat. Plus ca la prima inseminare din seria de acum, a fost si dansul si mai stiu ca lucreaza si impreuna.
Eu una, am trecut de faza cu multi doctori, multe pareri, iar pana sa ajung la ei am pierdut ani buni. Plus ca din 2001 pana in 2004, de fapt dupa inseminarile din 2002, cand mi-am bagat in cap ca totul e ok si am luat problema in mainile mele, de capul meu, am sfeclit-o din nou. Pentru ca am mai pierdut 1 an si juma', iar problemele au reaparut. Si Sovata la care m-am dus tot de capul meu, nu mi-a facut cine stie ce. Era in 2003, cand au reaparut durerile (probabil ca aderentele incepeau sa-si faca de cap), dar eu am zis ca nu...E ok. Asa a zis si dr. Fekete (Sovata) si altii apoi: "nu ai nimic esti obsedata!". Apoi am trecut pe tratamente naturiste, reflexoterapie, bioenergie, tot felul de incercari, care mai mult m-au demoralizat ca nu intelegeam ce se intampla cu mine.
Daca as fi mers in continuare la control, la monitorizari, poate si la inseminari...nu as mai fi ajuns la alta laparo. Sau poate o faceam mai de mult...Multe s-ar fi putut evita. Dar, am facut pe desteapta si uite ca platesc acum
. Doctorita m-a intrebat: "Ce ati facut d-na din 2002 pana in 2004? Acum trebuie sa o luam de la capat!" Am simtit ca totul se prabuseste atunci
.
Eu ti-am mai povestit din experienta mea. Concluzia mea proprie si personala, pentru mine, este ca daca mergeam in continuare cu ei, nu ajungeam dupa 3 ani, de unde am plecat. Plus ca un medic pe parcurs isi cunoaste pacientul din ce in ce mai bine, iar eu nu mai am de gand sa orbecai si sa caut ce...?!?
Poate ca pentru tine, e bine sa ceri si parerea altui doctor. Tu hotarasti.
Fiecare stie ce este mai bine pentru el.
Eu te voi sustine moral cum voi putea.
Musete - eu am mai scris de laparo cam peste tot: sfatul meu este sa stai cuminte dupa operatie; emotiile sunt firesti, dar vei vedea ca nu este mare lucru. Iar daca iti vor da drumul acasa repede, te vei reface repede in cuibusorul tau.
Beatrice
aileene spune:
Dragutele mele , citesc randurile voastre si-s napadita de tristete ptr CATA , dulcica noastra , care n-a fost sa fie ... asa ! Nu-i nimic , noi te sustinem toate si avem fiecare un gand si o vorba buna ptr tine si daca am putea ti-am fi alaturi in aceste momente mai "delicate" si ti-am da umarul sa-ti pui capul pe el si sa plangem impreuna , dar cum nu se poate , o facem virtual si tu simti treaba asta , nu-i asa ? Hai caputul sus si vreau sa-ti mentii nivelul "optimismului" la cel mai inalt nivel posibil , ca daca tu iti pierzi increderea , toate fetele il vor face si nu cred ca ai vrea sa fie asa ! Tu esti motorul si trebuie sa mearga bine , da ? M-a impresionat mult ceea ce ti-au raspuns fetele dar cel mai mult a fost IULIA ptr ca eu cunosc ce-i in inima ei si stiu c-a vorbit din proprie experienta draguta de ea , cu toate problemele ei , nu-si pierde speranta si ...viata merge inainte ... nu ? Hai ca mai sunt zile frumoase ptr fiecare , nu te mai gandi si nu mai pune atata suflet in toate fi un pic mai flegmatica-n privinta asta , stii eu cand am pierdut orice speranta si cand incepusem sa ma cam satur
de-atata tratament , atuncia a fost totul ok si a mers ca pe roate , Alexandre isi aratase nasucul ! Si tu vei vedea ca va fi la fel si toate fetele sunt sigura ...! Hai fruntea sus si vreau un suras frumos , valurile vietii nu-s asa de tari ca sa ne lasam dusi spre adancuri ok ? te
dulce si totodata toate fetele din
si curaj mult ! O saptamana extraordinara la toate
Aileene
thea_m spune:
Multumesc de incurajari. Sunteti niste dragute toate si va trimit
si
.
Veronici si Liliana, cand ma intorc sa va gasesc pe amandoua la mamici.
Indy, la intoarcerea mea tu vei fi deja
in 5+ sau 6+
Lilisor ma bucur ca am mai aflat cate ceva despre tine. Cum sa te uitam? Nici o sansa!
Anca succes maine la medic!
Musete ti-am trimis un PM.
Cata imi pare rau ca nu a fost sa fie de data aceasta. Va veni si pentru tine o zi in care vei avea un test cu doua liniute.
Bety cata dreptate ai tu! Asa am sa fac si sigur voi reusi, ca si voi, de altfel.
Aileene, Carmen, Iulia, Ralu, Madyn, Alina 25 si tuturor fetelor, va doresc zile pline de soare sa aveti!
Teodora
alina25 spune:
Fetelor eu chiar daca nu va scriu mereu va citesc mesajele in fiecare zi si
alaturi de voi la necazuri si sunt fericita atunci cand una dintre noi trece la mamici
.Imi pare rau CATA ca nu ai reusit sa-i alungi pe rusi dar luna viitoare ii vei alunga de tot.
Si eu ii astept luna asta ca sunt sigura ca nu ma vor sari.
Maine merg la cabinet la Moisa si vreau sa ii propun sa-mi faca si mie luna viitoare o inseminare.Puteti sa-mi scrieti si mie cum e si cam cat de dureroasa e?

pentru toate fetele.
Anca Wish spune:
Alina, nu e dureroasa inseminarea. Se baga sperma prelucrata printr-un cateter direct in uter. Atunci simtzi ceva...dar nu pot sa zic ca e durere. Mai ales ca toata interventia dureaza mai putin de 1 minut.
Nu e mare lucru, ca urmare si sansele scazute de reusita. nu scriu asta ca sa-ti tai aripile, scriu ca sa fii realista.
Ideea e ca merita incercat si io iti tin pumnii.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish